Προς το περιεχόμενο

Πολλές ισοσελίδες out

fantomas3004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθές το πρωί πολλές ιστοσελίδες με διαφορετικές θεματολογίες δέν λειτουργούν, το έχω επιβεβαιωμένο απο 4 διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικές συνδέσεις.

Δημοσ.

εμένα πάλι σέρνεται το utorrent (με βγάζει μια Non conectable και μια connectable) ενώ οι ρυθμίσεις είναι σωστές....

Επίσης πολλές σελίδες σέρνονται μέχρι να ανοίξουν....

γίνονται τπτ εργασίες πουθενά???

Δημοσ.

Το πρόβλημα στις περισσότερες απο αυτές τις ιστοσελίδες πρέπει μόλις να λύθηκε, οίδα οτι και άλλοι εκτός απο μένα είχαν τα ίδια προβλήματα.

Δημοσ.

Εμενα δεν μπαινει εδω και καμια ωρα στο hotmail και σ' εναν ελληνικο tracker. Βαζω κωδικο και ονομα χρηστη με ξαναβγαζει στην εισαγωγικη οθονη. Φυσικα και βαζω σωστο password και username. Ουτε στο mail του google κανει log in , μηπως εχει γινει τιποτα με τους servers τις otenet;

Δημοσ.
Εμενα δεν μπαινει εδω και καμια ωρα στο hotmail και σ' εναν ελληνικο tracker. Βαζω κωδικο και ονομα χρηστη με ξαναβγαζει στην εισαγωγικη οθονη. Φυσικα και βαζω σωστο password και username.

Ξαναδοκίμασε, εμένα σε έναν παλιό λογαριασμό μου hotmail μπήκε τώρα κανονικά.

Δημοσ.

Αμ τί να γίνει αφού όλο και περισσότερες συνδέσεις γίνονται όλος ο παγκώσμιος ιστός θα μπουκώσει κάποτε .. άντε να πάμε στην καινούργια πλατφόρμα ip !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...