Visehrad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ηταν χριστουγενα, φαντασου... Το παοκ δεν θυμαμαι που ακριβως, καπου αναμεσα στον πυργο της πυριτιδας και του ρολογιου. Εκει κοντα κινουμασταν. Παντος εμεις απο βορεια ελλάδα πάντα κανουμε αισθητη την παρουσια μας... Nαι δυστυχως φτανει και εκει η καφριλα σας...
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ...είσαι ΜΠΑΟΚ , ε ; όχι, είμαι ΠΑΟΚ ! Με αυτά τα αστειάκια, άλλος φαίνεται αναλφάβητος/απολίτιστος κλπ..
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μα εντελώς αναλφάβητος, λέμε. Άκου ΜΠΑΟΚ. Το σωστό είναι ΜΠΑΟΓΚ. ΠΑΟΚ έχω δει γραμμένο μέσα στην πυραμίδα του χεφερίνου, στην γκίζα. Μέσα μιλάμε, σ' έναν στενό διάδρομο που κατεβάζει στο κέντρο της πυραμίδας...
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μα εντελώς αναλφάβητος, λέμε. Άκου ΜΠΑΟΚ. Το σωστό είναι ΜΠΑΟΓΚ.ΠΑΟΚ έχω δει γραμμένο μέσα στην πυραμίδα του χεφερίνου, στην γκίζα. Μέσα μιλάμε, σ' έναν στενό διάδρομο που κατεβάζει στο κέντρο της πυραμίδας... Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το κόμπλεξ !
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μπαίνω στο θρεντ και αντί να δω τίποτα για Τσεχία και Τσέχες! βλέπω τον ΜΠΑΟΓΚ ελεος
livewire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σιγά ρε Houston. To ινσομνια αποφάσισε πρόσφατα ότι οι Τσέχες rule και στο καπάκι σκάει μια Τσέχα που ξέρει να γράφει καλύτερα ελληνικά από τους περισσότερους χρήστες και ρωτάει τι μας άρεσε στην Τσεχία. Ε, πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η συζήτηση "πέξται καλλά το Μπάοκ ΡΕ!"
Visehrad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σιγά ρε Houston.To ινσομνια αποφάσισε πρόσφατα ότι οι Τσέχες rule και στο καπάκι σκάει μια Τσέχα που ξέρει να γράφει καλύτερα ελληνικά από τους περισσότερους χρήστες και ρωτάει τι μας άρεσε στην Τσεχία. Ε, πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η συζήτηση "πέξται καλλά το Μπάοκ ΡΕ!" Δικιο εχεις για να ξεκολλησουμε λιγο.Την κοπελα ειμαι σιγουρος οτι δεν την απασχολει το θεμα Παοκ....Στα αθλητικα thread τα λεμε εκει αυτα.Δεν χρωσταει τιποτα η κοπελα να βλεπει ουγκ,μπαοκ,μπαουκ.Θα νομιζει οτι ειμαστε καμια μεμονωμενη φυλη... Εγω ας πουμε που πηγαινω συχνα Πραγα μιας και ειναι η κοπελια μου απο εκει συμφωνω σιγουρα οτι εχουν κολλημα με το νερο και δεν βρισκεις ευκολα νερο οπως.Μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα πιστεψτε ειναι σοβαρο για εμας.Πηγα στον ζωολογικο κηπο της Τσεχιας που ειναι λιγο εξω απο Πραγα (αξιζει να πατε ειναι χαωδης.Ενα δασος ειναι ουσιαστικα) και πηγα 2 μερες γιατι δεν μπορουσα να τον γυρισω σε 1.Εκει λοιπον περπαταγαμε αδιακοπα και ενω ειχα σκασει απο το νερο τα αυτοματα μηχανηματα εκει εβγαζαν μονο ανθρακουχα νερα που ειναι σαν να πινεις σοδα.Φρικη!Ο κοσμος ειναι αλλη νοοτροπια απο εμας.Ησυχοι ανθρωποι χαμηλων τονων που μπορεις να τους χαρακτηρισεις και εν μερει αδιαφορους.Δεν μπορεις να τους πεις ομως κακους η πονηρους.Αλλη παστα ανθρωπων.