Προς το περιεχόμενο

Free sms μεσω internet

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες εχω ακουσει οτι υπαρχουν site στο ιντερνετ με τα οποια στελνεις sms οπου θελεις εχω βρει παρα πολλα τα οποια ομως ειναι να πληρωνεις εχω βρει και τζαμπα αλλα στελνω το μυνημα και δεν παει ποτε οποτε με κοροιδευουν.Αυτο που θελω να μαθω εγω αν ξερει καποιος site να στελνω τζαμπα και στελνει στα αληθεια να ειναι δοκιμασμενο δλδ.Ευχαριστω

Δημοσ.

αν εχεις cosmote στελνεις ενα μνμ σε ενα νουμερο σου στελνει το κωδικο κ μετα απο το http://www.mycosmos.gr στελνεις μεχρι 10 την ημερα

Δευτερος τροπος ειναι το ιντερνετ οτε μαζι με τους κωδικους στα tools του!

Δημοσ.

πρεπει να εχεις νουμερο cosmote για να ενεργοποιησεις την υπηρεσια.μετα οπου θες στελνεις sms.για voda δεν εχω ακουσει τιποτα

Δημοσ.

http://www.txtme.gr 100 free sms το μήνα προς όλα τα ελληνικά δίκτυα.

Τόσο η εγγραφή όσο και η αποστολή sms (με αναφορές παράδοσης) είναι δωρεάν, ενώ καλώντας νέα μέλη κερδίζεις πόντους για επιπλέον sms (1 εγγραφή νέου μέλους δίνει πόντους για 20 επιπλέον sms).

Τα μέλη συναινούν στη λήψη διαφημιστικών-ενημερωτικών sms..

B)

Δημοσ.
[...]Τα μέλη συναινούν στη λήψη διαφημιστικών-ενημερωτικών sms..

δεχονται ολοι οσοι στελνουμε σμσ ή μονο το κινητο του αποστολέα;

Δημοσ.

Εγώ γράφτηκα στο wadja επειχείρησα να στείλω SMS σε αριθμό κινητού αλλά δέν μου έβγαζε το παράθυρο για να γράψω τον αριθμό του παραλήπτη.

Δημοσ.
δεχονται ολοι οσοι στελνουμε σμσ ή μονο το κινητο του αποστολέα;

Διαφημιστικά SMS μόνο τα μέλη που στέλνουν τα free sms. Σε κάθε free sms που στέλνεται από τα μέλη μέσω του TxtMe.gr δεσμεύονται 40 από τους 160 χαρακτήρες από το TxtMe.

Hope this helps :-)

Δημοσ.

Μονο η Κοτέ μεχρι στιγμής ειναι αξιόπιστη και δίνει ορισμένο αριθμό δωρεάν μηνυμάτων καθημερινά..

Δημοσ.

Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις τους αν και το wajda το εχω δοκιμασει δεν εφτασε ποτε το μηνημα μου αλλα θα ξαναδοκιμασω.Το κοτε τι ειναι φιλε 21century?

Δημοσ.

Οκ τα ειδα ολα και μπορω να πω σε αυτους που θελουν να ξερουν το wadja καλο και τζαμπα στελνεις οσα θελεις αλλα παραδιδει τα μηνυματα οποτε και αν γουσταρει οποτε δεν μας κανει Τωρα το txme καλο τα στελνει σιγουρα αλλα εχει οριο 10 μηνυματων και αυτο ειναι λιγο σπαστικο αλλα ειναι η καλυτερη λυση μεχρι τωρα,οποιος ξερει και αλλα site ας τα πει αλλα να ειναι τσεκαρισμενα ρε παιδια να μην ψαχνομαι τζαμπα:-)

Δημοσ.
Εγώ γράφτηκα στο wadja επειχείρησα να στείλω SMS σε αριθμό κινητού αλλά δέν μου έβγαζε το παράθυρο για να γράψω τον αριθμό του παραλήπτη.

...ίσως κάτι δεν πάει καλά με τον browser σου ( java? ).

...Δεν το πολυπίστευα, μιας και παλιότερα είχα φάει φρίκες με διάφορες παρόμοιες "υπηρεσίες". Το μόνο στάνταρ που είχα ήταν το otenet tols. E λοιπόν, σαν πρώτη δοκιμή, έκανα registration, κι έστειλα από τη σελίδα τους, βάζοντας για παραλήπτη το δικό μου κινητό. Εντός δευτερολέπτων ήρθε, και μάλιστα με κέντρο μηνυμάτων από Αγγλία (αυτό ίσως σημαίνει ότι είναι οκ για ο,πουδήποτε).

Nice. Μακάρι να κρατήσει έτσι (σου δίνουν και λογαριασμό mail)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...