Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

19 reforge legendary... οτι υλικο ειχα το εδιωξα για να πετυχω ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ στο blade of the tribes...

δυστυχως στα 19 πεταξε ΜΟΝΟ 1 ancient και αυτο μαπα και χειροτερο απο αυτο που ειχα!!!!!

κριμα, τα μαζεψα με ΚΟΠΟ! :cry:

Δημοσ.

@greeneye

Υπαρχει στο season αυτο κανενας barbarian που να μην....."χοροπηδαει" ? :)

Εχει καταντησει λιγο αηδια ....θα μου πεις τα builds ειναι συγκεκριμενα..αλλα οκ...τα υπολοιπα δηλ για τον barbarian δεν ειναι viable?

Στον demon hunter που παιζω , βλεπω να παιζονται 3 builds με set items + ενα build χωρις κανενα set gear ..δηλ μιλαμε για 4 builds..

Δεν το λες ποικιλια..οκ..αλλα βλεπεις διαφοροποιησεις....οσους ομως barbarians εχω πετυχει τις τελευταιες μερες...leap leap leap leap και αγιος ο θεος :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι το περιμένεις, craftare 10-15 mighty weapon και άντε να τα ρολλάρεις στον αιωρούμενο γέρο, σε περιμένει (έχει και Bonus καραμέλα γιατι είναι μερακλής) 

Δημοσ.

το ειχα κανει και εβγαζε μαλακιες και τελειωσαν τα death. Επισης εκαψα 1000 καφετι και 100 υλικα (20Χ5) και εβγαλε

1 ολο και ολο ancient μαπα! (με reforge)

Θα ξαναδοκιμασω την τυχη μου με καποια death που μαζεψα παλι... :huh:

Δημοσ.

ωριστε το μπουρδ*λο μετα απο 50 κραφταρισματα!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ANCIENT!!!!!!!!

Στο ειπα και ονλαιν αλλα τελευταια φορα που εγραψες κατι ονλαιν ηταν την εποχη του Νωε... βρισκεις ενα "gift" , γυρνας το socket του οπλου (που το εχεις με enchant) σε %dmg , βαζεις socket με το gift..και ανεβηκε το wpn dmg τραγικα πολυ :)

Δημοσ.

Στο ειπα και ονλαιν αλλα τελευταια φορα που εγραψες κατι ονλαιν ηταν την εποχη του Νωε... βρισκεις ενα "gift" , γυρνας το socket του οπλου (που το εχεις με enchant) σε %dmg , βαζεις socket με το gift..και ανεβηκε το wpn dmg τραγικα πολυ :)

το εκανα φιλε ανεβηκε οκ το ειχαμε πει και παλαιοτερα αλλα καμια σχεση με το 4300+ που θελω...

πηγε 4100+ απλα... απο το τιποτα καλο ειναι βεβαια αλλα ΟΧΙ οτι χρειαζομαι. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο

20-25 reforge και μετα απο 75 craft !!!!!!!!! ΔΕΝ εβγαλε τιποτα... ελεος δηλαδη!!!!!!!

Εφαγα 2000 death;s breath!!!!!!!! :mad:

Δημοσ.

ωριστε το μπουρδ*λο μετα απο 50 κραφταρισματα!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ANCIENT!!!!!!!!

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το RNG.

Στην 5η σεζόν που διανύουμε, έπαιξα για πρώτη φορά Crusader με Invoker Thorns στην αρχή, LoN Bombardment αργότερα.

Ήθελα σαν παιδί κι εγώ ένα Ancient Doombringer (για το +%physical).

Δεν έπεφτε με τίποτα. Μου έπεσαν 5-6, όλα non ancient.

Έτσι είπα να κάνω reforge.

27 (μετρημένα) reforges αργότερα, ancient δεν είχε εμφανιστεί.

Για να μη μετρήσω (πάνω από 60) upgraded yellow swords που δεν έδωσαν ποτέ Ancient Doombringer.

Τεσπά, κάθε εμπόδιο για καλό που λένε.

Τελικά κάποια στιγμή (p900) μου έπεσε ένα Ancient Swiftmount και οι στόχοι της σεζόν επιτεύχθηκαν.

Και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα.

Έφτασα paragon 1000

post-175401-0-66938800-1458071194_thumb.jpg

και μπήκα στα Leaderboards.

post-175401-0-07266200-1458071193_thumb.jpg

Τώρα ανάπαυση μέχρι τη Season 6.

Εδώ το βιντεάκι του 84 grift αν ενδιαφέρει κανένα.

• Like 3
Δημοσ.

το εκανα φιλε ανεβηκε οκ το ειχαμε πει και παλαιοτερα αλλα καμια σχεση με το 4300+ που θελω...

πηγε 4100+ απλα... απο το τιποτα καλο ειναι βεβαια αλλα ΟΧΙ οτι χρειαζομαι. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο

20-25 reforge και μετα απο 75 craft !!!!!!!!! ΔΕΝ εβγαλε τιποτα... ελεος δηλαδη!!!!!!!

Εφαγα 2000 death;s breath!!!!!!!! :mad:

ναι αλλα εβγαλες 69αρι μαθαινω...ο,τι ανεβαινει το ανεβαζεις για να υπαρχει προοδος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...