Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι σου κάνανε αντικατάσταση :-)

Δεν έχει νόημα να βάζανε καινούργιο καπάκι (δηλαδή καινούργιο τζάμι και digitizer) και καινούργιο logicboard στο παλιό σου... Πολύ φασαρία... Καινούργιο σου δώσανε απευθείας.... :-)

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σου είπανε για 24 μήνες εγγύηση ενώ όταν το αγόρασα εγώ σχεδόν 1 χρόνο πριν, μου είχαν πει στη Vodafone για 12 μήνες....

Δηλαδή έχουμε εγγύηση 24 μήνες!!!! :-) Προσαρμόστηκαν επιτέλους στις ευρωπαϊκές οδηγίες!!!! :-D

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο οσο ξερω, ολα τα iphone δεν επισκευαζονται, αλλα αντικαθιστανται..

Ακομα και αν απλα εχει χαλασει ενα κουμπακι.

Αρα μαλλον καινουριο πηρες!

Δημοσ.
Απο οσο ξερω, ολα τα iphone δεν επισκευαζονται, αλλα αντικαθιστανται..

Ακομα και αν απλα εχει χαλασει ενα κουμπακι.

Αρα μαλλον καινουριο πηρες!

Ναί, έτσι είναι αλλά στην θεωρία....

Ξέρω σίγουρη περίπτωση στη Vodafone που ελλατωματική συσκευή που επεστράφη εντός μίας εβδομάδας από την αγορά της, δεν αντικαταστάθηκε με καινούργια αλλά επισκευάστηκε με αλλαγή του logic board... Ίσως εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα καινούργιων συσκευών...

Δημοσ.
Ναί, έτσι είναι αλλά στην θεωρία....

Ξέρω σίγουρη περίπτωση στη Vodafone που ελλατωματική συσκευή που επεστράφη εντός μίας εβδομάδας από την αγορά της, δεν αντικαταστάθηκε με καινούργια αλλά επισκευάστηκε με αλλαγή του logic board... Ίσως εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα καινούργιων συσκευών...

Μαγκες εκει στην vodafone....

Δημοσ.

Ερωτησουλες....

Εχω το 3G με jailbreak και τραβηξα κατι video .Μπορω να τα μεταφερω στον υπολογιστη μου και πως ?

Εχω το call counter για μετρητη χρονου κλισεων αλλα ενω χθες μου ελεγε εξερχομενες για τον Αυγουστο 40 λεπτα και μιλησα και αρκετα και χθες και σημερα τωρα μου λεει 39 λεπτα για τις εξερχομενες. Το 1284 της Vodafone μου λεει οτι εχω μιλησει 98 λεπτα αυτον τον μηνα....Καποια αλλη εφαρμογη πιο αξιοπιστη ?

Για αναφορα παραδοσης sms εχω το Mysms αλλα χανει τις ρυθμισεις του κια delivery reporte. Υπαρχει κατι καλυτερο ?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Και μενα αργει, γενικα με την 3αρα ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα, αλλα τουλαχιστον ειναι σταθερη και ειναι αναβαθμισμενη, οποτε...

Το πιθανοτερο ειναι να θελει να μπει καθαρη η 3αρα αλλα εχω τοσα προγραμματα κτλ μεσα και πραγματικα βαριεμαι να τα ξαναβαζω manually..

Δημοσ.

Εχω το 3G χωρις δικαιωμα για δεδομενα internet αλλα σε απλο προγραμμα με λεπτα ομιλιας .

Μπορω να το συνδεσω μεσω usb με desktop που εχει Internet ωστα να εχω και στο Iphone internet ?

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.
Εχω το 3G χωρις δικαιωμα για δεδομενα internet αλλα σε απλο προγραμμα με λεπτα ομιλιας .

Μπορω να το συνδεσω μεσω usb με desktop που εχει Internet ωστα να εχω και στο Iphone internet ?

Ευχαριστω.

Μ αλλα λογια να"τραβας"ιντερνετ απο το pc ε?Μπορεις σιγουρα μεσω wireless(connection sharing),μεσω usb δεν το εχω ψαξει αν υπαρχει κατι.

Δημοσ.
τόσο δύσκολο ήταν δλδ της apple να κάνει ένα note.app;

p.s κάθε φορά που διαβάζω ένα αυτό γιατί διαγράφεται με τη μία; είμαστε με τα καλά μας;:P

ευχαριστώ cue

Ta notes και τα ToDo του ημερολογίου είναι σαν πακέτο με το Mail.app... ένα πράγμα σαν αντζέντα.

Δημοσ.
Επιτέλους μετά από ~1 μήνα ήρθε η νέα θήκη.

Φώτος από topic άλλου που την έχει.

Seidio Innocase Surface II

~30 EUR με μεταφορικά από ebay.

Ορεξάτος σήμερα είναι η δεύτερη εταιρία που "τα χώνω". Σας παραθέτω το email που έστειλα στην Seidio σχετικά.

Dear sir or madam,

It has been 8 days since my email and I still haven't received a word from the Shipping Department.

I have to say that the above is highly unprofessional of you since the (quote) "Your business and continued satisfaction is of great importance to us" is merely scripted with no real value.

The cases that I did order have been returned (as I have been informed by the customs office) since I wasn't willing to pay the amount requested (~280 USD). That leaves me with no cases and a charge of $92.29 on my VISA.

Although the above isn't entirely your fault - pending response on why the items were declared of a higher value than the actual - it's certainly not reassuring that you indeed value your customers.

Personally I have a Seidio case which I have bought from an authorized dealer, so the aforementioned order was for 2 friends of mine that I have personally recommended for you. Not counting the positive reviews I have left for the case (which is exceptional by the way) in various forums.

Your customer service however seems to lack that very same excellence that your products have. So I will have than in mind for my future purchases as well as making this public so that other people are aware as well and decide for themselves if you are a trustful company or not.

An ex customer,

Δημοσ.

Επειδη το θεμα δεν ηταν ξεκαθαρο τελικα με μια ασυρματη καρτα που πηρα απο το Πλαισιο καταφερα και μοιρασα το internet απο τον σταθερο υπολογιστη στο iphone σε 5 λεπτακια μονο.

Οριστε οι οδηγοι που μου εδωσαν τα παιδια απο το Iphonehellas

Για windows

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/help/293c504f-b944-4d5d-835c-f080129bd5dc1032.mspx

Για mac

http://www.macworld.com/article/46658/2005/09/octmobilemac.html

Δημοσ.

παιδιά έκανα το Upgrade στο Iphone (τώρα το θυμήθηκα), αλλά έχασα μία μαμάτη εφαρμογή που τράβαγε video (έπειτα απο pwn την είχα εγκαταστήσει). Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή να την πάρουμε μέσω appstore γιατί pwn δε μπορώ να κάνω τωρα. ΑΝ έχετε απαντήσει σόρρυ αλλά διάβασα κάμποσες σελίδες και δε βρήκα κάτι. THAnks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...