mentoras99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 parsifal το εχω ηδη τo extended statusbar αλλα η μετρηση της σελιδας σε kb, ειναι για το γαμο του καραγκιοζη. Εκει εχω καταληξει, και λεω δεν μπορει, και καποιος αλλος θα χρειαζεται να βλεπει το συνολικο μεγεθος της σελιδας. Πχ. οταν ειμαι με mobile internet που κοστιζει, θα με βολευε να ξερω αν μια σελιδα ειναι πραγματικα 'βαρια', ωστε να την αποφυγω αν μπορω.
parsifal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σε αυτό έχεις δίκιο, το συγκεκριμένο έχει όντως αρκετά προβλήματα και αβλεψίες. Αυτό που με είχε ενοχλήσει περισσότερο: όταν φορτώνει ακόμη μία σελίδα και μεταβείς σε άλλο tab, με επιστροφή στο προηγούμενο γίνονται reset (!) τα stats. Γι' αυτό και δεν το κράτησα...
freak27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγκατεστησα σημερα τον ορθογραφο English-Greek απο το επισημο site του firefox αλλα δεν μου παιζει. Εχω την συμβατη εκδοση του firefox, 2.0.20 αλλα για καποιο λογο αναγνωριζει μονο τα Αγγλικα. Μηπω; φταιει που το install του firefox ειναι στα Αγγλικα? Αλλα και παλι δεν ελεγε τιποτα τετοιο. Ευχαριστω εκ των προτερων
far3ll Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εχω τον firefox 3.0.5 και καθε φορα που τον ανοιγω σβηνονται οι ρυθμησεισ που εχω κανει στην προηγουμενη συνεδρια και πρεπει να τισ κανω απο την αρχη ασ πουμε καθε φορα που τον ανοιγς πρεπει να ρυθμισω την αποδοχη cookies για να κανω log in η για να αποθηκευονται οι ληψεισ.πωσ μπορω να κανω τισ ρυθμησεισ μονιμεσ? ευχαριστω
christarass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα bookmarks ωστε να τα ξαναπερασω απο format??
vrodinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα bookmarks ωστε να τα ξαναπερασω απο format?? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260106&page=6
nrg85 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει τρόπος να εξαφανίσω την μπάρα του file menu στην αλεπού οπως γίνεται στον ΙΕ ???ας εξαφανιστεί τελείως και ας μήν εμφανίζεται με το πλήκτρο ALT όπως γίνεται στον ΙΕ αρκεί να εξαφανιστεί...
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Members Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει τρόπος να εξαφανίσω την μπάρα του file menu στην αλεπού οπως γίνεται στον ΙΕ ???ας εξαφανιστεί τελείως και ας μήν εμφανίζεται με το πλήκτρο ALT όπως γίνεται στον ΙΕ αρκεί να εξαφανιστεί... Μάλλον θες το Compact Menu
Cr33p_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, χρόνια πολλά κλπ κλπ... Να κάνω μια ερώτηση; Μόνο σε εμένα χτυπάει 70% χρήση του επεξεργαστή το service του Sygate Personal Firewall; Έχει γίνει ελεεινή η κατάσταση μετα που έβαλα τον 3.0.5. Σημειωτέον ότι το firewall είναι η τελευταία έκδοση πριν αγοραστεί απο Symantec η εν λόγω εταιρία. Καμιά ιδεα;;;
G_Zisis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά,να ρωτήσω λίγο κάτι.Όταν πατάω ένα link για να κατεβάσω ένα αρχείο exe,μου εμφανίζει μόνο "Αποθήκευση αρχείου" και "Άκυρο" σε αντίθεση με άλλα αρχεία που μου εμφανίζει και επιλογή "Άνοιγμα με".Γιατί συμβαίνει αυτό;Ξέρει κανείς πώς γίνεται να ανοίγω κατευθείαν ένα αρχείο exe,αντί να το αποθηκεύω κάπου και να πάω να το τρέχω;
Solarized Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με το Firefox, έχω παρατηρήσει ότι καταναλώνει πάρα πολύ επεξεργαστή. Υπο κανονικές συνθήκες μπορεί να καταναλώνει από 5-45% και όταν στριμάρω μπορεί να αγγίζει και το 80-85% Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει καμιά επιλογή να διορθώσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.