Προς το περιεχόμενο

Lux Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Θεσσαλονική?

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

ξέρει κανένας κανένα site/επιχείρηση - με έδρα την Θεσσαλονικη που να ενοικιάζουν πολυτελή αυτοκίνητα σε καλές τιμές... π.χ. porsche cabrio / ferrari / bmw κτλπ κτλπ..

Αν ναι πείτε κανένα...

Ευχαριστώ...:lol:

Δημοσ.

http://www.uniquecars.gr/fleet.php

http://dreamcars.com.gr/Ferrari.html

απο google to βρηκα παντως supercars χλωμο να βρεις...

<<Για να σας λυθεί και η απορία, η 360 Modena πάει 1.900 ευρώ τη μέρα και η 430 πάει 2.100, αλλά δυστυχώς όταν έψαχνα ήταν όλες νοικιασμένες...μην φαντάζεστε 3 όλες κι όλες σε όλη την Αθήνα -προς ενοικίαση εννοείται-.>>

Δημοσ.

Την πατησες στη Θεσ/κη υπάρχουν πολλά Εθνικής Αμύνης και ένα Καυτατζόγλου που έχει ακόμα και ελικόπτερα.

Λέω όμως ότι την πάτησες, είχα πάει και εγώ να μου πάρω μια porsche όταν έγινα 21 για δώρο και μου είχανε πει ότι σου δίνουν και σωφερ υποχρεωτικά, τιμόνι δε βλέπεις δηλαδή.

Αν θέλεις να οδηγήσεις supercars πήγαινε Σέρρες μια βόλτα να περάσεις καλά και με ασφάλεια.

Δημοσ.
Την πατησες στη Θεσ/κη υπάρχουν πολλά Εθνικής Αμύνης και ένα Καυτατζόγλου που έχει ακόμα και ελικόπτερα.

Λέω όμως ότι την πάτησες, είχα πάει και εγώ να μου πάρω μια porsche όταν έγινα 21 για δώρο και μου είχανε πει ότι σου δίνουν και σωφερ υποχρεωτικά, τιμόνι δε βλέπεις δηλαδή.

Αν θέλεις να οδηγήσεις supercars πήγαινε Σέρρες μια βόλτα να περάσεις καλά και με ασφάλεια.

Σωστος ο φιλος....

Για γκομενοδουλειά το κόβω... :P

Ωπα vlad τι γυρευεις εσυ σε τετοιο φορουμ? Τοσες δουλειες εχεις να κανεις:lol:

Δημοσ.
Ωπα vlad τι γυρευεις εσυ σε τετοιο φορουμ? Τοσες δουλειες εχεις να κανεις:lol:

Για να είμαι και λίγο εντός θέματος, μόνο το uniquecars βρήκα.

Κάνω διακοπές αυτή την περίοδο. Τα έχω αφήσει όλα στον άλλο.

Δημοσ.
@kage...

Ευχαριστώ αλλά για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Βόρεια Ελλάδα - ενδιαφέρομαι.. :-(

τίποτα άλλο ? κανείς;;

παντου τα στελνουν...το γραφαν κ μεσα στο σιτε..

http://www.goldenghetto.gr/ferrari.html κ αυτο οποιος θελει μια απλη βολτα με λιγα λεφτα...

Δημοσ.

Όλο και κάτι θα βρεις. Σε γνωστές εταιρείες πχ Hertz κλπ. Όσο για το θέμα του οδηγού δεν παίζει. Πολλοί νοικιάζουν τέτοια αυτοκίνητα για γάμους. (Περιττό να πω ότι τα επιστρέφουν μέσα στο ρύζι!)

Δημοσ.

@xpapias - και εγώ αυτό πιστεύω...

@ata1983 - δεν σε έπιασα για την Σέρρες... αν δε πρόσεξες την υπογραφή μου απο κεί είμαι ap-ta-serras.com :-)

Ευτυχώς η δυστυχώς το χρειάζομαι για πάνω από 1 μέρα - 3 μέρες για κάποιες εκδηλώσεις που δυστυχώς παίζει ρόλο το αμάξι που οδηγάς - βρήκα ένα porsche 3.2lt Θεσ/νικη για 3 μέρες 500ευρώ.. καλά είναι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά βαρέθηκα να ψάχνω... μόνο κάτι απλά κάμπριο... κανείς.... ?

Έστω ένα άλλο lux/sport cabrio όχι αναγκαστικά Porsche...

η porsche που έλεγα ξαφνικά χάθηκε από τις αναζητήσεις του google! :-(

• 3 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...