fantomas3004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Απο χθές το πρωί πολλές ιστοσελίδες με διαφορετικές θεματολογίες δέν λειτουργούν, το έχω επιβεβαιωμένο απο 4 διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικές συνδέσεις.
tsoukalasexhaus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ναι και εγω το παρατηρησα οτι μερικες σελιδες μου τις βγαζει με ελειπη στοιχεια η δεν ανοιγει ολες τις εικονες
ApSiMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμένα πάλι σέρνεται το utorrent (με βγάζει μια Non conectable και μια connectable) ενώ οι ρυθμίσεις είναι σωστές.... Επίσης πολλές σελίδες σέρνονται μέχρι να ανοίξουν.... γίνονται τπτ εργασίες πουθενά???
fantomas3004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημα στις περισσότερες απο αυτές τις ιστοσελίδες πρέπει μόλις να λύθηκε, οίδα οτι και άλλοι εκτός απο μένα είχαν τα ίδια προβλήματα.
Droidlock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εμενα δεν μπαινει εδω και καμια ωρα στο hotmail και σ' εναν ελληνικο tracker. Βαζω κωδικο και ονομα χρηστη με ξαναβγαζει στην εισαγωγικη οθονη. Φυσικα και βαζω σωστο password και username. Ουτε στο mail του google κανει log in , μηπως εχει γινει τιποτα με τους servers τις otenet;
fantomas3004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εμενα δεν μπαινει εδω και καμια ωρα στο hotmail και σ' εναν ελληνικο tracker. Βαζω κωδικο και ονομα χρηστη με ξαναβγαζει στην εισαγωγικη οθονη. Φυσικα και βαζω σωστο password και username. Ξαναδοκίμασε, εμένα σε έναν παλιό λογαριασμό μου hotmail μπήκε τώρα κανονικά.
GIANNISPATRA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αμ τί να γίνει αφού όλο και περισσότερες συνδέσεις γίνονται όλος ο παγκώσμιος ιστός θα μπουκώσει κάποτε .. άντε να πάμε στην καινούργια πλατφόρμα ip !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.