Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν χρησιμοποιήθηκε ο φορητός?

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά πήρε μία φίλη ένα φορητό, και ανοίγοντας την συσκευασία ανακαλύψαμε ότι η μπαταρία ήταν εκτός του σελοφάν της, το καλώδιο και "τούβλο" τροφοδοσίας ήταν πρόχειρα τυλιγμένο και δεν έχει καν τη σακούλα που έπρεπε να ήταν μέσα, και το σακουλάκι με τα manual και το CD, είναι σχισμένο.

Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου το λαπτοπ?

Ητανε σε προσφορά βασικά, μαζί με 2 δώρα (φωτογραφική και Mp3 player).

Περιμένω τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο του καταστήματος τώρα...

Δημοσ.

Συνήθως το καινούργιο ''του κουτιού'' φορητό κάνει αυτόματα την εγκατάσταση του λειτουργικού μόλις το ανάψεις. Αν εσύ δείς ότι έχει ήδη εγκατεστημένο λειτουργικό σημαίνει ότι είναι χρησιμοποιημένο...

Μία άλλη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι η εγκατάσταση προγράμματος παρακολούθησης του σκληρού (π.χ hd tune) και να σου δείξει πόσες ώρες έχει δουλέψει ο σκληρός.

Δημοσ.
Συνήθως το καινούργιο ''του κουτιού'' φορητό κάνει αυτόματα την εγκατάσταση του λειτουργικού μόλις το ανάψεις. Αν εσύ δείς ότι έχει ήδη εγκατεστημένο λειτουργικό σημαίνει ότι είναι χρησιμοποιημένο...

Μία άλλη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι η εγκατάσταση προγράμματος παρακολούθησης του σκληρού (π.χ hd tune) και να σου δείξει πόσες ώρες έχει δουλέψει ο σκληρός.

H πιο αξιόπιστη λύση, βάζεις οποιοδήποτε εργαλείο παρακολούθησης SMART, και ψάχνεις να βρεις το POWER ON COUNT.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας για τις γρήγορες απαντήσεις.

Τελικά πήγα να το ανάψω για να δω αν είχε λογισμικό επάνω, και (!!!) η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ! τους πήρα αμέσως τηλέφωνο , και μου είπαν πως είχα δίκαιο, και υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο...

Αύριο να περάσω απ' εκεί και να μου δώσουν τα λεφτά πίσω... Κρίμα και ήταν και ευκαιρία :/

Δημοσ.

Αν οντως ειναι καλη ευκαιρια, δεν βλεπεις τπτ εξωτερικα κ η εγγυηση σε καλυπτει κανονικα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τον επιστρεψεις φιλε μου... Τι μπορει να του εκαναν??

Εγω θα τους εκανα κανενα παζαρι να μου δωσουν τιποτα extras κ θα τον κραταγα πιστευω. Εξαρταται παντα απο τα χρηματα που εδωσες παντως, γιατι παιζει να ειχε βγει ελαττωματικος στον προηγουμενο..

Δημοσ.

Φίλε μου τα λεφτά σου πίσω και σε άλλο κατάστημα αμέσως...Τέτοια περιστατικά τουλάχιστον εγώ δεν τα συγχορώ και είμαι 100% σίγουρος πως οι υπεύθυνοι το γνώριζαν...μου έχουν τύχει παρόμοοια περιστατικά και δεν ξαναπάτησα στο ίδιο μαγαζί.

Δημοσ.

Τί να το κάνεις να γλυτώσεις κανά κατοστάρι ευρώ και μετά να παιδεύεσαι για χρόνια.... Μετά μην στενοχωριέσαι για την προσφορά που έχασες, αφού η προσφορά έγινε επειδή ήταν ελαττωματικό το μηχάνημα. Η καλύτερη λύση είναι άλλο μαγαζί, άλλο υπολογιστή.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας για τις γρήγορες απαντήσεις.

Τελικά πήγα να το ανάψω για να δω αν είχε λογισμικό επάνω, και (!!!) η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα !

Αν οντως ειναι καλη ευκαιρια, δεν βλεπεις τπτ εξωτερικα κ η εγγυηση σε καλυπτει κανονικα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τον επιστρεψεις φιλε μου... Τι μπορει να του εκαναν??

Εγω θα τους εκανα κανενα παζαρι να μου δωσουν τιποτα extras κ θα τον κραταγα πιστευω. Εξαρταται παντα απο τα χρηματα που εδωσες παντως, γιατι παιζει να ειχε βγει ελαττωματικος στον προηγουμενο..

Κι εγώ παζάρι σκέφτηκα να τους κάνω, αλλά όπως είπα, δε δουλεύει καν... η οθόνη είναι "νεκρή"

Θα πάω το απόγευμα να το αλλάξω... και δε με βλέπω να ξαναπαίρνω από το συγκεκριμένο γνωστό κατάστημα...

Δημοσ.

Άμα είναι το MW είναι γνωστή η πολιτική τους να πουλάνε χρησιμοποιημένα και ελαττωματικά κομμάτια για καινούργια... :mad:

Δημοσ.

Εχμ, τοτε μαλλον το πας πισω κ κανεις κ φασαρια...

Μην σου πω να τους καταγγειλεις κιολας!

Ποια ειναι η MW ρε παιδια??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...