pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Με το γεγονος οτι για καποιο λογο οι αγοραπωλησιες εχουν πεσει κατακορυφα? Good luck (Εκτος αν μιλαμε για rmah) Και νόμιζα πως εγώ είμαι άτυχος και δε πουλάω τίποτα.
Sugizo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καταλαβα, φθηνο gear κυριως λογω επειδη εχεις τη δυνατοτητα να στακαρεις ενα resistance και με το παθητικο το εξισωνεις με ολα τα αλλα. Θα το προχωρησω τοτε δεν stackaris ένα resistance απλά.. προτιμάς items με ένα(κάποιο) resistance + all resistance, έτσι πας σε μεγάλα νούμερα πολύ εύκολα επίσης crit + crit dmg στο gear για sweeping wind + cyclone rune και παίζεις κάπως έτσι (Link) αν και προτιμάνε 1h+ shield γιατί η shield δίνει πολύ crit chance. και LoH.
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 υπαρχει κανεις που να εχει φτασει ινφερνο ακτ 2-3 με βαρβαρο και Gear του 1Μ ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Jikail, από τι σου έπεσε αυτό; Κανονικό mob ή boss.
Jikail Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Jikail, από τι σου έπεσε αυτό; Κανονικό mob ή boss. Θα σε γελάσω. Ήταν ένας πανικός από έναν κίτρινο και τρεις μπλε κακούς στην απόστολή για τον Skeleton King. Ήμουν σε group με 3 DH αν θυμάμαι καλά και το είδα πεσμένο μετά το πέρας της μάχης καθώς κατά τη διάρκεια αυτή είχα κρυφτεί σε μιά γωνιά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.....
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 έχει κανείς άλλος Problem με το ah? ή μόνο εγώ?
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 έχει κανείς άλλος Problem με το ah? ή μόνο εγώ? Οταν λες problem?
nevermore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οταν λες problem? μου βγάζει γκριζαρισμένο το κουμπί για να μπω στο ah Και λέει currently unavailable
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλά δεν είναι και η πρώτη φορά που είναι down το ΑΗ
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ε ναι Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους Sigh... Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game...
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γτ γαμωωω?? Επειδη οταν κανω 250k critical θα επαιρνα 20Κ life πισω??? Another Sigh.... pfff
xaralas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ε ναι Αληθεια τωρα παιδες,σορυ που σας τα ξανακανω κοκκινα,αλλα δεν πουλιεται ΤΠΤ και γυρνανε ΟΛΑ πισω... Και καλα items +60 to all resistances,700-800 1h weapons me Loh κτλπα οχι μλκιες -.- Τι σταματησε ο κοσμος για καλοκαιρι??? το αντιθετο επρεπε να γινει... Αγοραζουνε μονο godly stats items?? δεν μπορει να αρχσαν να διαβαζουν οδηγους Sigh... Κατι αλλο τωρα... To lifesteal δηλαδη το convert dmg to life πχ στον barb που φτανει max 9% εχω διαβασει οτι δεν ψιλοδουλευει σωστα,ισχυει??? Ετσι ειναι, πολυ κοσμος σταματησε και πιστευω αν δεν κανει κατι η blizz αρκετα συντομα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, ειδικα με GW2 και Torchlight 2 που ερχονται. αν δεν κάνω λάθος μόνο το Life Each Hit δουλεύει στο inferno όπως αναγράφεται, τα υπόλοιπα είναι nerfed κατα 80% (?), χωρίς βέβαια να το διαβάζεις κάπου στο game... Και το life on hit εχει συγκεκριμενο cap αναλογα με τα skills, πχ οταν χρησιμοποιεις frenzy με sidearm νομιζω ειναι 75% αντι για 100% ενω με maniac 80%.
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παιδες εχω ενσταση! Μολις ενημερωθηκα απο το control (απο φιλο δλδ ),οτι σημερα με το μονκ του δοκιμασε να παιξει με 5.8% lifesteal στο Αct 3 inferno,και μου λεει η Μερα με την Νυχτα.. απο εκει που ειχε απειρους ψοφους ,το εβγαλε ολο μετα την αλλαγη με μονο 5-6 deaths!!! Και μαζι που ειμασταν εβλεπα ο ιδιος οτι το life του δεν κατεβαινε τοσο ευκολα! Δεν καταλαβαινω τι ισχυει και τι οχι πλεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις