iren_af Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλημερα!! Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας. Αγορασα ενα laptop (το μοντελο το αναφερω στον τιτλο) το οποιο+ειχε προεγκατεστημενα τα VISTA. Ειναι μοντελο Ν200, τυπος 0769.Εκανε ενας φιλος μου εγκατασταση τα ΧΡ και τους drivers του Lenovo. Συγκεκριμενα και τα δυο cd, μου τα εδωσε καποιος γνωστος μου που πηρε το ιδιο ακριβως, και λειτουργει τελεια! Εμενα λοιπον δεν εχει ηχο και δεν μπορουμε να βρουμε ακρη. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει???
pataridis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τι κάρτα ήχου φοράει;; Βρες τους drivers gia xp.
iren_af Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τι κάρτα ήχου φοράει;; Βρες τους drivers gia xp. Εχω κατεβασει τους drivers εκ νεου. Εαν δεις, αναφερω οτι μου δοθηκαν καποια cd που χρησιμοποιηθηκαν με επιτυχια πιο πριν απο χρηστη ιδιου laptop, αλλα σε μενα δεν παιζει ο ηχος. Εν το μεταξυ, δεν τιθεται θεμα να εχει χαλασει η καρτα ηχου διοτι λειτουργουσε κανονικα! Any ideas?
kpartsi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ίσως οι δύο υπολογιστές να προέρχονται από διαφορετικές παρτίδες και να φορούν διαφορετική κάρτα ήχου. Ψάξε να βρείς το driver για την συγκεκριμένη δική σου κάρτα ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.