Visehrad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Φίλε Visehrad, τέλειο το ομόνυμο πάρκο, έτσι; Όλη η πόλη πιάτο και δώρο το γοτθικό νεκροταφείο! Ναι πολυ ωραια.Οπως λες ακομα και το νεκροταφειο εχει ετσι μια επιβλητικοτητα!Και φυσικα οπως ειπες το Top ειναι η θεα.Ολη η πολη στα ποδια σου και ολες οι γεφυρες του ποταμου Μολδαβα παρεταγμενες η μια μετα την αλλη.Πολλες οι φωτογραφιες που εκανα εκει πανω στον λοφο του Visehrad!
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ...αν ο δικός σου πολιτισμός, είναι να ποστάρεις στα "μου άρεσε : " , την απόδειξη ότι ο πίθηκος κατάγεται από τον Μπαογκτζή (...διόρθωση με γου, για να μη μου τη λέει ο lefterman) -σημείωση : Ο Μπαογκτζής είναι είδος που ευδοκιμεί σε διάφορες θύρες, θύρα 4, θύρα 7, 13, 3, τα τρία μου, και πάει λέγοντας....Δεν περιορίζεται στην Τούμπα, είναι υπεράνω ομάδων, φανέλλων, και λογικής... τότε απλά ελπίζω αργότερα από τα 18 (όχι πολύ αργότερα όμως, γιατί ήδη δυνητικά ψηφίζεις) , να μείνεις ΠΑΟΚ (και 'γω ΠΑΟΚ είμαι άλλωστε), αλλά ν' αλλάξεις πολιτισμική άποψη... Το έβαλα γιατί κάποιος το είχε αναφέρει πριν από μένα, και ναι, χαμογέλασα όταν είδα πως οι οπαδοί της ομάδας που αγαπώ έχουν αφήσει τα σημάδια τους ΚΑΙ εκεί..! Είμαι 19, ψήφισα μια φορά ήδη, δεν πρόλαβες να μου μεταλαμπαδεύσεις την σοφία σου. Είσαι ΠΑΟΚ; Και δεν σου φαίνεται.. ας μην συνεχίζουμε το offtopic, αν θέλεις το συζητάμε με πμ.!
a.n.d.i.e Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τι σημαινει το a.n.d.i.e ??? Με λενε Andrea και καποιοι με λενε ετσι και για αυτο το επελεξα σαν nick.
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ...δεν έχω ΚΑΤΙ να συζητήσω μαζί σου, το ότι σου ΑΡΕΣΕ το τάδε αίσχος, το κατάλαβα. Το ότι εμένα πάλι όχι, κι αυτό καταννοητό έγινε νομίζω. Τώρα αν θέλεις να σε ΠΑΩ, που είσαι ΠΑΩΚ, πόσταρε και μια φωτογραφία να βάφεις τον τοίχο που μαγαρίσανε κάποια βλήματα...(...αλλά μάλλον για να πιάσεις τη "σοφία" μου, πρέπει να δεις κάποιον να γράφει στον Λευκό τον Πύργο "ΑΓΙΑΞ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ" - σε ελεύθερη μετάφραση απ' τα ολλανδικά αυτό ). Α, και κάντε κάτι καλύτερο την άλλη φορά. Μας κάψατε με τις ψήφους σας. Ανδρέα (lol), sorry για το παρατεταμένο offtopic. (...πράγμα που δεν μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα ξανασυμβεί... ) ...και τεσπά, πώς κι απ' τα μέρη μας ; Είδες αθάνατο ελληνικό φως και μπήκες ; (και α ναι, σωστά, πού είναι οι τρόποι μου, σα νέο μέλος οφείλουμε να σε ξεναγήσουμε, να σου δείξουμε το φόρουμ. Ας αρχίσουμε λοιπόν από 'δω....http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895 )
a.n.d.i.e Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ...δεν έχω ΚΑΤΙ να συζητήσω μαζί σου, το ότι σου ΑΡΕΣΕ το τάδε αίσχος, το κατάλαβα. Το ότι εμένα πάλι όχι, κι αυτό καταννοητό έγινε νομίζω. Τώρα αν θέλεις να σε ΠΑΩ, που είσαι ΠΑΩΚ, πόσταρε και μια φωτογραφία να βάφεις τον τοίχο που μαγαρίσανε κάποια βλήματα...(...αλλά μάλλον για να πιάσεις τη "σοφία" μου, πρέπει να δεις κάποιον να γράφει στον Λευκό τον Πύργο "ΑΓΙΑΞ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ" - σε ελεύθερη μετάφραση απ' τα ολλανδικά αυτό ).Α, και κάντε κάτι καλύτερο την άλλη φορά. Μας κάψατε με τις ψήφους σας. Ανδρέα (lol), sorry για το παρατεταμένο offtopic. (...πράγμα που δεν μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα ξανασυμβεί... ) ...και τεσπά, πώς κι απ' τα μέρη μας ; Είδες αθάνατο ελληνικό φως και μπήκες ; (και α ναι, σωστά, πού είναι οι τρόποι μου, σα νέο μέλος οφείλουμε να σε ξεναγήσουμε, να σου δείξουμε το φόρουμ. Ας αρχίσουμε λοιπόν από 'δω....http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895 ) Συχνα μπαινω στης ελληνικες σελιδες και ετσι μου ηρθε να μπω και εδω.. Ααα και πριν λιγο εβαλα φωτογραφια εκει.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ένα σχόλιο: Μικρή η φωτογραφία, στραβωθήκαμε να σε δούμε Και μια ερώτηση: Πόσα προσωπικά μηνύματα έχεις λάβει ήδη;
a.n.d.i.e Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ένα σχόλιο: Μικρή η φωτογραφία, στραβωθήκαμε να σε δούμε Και μια ερώτηση: Πόσα προσωπικά μηνύματα έχεις λάβει ήδη; Δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα. Απο εδω ολοι μαζι μιλαμε καλυτερα, εχει πλακα
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 στο αεροδρομιο ηταν ακριβο το γιαπωνεζικο που ειχανε παντως
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έγω συγγενείς στη Τσεχία αλλά δεν έχω έρθει ποτε... Έρχονται αυτοι και τους φιλοξενούμε για 15μέρες κάθε 2 χρόνια. Όντως οι Τσέχες είναι πανέμορφες(είχε φέρει ο ξάδερφος την μνηστή του και ήταν κόλαση)χαχα.
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Bρε λές να αλλάξω το εισητήριο της μάνας μου και να έρθω εγω Τσεχία? Μπά καλόκαιρι σαν την Ελλάδα πουθενά!!!
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μπά καλόκαιρι σαν την Ελλάδα πουθενά!!! ε ναι δεν πιανουν αλλου κωλους οπως στην ελλαδα, και ο ηλιος δεν παει σε αλλες χωρες..
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ε ναι δεν πιανουν αλλου κωλους οπως στην ελλαδα, και ο ηλιος δεν παει σε αλλες χωρες.. στην Αγγλια που εισαι μια φορα δεν παει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.