thomasG4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,βρηκα πως λυνεται το προβλημα με τα save.Δημιουργηστε ενα φακελο στο κυριο φακελο που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι και ονομαστε τον "Out" και μετα μεσα σ'αυτο το φακελο δημιουργηστε αλλους δυο φακελους και οναμαστε τους "Profiles" και "Save".Πρεπει να ξαναρχισετε απο την αρχη ομως για να δημιουργηθουν τα save.
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 αφου υπαρχει god mode μηπως υπαρχει και κανα αλλο κρυφο μυστικο;
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μου αρεσει που στηριζουμε τα καλα και ενδιαφεροντα παιχνιδια...
thomasG4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις κανα save κοντα στις 2 ωρες παιχνιδιου να μου στειλεις ,γαιτι επαιζα σαν τον λαλακα τσαμπα ..? Δυστηχως δε το προχωρησα πολυ.Εκανα μονο δυο αποστολες και ειμαι στο 4%. Παντως αμα τα θες ακομα τα save τα ανεβασα εδω http://www.mediafire.com/?73lvh0vbcoxn43s
GnG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα κάνει preorder στο public και μου έστειλε mail να πάω να το παραλάβω σήμερα. Θα μπορώ να παίξω σήμερα ή θα πρέπει να περιμένω το release αύριο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα έχει online activation τότε μέχρι release date.
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 μολις εγινε available στο steam το παιχνιδακι
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 επαιζα κανονικα , και τωρα δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι, μου πεταει ενα MSVCR90.dll error...εχει κανενας αλλος προβλημα?
fearwhatnow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η Techland ειναι για γελια.Ουτε ενα patch δεν μπορουν να πετυχουν.Μην κανετε update.Μετα απορουν για τις πωλησεις.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 επαιζα κανονικα , και τωρα δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι, μου πεταει ενα MSVCR90.dll error...εχει κανενας αλλος προβλημα? Κάποιες πιθανές λύσεις (υποθέτω ότι είναι έκδοση στο Steam): 1a. Αλλάζεις το όνομά σου στο Steam σε κάτι που να μην περιέχει "περίεργους χαρακτήρες". http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=2104026 Edit 1b: Αλλάζεις ένα text αρχείο όπως λέει εδώ: http://forums.steamgames.com/forums/showpost.php?p=24983688&postcount=83 2. Κάνεις το verify game integrity of game cache μέσα από την επιλογή "properties" για το παιχνίδι. 3. Update σε drivers και στο VC++ runtime libraries.
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Απο οτι διαβασα στο forum γινεται ενας πανικος , γιατι οι ιδιοι τα γ#@$#@ με ενα Update. Αρα λεω να μην επέμβω ακομα.. Go to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dead island\DI\Data Open game.ini Change Locale("En") to Locale("en") lol το διορθωσε για μενα το προβλημα αυτο το fix !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα