Cryptic Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εξαντλήθηκαν όλα τα αποθέματα! Noooooooooooooooooooooooo!!!!!1111 Στο γνωστό κατάστημα πάντως...
Vasilius Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ρε paides , Ο monk δεν έχει τη φωνή του τύπου από την TV ad του Oldspice ? άντε με λίγη πιο vodka προφορά http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 μπηκα τωρα κ ειχα τρελλο lag,το auction house εκανε ποση ωρα να φορτωσει τις σελιδες κ μερικες φορες δν τις φορτωνε καθολου.μετα παταω resume game k μου λεει οι σερβερς ειναι full κ οτι ειμαι σε σειρα,περιμενω εκει,μετα μπαινω κ ειχα 350-800 ms,απλα ελεος,λες κ δν ηξερε η blizzard οτι θα γινει πανικος να βαλει κ αλλους σερβερς
Titan91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι παίζει με τα achievements; Έριξα τον skeleton king και δεν μου το εμφάνισε Έχει τύχει σε κανένα παρόμοια περίπτωση;
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μπορει καποιος να τσεκαρει αν δουλευει το AH αυτην την στιγμη??? δεν μου βγαζει τα αντικειμενα,wtf again?!
devil-ji Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδια με guest account καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι με βγαζει απο το πρωτο quest ενω εχω φτασει μεχρι και τον skeleton king. Συμβαινει και σε καποιον αλλον???? Δεν χανω αντικειμενα , level, exp κτλ αλλα τα quest , τα portal και ο χαρτης χανονται..
chaplin1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ποσοι απο εδω παιζουν multi απο την αρχη?Δεν το βρισκω και τοσο λογικο να κανει καποιος κατι τετοιο..Ασε που οι περισσοτεροι στο party βιαζονται να πανε παρακατω χωρις να κανουν λιγο farming,λιγο ψαξιμο βρε αδερφε..
Cue Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχω φάει τρελό πακέτο και η Blizzard το απίστευτο μπινελίκι. Πέρα από τα γνωστά "server busy" σε single player game γαμώ το κέρατό μου, ενώ ξεκίνησα με guest και έβαλα το key στην συνέχεια από την boxed έκδοση, συνεχίζει να μου λέει "upgrade now". Με απλά έχω αγοράσει το game εδώ και 2 μέρες και δε μπορώ να παίξω! Ειδικά όταν πάνω που έδωσα την χαριστική βολή στον Black King μου πετάει το banerάκι, κάνε upgrade τώρα, ξενέρωσα τη ζωή μου. Κοίτα να δεις που ξεκίνησε η Blizzard με ένα Blackthorne και μας βγάζει το λάδι τώρα που μου έγινε εμπορική.
manost Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Επειδή όλοι μιλάτε για το boss fight με τον Lebial και μάλλον όπου να 'ναι φτάνω σ' αυτόν, ήθελα τη γνώμη σας για τα stats (τα βάζω σε spoiler και για να μη γεμίσει και η σελίδα) του barb μου. Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν μου πετάει καλά αντικείμενα το παιχνίδι ή κάτι κάνω λάθος με το θέμα πουλάω ή σπάω τα αντικείμενα για crafting. Barb level 21 strength 130 dexterity 59 intelligence 54 vitality 91 armor 648 damage 64.36 Σπαθί (27.3 damage per second, 13-26 damage, +1-3 holy damage, +2-4 damage (από πετράδι) ασπίδα armor 90 resistance (όλα 5) block chance 19% damage increased by strength 130% damage increased by skills 0% critical hit damage +50% Το level του blacksmith το έχω φτάσει στο 4. left mouse button (frenzy + triumph rune) right mouse button (whirlwind (no rune) Πιστεύετε ότι την παλεύω με το boss ή όχι; Κάνω κάτι λάθος ή είμαι μια χαρά;
Xvipes Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Επειδή όλοι μιλάτε για το boss fight με τον Lebial και μάλλον όπου να 'ναι φτάνω σ' αυτόν, ήθελα τη γνώμη σας για τα stats (τα βάζω σε spoiler και για να μη γεμίσει και η σελίδα) του barb μου. Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν μου πετάει καλά αντικείμενα το παιχνίδι ή κάτι κάνω λάθος με το θέμα πουλάω ή σπάω τα αντικείμενα για crafting. Barb level 21 strength 130 dexterity 59 intelligence 54 vitality 91 armor 648 damage 64.36 Σπαθί (27.3 damage per second, 13-26 damage, +1-3 holy damage, +2-4 damage (από πετράδι) ασπίδα armor 90 resistance (όλα 5) block chance 19% damage increased by strength 130% damage increased by skills 0% critical hit damage +50% Το level του blacksmith το έχω φτάσει στο 4. left mouse button (frenzy + triumph rune) right mouse button (whirlwind (no rune) Πιστεύετε ότι την παλεύω με το boss ή όχι; Κάνω κάτι λάθος ή είμαι μια χαρά; Dude i think you are overthing this In other news μάθαμε πόσες πωλήσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής?
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχω φάει τρελό πακέτο και η Blizzard το απίστευτο μπινελίκι. Πέρα από τα γνωστά "server busy" σε single player game γαμώ το κέρατό μου, ενώ ξεκίνησα με guest και έβαλα το key στην συνέχεια από την boxed έκδοση, συνεχίζει να μου λέει "upgrade now". Με απλά έχω αγοράσει το game εδώ και 2 μέρες και δε μπορώ να παίξω! Ειδικά όταν πάνω που έδωσα την χαριστική βολή στον Black King μου πετάει το banerάκι, κάνε upgrade τώρα, ξενέρωσα τη ζωή μου. Κοίτα να δεις που ξεκίνησε η Blizzard με ένα Blackthorne και μας βγάζει το λάδι τώρα που μου έγινε εμπορική. πάτησες πάνω στο starter edition,και μετά δίπλα δεξιά που έλεγε, upgrade available ;Γιατί έτσι μόλις το έκανα,και όλα εντάξει,έγινε standard edition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις