padelis71992 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια εχω κανει ενα guest XP σε vista host επειδη θελω να ξανα παιξω λιγο call of duty 2 παω να περασω τα drivers της καρτας γραφικων η καρτα μου ειναι 8800GT και μου λεει οτι "το λειτουργικο που χρησιμοποειητε...." και τετοιες π*πες ενω οι drivers ειναι για τα XP 32βιτ τι μπορω να κανω ειμαι απεγνωσμενος ....
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 η καρτα μου ειναι 8800GT Αυτή είναι η κάρτα του host συστήματος. Το guest σύστημα τί «κάρτα γραφικών» έχει, που περιμένεις να παίξει και COD2; Μία πτωχή «εικονική κάρτα» χωρίς οποιουδήποτε είδους 3D επιτάχυνση...
padelis71992 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Νομιζα πως χρησιμοποιηουσε του host . Και εγω τωρα πως θα παιξω CoD :cry: δεν ειναι συμβατο με τα vista....
kurkosdr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 1. Ψαχνεις για Patches στο internet (πρέπει να υπαρχουν, εδω βρηκα για το nfs high stakes) 2. Dual boot xp-vista Και μην ακουσω κακιες για την συμβατοτητα των vista με games προορισμενα για προηγουμενη εκδοση του λειτουργικου, γιατι η πλειονοτητα των games μου για xp παιζει στα vista, ενω οταν εκανα μεταβαση από 98SE σε xp, τα xp "gold standard" οπως αποκαλουνται, δεν επαιξαν τιποτα από τα παιχνιδια των 98se
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.