Προς το περιεχόμενο

Μου φερε την γάτα!

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς κάλιστα να βράσεις μια κατσαρόλα με νερό και να πετάξεις μέσα την αποτυχημένη τίγρη!!!!

Και εσύ μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις φορώντας χειροπέδες σε ένα κιβώτιο γεμάτο νερό και μετά να το κλείσεις καλά με πολλά πολλά λουκέτα και να δεις αν μπορείς να βγεις όπως ο Χουντίνι.

Δοκίμασε το σε παρακαλώ...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον θα γινει της πουτανας τωρα. την ειχε παρει αγκαλια η κορη μου και μου την εφερνε κοντα μου και της λεω παρτη αποπ δω και ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ Η ΓΑΤΑ στο χέρι

αμεσως το απολυμανα, εβγαλε μια σταγονα αιμα οχι τιποτα σημαντικό

ελεος πια με δαυτο θα το πιασω απο την ουρα και θα το πεταξω

με ποναει το χερι μου

Δημοσ.

να ξερεις οτι οι γατες ειναι γουρι και αγωγοι της αρνητικης ενεργειας τη ρουφανε σα σφουγγαρι και απλα σου χαριζουν ενα αγχωλιτικο γουργουριτο...

ακομη και οι ασημοτριχες τους ειναι γουρι...

και εισαι τυχερος που εχεις τετοια κοπελα διπλα σου...

σχετικα με την αμμο, πες της να χρησιμοποιησει τη βιοδιασπομενη πκρυσταλικη που πουλανε τα μεγαλα σουπερμαρκετ sun sant λεγεται με δωρο το φτυαρακι και τη βιοδοασπομενη μεμβρανη ειναι εντελος αοσμη ακομα και κουραδακι πανω εγω δεν μυριζω το παραμικρο.

στο τελος πετας ολο το σετ στα σκουπιδια μαζι εμ τη μεμβρανη και εχεις ενα παντακαθαρο πλαστικο λεκανακι αμμου που δενε χει ποτισει το παραμικρο.

τωρα αν εισαι χουβαρντας μπορε στεγνωνει ακι αρωματιζει αυτοματα σε 45 δευτερολεπτα ειναι ετοιμο να υποδεχτει νεο κουραδακι!!:ι να την εκπληξεις αγοραζοντας της απο το http://www.catgenie.com

ενα αυτοματο κουτι αμμου που εχει μικρα βοτσαλα τα οποια με ενα φωτοκυταρο με το που ερθουν σε επαφη με το κουραδακι πεφτει νερο και χημικο υγρο και στελνει αυτοματα τα περιτωματα στην αποχετυεση ! κοστιζει 350 ευρο και οι προμηθειες διαρκουν 6 μηνες ανανεωνονται τα βοτσαλα και το υγρι καθε εξαμηνο με 50 ευρο...

μια χαρα!!!

Δημοσ.
Ωραιες λυσεις προτεινατε ....

Να σκοτωσει το Γατακι .

ΝΤΡΟΠΗ

Βέβαια, μπορεί να σκοτώσει και τη γκόμενα. Αρκεί να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα. :P :P :P mpaxaxaxaxaxaxaxaxax

Δημοσ.

Γιατί δεν την βαλσαμώνετε; Και γατάκι θα έχετε και δεν θα ενοχλεί. Με έναν μικρό μηχανισμό θα κάνει και γουργούρισμα...

Δημοσ.
λοιπον θα γινει της πουτανας τωρα. την ειχε παρει αγκαλια η κορη μου και μου την εφερνε κοντα μου και της λεω παρτη αποπ δω και ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ Η ΓΑΤΑ στο χέρι

Το χει πιάσει το νόημα το γατί ότι θα καταλήξει στο άσυλο και βγάζει το άχτι του. Και μετά σου λένε τα ζώα δεν καταλαβαίνουν :P

Δημοσ.

τι ηθελες να κανει?

να σε γρατζουνισει?

αφου δεν εχει νυχια το ζωντανο... :P:p:p:p:p

Δημοσ.
τι ηθελες να κανει?

να σε γρατζουνισει?

