remote767 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα σε front Page. Μόλις μίλησα με κάποιους διαχειριστές ενός server μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά το dreamweaver, για να ανεβάσω την ιστοσελίδα μου, από το dreamweaver δεν έχω ιδέα, προσπάθησα να το δουλέψω και λίγο αλλά έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στα flash button, θέτω τα εξής ερωτήματα : Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω τις σελίδες από front Page σε dreamweaver (Δηλαδή να τις ανοίξω από το dreamweaver και να τις αποθηκεύσω μέσω αυτού) ξέρετε κάποιων server να υποστηρίζουν το front Page και τι άλλο προτείνετε ευχαριστώ
takistmr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Απλά χρησιμοποίησε το dreamweaver και άνοιξε τη σελίδα που δημιούργησες με το frontpage.
stroumflakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Συγγνώμη...εγώ μπερδεύτικα τώρα λιγάκι. Τι σχέση έχει με ποιό πρόγραμμα έχεις φτιάξει τη σελίδα?? Όλες οι σελίδες είναι αρχεία τύπου .html ή .php ή .asp και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Το εκάστοτε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς σου προσφέρει κάποιες λειτουργίες και κάποια έτοιμα scripts χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζεις κώδικα. Ο server μετά μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα π.χ. του τύπου χρησιμοποιείς νεότερη έκδοση της PHP από εκείνη που υποστηρίζει. Κάνω κάπου λάθος ή μήπως δεν έχω καταλάβει τι εννοεί ο φίλος που έθεσε το ερώτημα??
remote767 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Stroumflakis καλα καταλαβες, την ερωτηση την έθεσα επηδεί εχω χρισιμοποιήσει καποια button που τα εχει το front Page, τα υποστηρίζει το dreamweaver η οχι αυτο ειναι το ερωτημά μου.
costas_k Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις πρόγραμμα, τις σελίδες σου μπορείς να τις ανεβάζεις με το FileZilla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.