Κατερίνα111 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτο....δηλαδή να συνδέσω δυο μικρόφωνα σε έναν υπολογιστή!!!Αν ξέρει κάποιος κάτι...:-)
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 τα δυο μικρόφωνα θέλεις να ηχογραφούν ανεξάρτητα; Αν ναι, θέλεις δύο κάρτες ήχου. Αν θέλεις να ηχογραφούν μαζί, τότε θέλεις έναν αντάπτορα σαν αυτόν, τον οποίο θα βυσματώσεις στο mic in της κάρτας, και πάνω του θα βάλεις τα δύο μικρόφωνά σου.
Κατερίνα111 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θέλω τα δύο μικρόφωνα να ηχογραφούν μαζι!Με τον αδαπτορα δυστυχών δεν ακούγεται κανένα από τα δύο μικρόφωνα....
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 περκέ; Ίσως φταίει ότι ο αντάπτορας είναι στέρεο, ενώ τα μικρόφωνα και η είσοδός τους μονοφωνικά; Αν και δεν νομίζω... Με ένα μικρόφωνο στον αντάπτορα δουλεύει τίποτα;
Κατερίνα111 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ναι τα έχω δοκιμάσει ένα ένα και δουλεύουν μια χαρά..αλλά ξεχωριστά!!οταν συνδέω και τα δύο δεν δουλεύει κανένα!
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ίσως να δουλέψουν αν το ένα το συνδέσεις μέσω του κανονικού βύσματος στην κάρτα ήχου και το άλλο να είναι usb σαν αυτό. Λέω ίσως, μια και δεν το έχω δοκιμάσει.
filtrohouana Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 τα δυο μικρόφωνα θέλεις να ηχογραφούν ανεξάρτητα; Αν ναι, θέλεις δύο κάρτες ήχου. Αν θέλεις να ηχογραφούν μαζί, τότε θέλεις έναν αντάπτορα σαν αυτόν, τον οποίο θα βυσματώσεις στο mic in της κάρτας, και πάνω του θα βάλεις τα δύο μικρόφωνά σου. Είσαι σίγουρος πως δεν δουλεύει έτσι? Μήπως έχεις κάποια λάθος ρύθμιση( όταν το συνδέεις κάνεις και κάποιες ρυθμίσεις συνήθως) αλλά να μου πείς δεν θα λειτουργούσε ούτε το 1... λειτουργούν κανονικά ξεχωριστά έτσι? Αν έχεις κάρτα ήχου, δοκίμασε να συνδέσεις το ένα στην κάρτα της μαμας (:-P) και το άλλο στην κάρτα ήχου... Αυτό με το usb ίσως δουλέψει...
GCMH Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μια πρόταση και από μένα. Βάλε το ένα μικρόφωνο στο Mic και το άλλο στο Line-in. Από Control Panel->Sound and Audio Devices->Καρτέλα Audio->Κουμπί Volume κάτω από το "Sound Recording" και επιλέγεις είτε line-in είτε mic είτε και τα δύο είτε stereo/mono mix... Εκτός εάν δεν δουλεύουν τα μικρόφωνα εάν συνδεθούν στο line-in...
Κατερίνα111 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 παιδιά σας ευχαριστώ όλους!με ένα mic συνδεδεμένο στο κανονικο βύσμα της κάρτας ήχου και το άλλο να είναι usb δουλεψε!!:-) επισης leftermann ένας φίλος μου το έχει πετύχει και με αντάπτορα...βέβαια σε μενα δε λειτούγησε!ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί!!:-D
Κατερίνα111 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 χμμμμ,ναι ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα...αν και ήταν καινούριος ή ίσως κάποια ρύθμιση του υπολογιστή έφταιγε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.