αφου δεν εχει νυχια το ζωντανο... :P:p:p:p:p

Γιατί ο άνθρωπος τι έφταιγε δηλαδή και του επιτέθηκε?Την κλώτσησε?Φώναξε τον μπόγια το ζώο είναι απείθαρχο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα γιατί από ότι κατάλαβα δεν σε πάει καθόλου.Είπαμε φιλόζωοι αλλά όχι και μαλάκες.

Δημοσ.

για τη συμπεριφορά του δε φταίει το ζώο (αντίστοιχα και για τα παιδιά), αλλά η ιδιοκτήτριά του, που είναι "φιλόζωη", αλλά τα νύχια για χάρη των επίπλων του τα έκοψε, αντί να φροντίσει πρώτα να το εκπαιδεύσει κτλ, είπε να ακολουθήσει την εύκολη λύση.

πιστεύω πως το καλύτερο είναι να το πάρει η ίδια σε κτηνίατρο πρώτα και μετά να πάρει σχετικά βιβλία, εκπαιδευτή οτιδήποτε και να προσπαθήσει να το "εξημερώσει". Το γατάκι δε φταίει σε τπτ αν ο ιδιοκτήτης του δεν έμαθε ποτε οτι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια.

Δημοσ.
Γιατί ο άνθρωπος τι έφταιγε δηλαδή και του επιτέθηκε?Την κλώτσησε?Φώναξε τον μπόγια το ζώο είναι απείθαρχο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα γιατί από ότι κατάλαβα δεν σε πάει καθόλου.Είπαμε φιλόζωοι αλλά όχι και μαλάκες.

ελεος ρε, την επομενη φορα θα βαλω tags <joke></joke> για να ειναι σαφες ποτε γραφω αστεια και ποτε οχι

και για να πω και κατι σοβαρο:

οταν εισαι αρνητικα τοποθετημενος απεναντι σε ενα ζωο, αυτο το αισθανεται και στο ανταποδιδει. Ειδικα οι γατες, οι οποιες φαινεται πως εχουν ιδιαιτερη ευαισθησια στο θεμα

@op

δυο τροπους εχεις να βελτιωθει η κατασταση

1. να φυγει το γατι απο το σπιτι (με τον ενα ή τον αλλο τροπο)

2. να προσπαθησεις να συμφιλιωθεις μαζι του και να το αγαπησεις.

οσο εισαι στραβωμενος απεναντι του, η κατασταση παει σε αδιεξοδο. Δεν υπαρχει περιπτωση το γατι να κανει προσπαθεια μονο του να βελτιωθει....

Δημοσ.

αμεσως το απολυμανα, εβγαλε μια σταγονα αιμα οχι τιποτα σημαντικό

ελεος πια με δαυτο θα το πιασω απο την ουρα και θα το πεταξω

με ποναει το χερι μου

HAHAHAHAHAHAHHA Δημήτρη να ξέρεις ότι οι γάτες είναι σαν τις γυναίκες. Φέρονται πούστικα. :P B) Αμα της κάνεις καμιά μαλακία για τιμωρία , θα στο κρατήσει και θα στην φέρει άλλη στιγμη :eek: Μη σε δαγκώσει πουθενά αλλού μετα ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

DimitriG το βέβαιο είναι πως τα ζώα μπορούν να μυρίσουν από μακρυά τους μ@λάkες. Έτσι ενίοτε δαγκώνουν κιόλας.

Δημοσ.

Εφόσον είναι φιλόζωη πάρε και εσύ ένα ροντβαιλέρ στο σπίτι και πές της αγάπη μου δεν μπορείς να πείς όχι ....Μόλις καθαρίσει το ροντβαιλέρ τη γάτα ή το κρατάς για να μην σου ξαναφέρει τίποτα στο σπίτι ή το δίνεις σε κάποιον άλλον που θα του τύχει κάτι ανάλόγο....

Πάντως έαν στο είχε πεί πριν έρθει να συγκατοικήσετε τότε λούσουτα ....Εαν όχι τότε φέρε το ροντβαιλέρ....

+1 το ροντβαιλέρ θα είναι με το μέρος σου ....η κυριαρχία του άντρα θα επιστρέψει στο σπιτι....:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...