Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Nod32 θεωρείται από το ευρύ κοινό ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιβιοτικά της αγοράς. Βέβαια, οποιοδήποτε πρόγραμμα προστασίας από ιούς όταν παρουσιάσει κάποιο κενό (bug) είναι ικανό να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα συστήματα των χρηστών. Κάτι παρόμοιο συνέβη σήμερα όταν το Nod32 3 λανθασμένα, επεσήμανε ορισμένα προγράμματα της Adobe ως ιούς (ανάμεσα τους και το Photoshop CS3) και απαγόρευσε την πρόσβαση σε αυτά. Οι χρήστες για να διορθώσουν το πρόβλημα έπρεπε να προβούν στην επανεγκατάσταση των προγραμμάτων της Adobe.

Παρ' όλα αυτά μπορούσε να αποφύγει κανείς την λανθασμένη προειδοποίηση εάν έβαζε το φάκελο της adobe στις εξαιρέσεις το Nod32. Όταν όμως εμφανιζόταν το πρόβλημα, τα αρχεία της Adobe μετακινούνταν στην καραντίνα του Nod32 και η επαναφορά τους είχε ως συνέπεια να μη λειτουργούν οι άδειες χρήσης.

Τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε ύστερα από μερικές ώρες με την αναβάθμιση 3121

Source.png Πηγή: softpedia.com

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το εβγαλα το NOD32 και δεν εχω τωρα κανενα antivirus , αυτο το nod μου κατεστρεψε οτι ειχε μεσα ο σκληρος μια μερα που κατι επαθε και κολλησε , μεσα σε 3 λεπτα δεν αφησε τιποτα ( τι σκατα λενε οτι ειναι το καλιτερο !!! )

Δημοσ.

avast! τότε...

Από τοτε που βρηκα αυτο δεν ξανασχολήθηκα με το πονοκεφαλιαστικο θεμα "επιλογη antivirus" Τελεια.

Δημοσ.

Ευτυχώς που μας ενημερώσατε. Έλεγα να το αγοράσω, τώρα μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα...

Δημοσ.

it happens even in the best families....

όπως και να έχει το nod32 είναι ότι καλύτερο στον κόσμο των antivirus

Δημοσ.

kaspersky for ever 4+ χρονια όλα τέλεια... μέχρι που ανακάλυψα 3 νέους ιούς.... τα έστειλα για έλεγχο και σε 20 λεπτά έβγαλαν update και το εντόπισαν... BF2 password stealer η κάτι τέτοιο :P

Δημοσ.

Αν έχετε προβλήματα στο Nod τότε πηγαίνετε στον kasper.

Είναι κομπλέ αντιβιοτικό.

Για προσωπική χρήση,θεωρώ, το καλύτερο.

Δημοσ.

Guys τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου Nod χρησιμοποιούμε. Όμως χθες ενώ ήμουν στη δουλειά, με πήρε τηλ ο αδερφος μου να μου πει ότι το Nod του εμφάνισε ένα παράθυρο όπου θεωρεί το Acrobat Reader ως ιό.. Του είπα κι εγώ λοιπόν "ε, πάτα να σβήσει το αρχείο καλύτερα" αλλά από εκείνη τη στιγμή κόλαφος! Το PC του κολλάει διαρκώς, ήρθα σπίτι προσπάθησα να διορθώσω το πρόβλημα αλλά τζίφος (το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...). Δουλεύει κανονικά το PC και μετά από τυχαίο χρονικό διάστημα, κολλάει το σύμπα. Τι να πω, τέτοια πατάτα απορώ πως την έκαναν..

Δημοσ.
... το Nod του εμφάνισε ένα παράθυρο όπου θεωρεί το Acrobat Reader ως ιό...

... ε λοιπον εμενα σημερα το πρωι μου θεωρησε και το Excel ως ιο !!! :shock:

(sorry παιδες, just kidding, :o ... αλλα με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα για το Photoshop και για το Acrobat ολα θα τα περιμενε κανεις !) ;)

Δημοσ.
kaspersky for ever 4+ χρονια όλα τέλεια... μέχρι που ανακάλυψα 3 νέους ιούς.... τα έστειλα για έλεγχο και σε 20 λεπτά έβγαλαν update και το εντόπισαν... BF2 password stealer η κάτι τέτοιο :P

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το kaspersky είναι το καλύτερο. Όσo για το Nod πολύ διαφήμιση πέφτει τελευταία σε διάφορα site. :-)

Δημοσ.
... ε λοιπον εμενα σημερα το πρωι μου θεωρησε και το Excel ως ιο !!! :shock:

(sorry παιδες, just kidding, :o ... αλλα με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα για το Photoshop και για το Acrobat ολα θα τα περιμενε κανεις !) ;)

εμένα μου έβγαλε το age of empires (age3.exe) ιο.. χωρίς πλάκα τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...