Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα guest pass κι από δώ ρε παιδιά. 60 ευρώ είναι πολλά για να διαπιστώσω στην συνέχεια ότι δεν με βολεύει πχ. ο χειρισμός του.

Δημοσ.

Τελικά τον έβγαλες;

τον Belial εννοώ

Καλημέρα!

εννοίτε..

ξέρεις τι μλκια έκανα?

παίζω με Magik find o άπληστος οπότε όλα τα αντικείμενά μου ήταν κομπλέ από mf άλλα γτπ σε όλα τα άλλα!έπεσε crafting και τον έβγαλα σε μισό λεπτό! :eek:

Δημοσ.

Γρήγορη ερώτηση αναζητά γρήγορη απάντηση:

Εγώ είμαι lvl 10 (ή τελοσπάντων, μεγαλύτερο και σε άλλη φάση του παιχνιδίου αλλά ακόμα act I) και ο κολλητός lvl 1. Αν κάνουμε πάρτυ, θα μπορώ να τον βοηθήσω στα quest του ή θα αναγκαστικά θα τα προσπεράσει και θα έρθει μαζί μου;

Δημοσ.

Γρήγορη ερώτηση αναζητά γρήγορη απάντηση:

Εγώ είμαι lvl 10 (ή τελοσπάντων, μεγαλύτερο και σε άλλη φάση του παιχνιδίου αλλά ακόμα act I) και ο κολλητός lvl 1. Αν κάνουμε πάρτυ, θα μπορώ να τον βοηθήσω στα quest του ή θα αναγκαστικά θα τα προσπεράσει και θα έρθει μαζί μου;

να τα προσπεράσει δεν παίζει standar..

τώρα σε κάποιο Post από τα πολλά εδώ είχε γράψει κάποιος για την διαφορά στα lvl αλλά που να ψάξεις τώρα...

παρακαλείτε ο κύριος που είχε ποστάρει τις διαφορές στα lvl να το ξανακάνει! :mrgreen:

Δημοσ.

Ένα guest pass κι από δώ ρε παιδιά. 60 ευρώ είναι πολλά για να διαπιστώσω στην συνέχεια ότι δεν με βολεύει πχ. ο χειρισμός του.

τι εννοείς μαν? σαν όλα τα arpg είναι. Κλικ-κλικ-κλικ-1-κλικ-2-κλικ-κλικ-κλικ ....

Δημοσ.

τι εννοείς μαν? σαν όλα τα arpg είναι. Κλικ-κλικ-κλικ-1-κλικ-2-κλικ-κλικ-κλικ ....

Καλά δίκαιο έχει.εγώ στην beta είχα ξενερώσει.βέβαια τώρα με το guest pass που το είδα λίγο μάρεσε γιατί έχει και ωραίο story αλλά και σαν να το έχουν φτιάξει σε σχεση με την beta :D

Δημοσ.

Πρίν από πολλλλάαααα χρόνια πάω και αγοράζω το Oblivion. Είχα ενθουσιαστεί με τα reviews της εποχής, το κάνω εγκατάσταση μέσα στην πώρωση, για να φάω ένα απίστευτο ξενέρωμα με τον χειρισμό του. Δεν με βόλευε με τίποτα. Πλέον δεν την ξαναπατάω, γι'αυτό και ζητάω ένα guest pass.

(Είχα φάει τρελό κόλημα με το πρώτο Diablo, αλλά αυτό ήταν πρίν από 13 χρόνια και πλέον δεν θυμάμαι πάρα πολλά.)

Δημοσ.

Πρίν από πολλλλάαααα χρόνια πάω και αγοράζω το Oblivion. Είχα ενθουσιαστεί με τα reviews της εποχής, το κάνω εγκατάσταση μέσα στην πώρωση, για να φάω ένα απίστευτο ξενέρωμα με τον χειρισμό του. Δεν με βόλευε με τίποτα. Πλέον δεν την ξαναπατάω, γι'αυτό και ζητάω ένα guest pass.

(Είχα φάει τρελό κόλημα με το πρώτο Diablo, αλλά αυτό ήταν πρίν από 13 χρόνια και πλέον δεν θυμάμαι πάρα πολλά.)

point n click ..

βάζεις τα skill σου όπου θέλεις..(η blizzard τα έχει default στα 1,2,3,4 και στα κουμπιά του Mouse, και κινείς τον χαρακτήρα σου κάνοντας αριστερό κλικ στο μέρος που θέλεις(αυτό δεν ξέρω αν αλλάζει να μας το πει κάποιος γιατί εγώ παίζω με τα default της blizzard)

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν στον Diablo (δεν είναι spoiler πάντα ο Diablo είναι last boss :P ) που έπρεπε να χρησιμοποιήσω διαφορετικά spells. Γενικά μετά από το normal playthrough έχω να πω ότι στέκεται πολύ καλά και άξιο για συνέχεια του franchise. Πάμε για τα επόμενα πλέον rush γιατί πήρα achievment στο ότι ανακάλυπτα τα πάντα σε κάθε περιοχή (κούρασε αυτό αλλά ήθελα να το κάνω μια φορά για το achiev)

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν στον Diablo (δεν είναι spoiler πάντα ο Diablo είναι last boss :P ) που έπρεπε να χρησιμοποιήσω διαφορετικά spells. Γενικά μετά από το normal playthrough έχω να πω ότι στέκεται πολύ καλά και άξιο για συνέχεια του franchise. Πάμε για τα επόμενα πλέον rush γιατί πήρα achievment στο ότι ανακάλυπτα τα πάντα σε κάθε περιοχή (κούρασε αυτό αλλά ήθελα να το κάνω μια φορά για το achiev)

και εγώ το Normal έτσι το κάνω χωρίς rusharisma αλλά και τι κατάλαβα αφού με πέταξε μία φορά έξω χθες με dc και χάθηκαν τα achievs του actII :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...