Γυναικες καταπληκτικες ενω οι τσεχοι αντρες 8 στους 10 ειναι σαν αναποδο γαμωτο!Πολη καθαρη με αριστες συγκοινωνιες και ελαχιστο κυκλοφοριακο προβλημα.Για να παρετε μια ιδεα για την καθαριοτητα να φανταστειτε οτι οι Τσεχοι οταν πανε βολτα τα σκυλια τους για να κανουν τα ψιλα η τα χοντρα τους οταν τελειωνει η <διαδικασια> εχουν χαρτια και σακουλιτσες και δεν αφηνουν τιποτα στον δρομο!Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.Αδεσποτα κοπροσκυλα και γατες εκει δεν θα δειτε ξεχασστε το.Εισαι μεσα στο κεντρο ωρες και κορνα δεν ακους ουτε για πλακα.Εχουν παρκα μεγαλα και ομορφα και πανω απο ολα ανθρωπινα.Πολυ κοσμος μαζευεται εκει (Διαβαζουν,αθλουνται,...)Βεβαια εχει και αρνητικα...Μετα τις 9 μονο τουριστες βλεπεις.ΚΑφετεριες μετρημενες στα δαχτυλα σε ολη την πραγα και καμια σχεση με την εννοια καφετερια οπως την ξερουμε εδω.Μπυραριες βεβαια αφθονουν με πολυ καλες μπυρες!Χειμερινους μηνες ξεχνας την λεξη <Ηλιος>.Πολυ αστεγοι αλκοολικοι που δεν δημιουργουν προβληματα γενικα αλλα συχνα σκανε <ρουκετες> διπλα σου... Γενικα σαν συμπερασμα ειναι σιγουρα μια πολη που απεχει ετη φωτος απο την δικη μας σε οργανωση και καθαριοτητα.Οχι ομως σε ζωη αφου αν δεν εσφυζε απο τον τουρισμο μετα το απογευμα δεν θα ειχε ουτε γατες.Φυσικα δεν θα βρεις την <ελληνικη> καφριλα εκει ουτε κατα διανοια.Δεν θα βρεις ομως και τον αυθορμητισμο και την φιλοξενια την ελληνικη.Σιγουρα εχει θετικα και αρνητικα.Το σιγουρο ειναι ενα.Εκει σεβονται τους πολιτες τους και δεν τους αντιμετωπιζουν οπως μας αντιμετωπιζουν εμας εδω..Αυτα τα λιγα
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δικιο εχεις για να ξεκολλησουμε λιγο.Την κοπελα ειμαι σιγουρος οτι δεν την απασχολει το θεμα Παοκ....Στα αθλητικα thread τα λεμε εκει αυτα.Δεν χρωσταει τιποτα η κοπελα να βλεπει ουγκ,μπαοκ,μπαουκ.Θα νομιζει οτι ειμαστε καμια μεμονωμενη φυλη... εγώ πάλι θα στοιχημάτιζα για το αντίθετο...
Visehrad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 εγώ πάλι θα στοιχημάτιζα για το αντίθετο... Εγω παλι θα στοιχηματιζα πως μερικοι εδω μεσα ανηκουν μαλλον στους μονοκυτταρους οργανισμους...
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 όχι, είμαι ΠΑΟΚ ! Με αυτά τα αστειάκια, άλλος φαίνεται αναλφάβητος/απολίτιστος κλπ.. ...αν ο δικός σου πολιτισμός, είναι να ποστάρεις στα "μου άρεσε : " , την απόδειξη ότι ο πίθηκος κατάγεται από τον Μπαογκτζή (...διόρθωση με γου, για να μη μου τη λέει ο lefterman) -σημείωση : Ο Μπαογκτζής είναι είδος που ευδοκιμεί σε διάφορες θύρες, θύρα 4, θύρα 7, 13, 3, τα τρία μου, και πάει λέγοντας....Δεν περιορίζεται στην Τούμπα, είναι υπεράνω ομάδων, φανέλλων, και λογικής... τότε απλά ελπίζω αργότερα από τα 18 (όχι πολύ αργότερα όμως, γιατί ήδη δυνητικά ψηφίζεις) , να μείνεις ΠΑΟΚ (και 'γω ΠΑΟΚ είμαι άλλωστε), αλλά ν' αλλάξεις πολιτισμική άποψη...
actorius Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Φίλε Visehrad, τέλειο το ομόνυμο πάρκο, έτσι; Όλη η πόλη πιάτο και δώρο το γοτθικό νεκροταφείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.