Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το γεγονος οτι για καποιο λογο οι αγοραπωλησιες εχουν πεσει κατακορυφα? Good luck

(Εκτος αν μιλαμε για rmah)

Και νόμιζα πως εγώ είμαι άτυχος και δε πουλάω τίποτα.

Δημοσ.

Καταλαβα, φθηνο gear κυριως λογω επειδη εχεις τη δυνατοτητα να στακαρεις ενα resistance και με το παθητικο το εξισωνεις με ολα τα αλλα.

Θα το προχωρησω τοτε

δεν stackaris ένα resistance απλά.. προτιμάς items με ένα(κάποιο) resistance + all resistance, έτσι πας σε μεγάλα νούμερα πολύ εύκολα

επίσης

crit + crit dmg στο gear για sweeping wind + cyclone rune και παίζεις κάπως έτσι (Link) αν και προτιμάνε 1h+ shield γιατί η shield δίνει πολύ crit chance.

και LoH.

Δημοσ.

Jikail, από τι σου έπεσε αυτό; Κανονικό mob ή boss.

Θα σε γελάσω. Ήταν ένας πανικός από έναν κίτρινο και τρεις μπλε κακούς στην απόστολή για τον Skeleton King. Ήμουν σε group με 3 DH αν θυμάμαι καλά και το είδα πεσμένο μετά το πέρας της μάχης καθώς κατά τη διάρκεια αυτή είχα κρυφτεί σε μιά γωνιά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.....

Δημοσ.

Ε ναι :P Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους :P Sigh...

Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει???

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game...

Δημοσ.

Ε ναι :P Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους :P Sigh...

Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει???

Ετσι ειναι, πολυ κοσμος σταματησε και πιστευω αν δεν κανει κατι η blizz αρκετα συντομα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, ειδικα με GW2 και Torchlight 2 που ερχονται.

αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game...

Και το life on hit εχει συγκεκριμενο cap αναλογα με τα skills, πχ οταν χρησιμοποιεις frenzy με sidearm νομιζω ειναι 75% αντι για 100% ενω με maniac 80%.

Δημοσ.

Παιδες εχω ενσταση! Μολις ενημερωθηκα απο το control (απο φιλο δλδ :P ),οτι σημερα με το μονκ του δοκιμασε να παιξει με 5.8% lifesteal στο Αct 3 inferno,και μου λεει η Μερα με την Νυχτα.. απο εκει που ειχε απειρους ψοφους ,το εβγαλε ολο μετα την αλλαγη με μονο 5-6 deaths!!! Και μαζι που ειμασταν εβλεπα ο ιδιος οτι το life του δεν κατεβαινε τοσο ευκολα! Δεν καταλαβαινω τι ισχυει και τι οχι πλεων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...