Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο παιχνίδι. Είχα φτάσει ίσα ίσα μέχρι το Zoltan στο inferno και τα stats-gear μου ήταν μέχρι εκεί. Εκεί έχανα καθώς δεν προλάβαινα να τον νικήσω πριν αρχίσει το enrage. Είχα να παίξω κανα μήνα και το ξανάβαλα τώρα με το patch. Δοκιμάζω ξανά από εκείνο το σημείο, και σε δέκα λεπτά είχα ρίξει Zoltan και Belial χωρίς καμία "απειλή".

Δημοσ.

Με 2mp τιποτα δεν μπορω να κανω act 1. τα elite δεν πεφτουν με τιποτα. Μας γαμησαν και το shadow power.

Το καλο ειναι οτι τα natalya items εχουν κατεβει υπερβολικα

Δημοσ.

Εκανα ενα run act1 / mp4 .Νομιζω οτι ειναι το οριο μου..για παραπανω δεν με βλεπω χωρις gear upgrade.

Τα ελιτες επεφταν με αρκετο kiting + 2-3 deaths.Τα απλα τερατα σχετικα ευκολα αλλα θελανε περισσοτερα χτυπηματα απο πριν οποτε το να μαζευτουν πολλα σε καποια δεδομενη στιγμη..ηταν συνηθες φαινομενο.

Ο butcher ΔΕΝ επεσε.Με το ζορι αντεχα τα χτυπηματα του.Το 90% εξ'αυτων ηταν 1-shot.

Δημοσ.

act 1 run mp3 / εύκολο αλλά όχι για archon spec wiz

act3 run mp3 (2 ατομα) όχι δύσκολο αλλά ενχολητικό και το archon spec δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

από loot τα ίδια με πριν (εκτός φυσικά ότι δεν έπεφταν κάτω από 58 ilvl. Αρχή είναι ακόμα βέβαια αλλά δε βλέπω σε single player να αποχωρίζομαι τον archon wiz act3 mp1-2 για κανονικό spec mp3-4.

Α! έριξα μια και skeleton king αλλά δεν έριξε καλύτερο loot στο ΜΡ3 όπως έλεγε στα patch notes. για την ακρίβεια μόλις 1 κιτρτινο ενω είχα 5 stacks. Μήπως έλεγε ότι τα bosses θα ριχνουν καλύτερο loot όταν τα σκοτώνεις 1η φορά σε μη MP-lvl δυσκολίες;

Το nerf στα αμυντικά skills είναι αισθητό στο mp 3 ++, τουλάχιστον σε εμένα!

Δημοσ.

MP4 το εχω solo, παραπανω δεν θα ειναι καθολου efficient(Ηδη το act4 δεν ειναι και τοσο γιατι κανουν πολυ dmg). Επισης boar companion+enchantress maximus ειναι καλος συνδιασμος για να tankaroun για σενα, δοκιμαστε το..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές...

σε Mp5 βλέπω ότι είμαι καλά,δλδ δεν αργώ πάρα πολύ..

ο μπάρμπας γενικά τα πάει καλά και το ww build ζει και βασιλεύει :P

από drops τώρα μου έριξε και 2 Legendary στο πρώτο run.. three hundred spear αν δεν κάνω λάθος πως το λένε και ένα windforce

ston azmo έφαγα ψόφο στην πρώτη προσπάθεια και δεν ξαναδοκίμασα γτ δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας :)

Επεξ/σία από nevermore
Δημοσ.

Βρηκα τα κλειδια και με εχει σπασει τα νευρα ο Keywarden! 5 run mp5 και ακομα τπτ!Στο mp5 ειμαι καλα, θα δοκιμασω και λιγο 6!Το κακο ειναι οτι λογω nerf τoυ STI εβγαλα το FleetFooted για να βαλω Resolve και με 24% movement speed παει σαν τον ...Κατσουρανη!

2 legendary σημερα αλλα πηγαν στον vendor(και το ενα ηταν echoing fury %$&&*)!

Να δουμε πως θα παει και τις επομενες μερες!

Δημοσ.

Που πατε για elite στο Act4?? Εχω κανει και εγω 5,6 runs για τα plans και τιποτα, απλα δυσκολευομαι να βρω ελιτες για να φτιαξω 5 stacks..

Δημοσ.

Στα 2 Gardens of hope εχει 4-6 elite packs!Αν πετυχεις game με 4 πηγαινε και στο spire level 1 πριν φας τον Keywarden!

Δημοσ.

πάντως στο act3 αυτός που πετάει το κλειδί στις 3 φορές που τον σκότωσα έδωσε και 2 legendary(μλκικες μεν, legendary δε :P )

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω το εκανα πανω απο 10-12 φορες σε MP4 με 390MF και τιποτα τα plans δεν πεφτουν.. Το κλειδι επεσε με τη δευτερη, το extra chance δεν πιανει για τα Plans?? Κανω στο garden αλλα ειναι παρα πολυ αραια τα elite μεταξυ τους και παιρνει αρκετη ωρα..

Δημοσ.

εγώ με 456 mf είμαι... τώρα πάω πρώτη φορά να δω για τα Plans.... για να δούμε...

εδιτ : σε δουλειά να βρισκόμαστε μάλλον γτ δεν βλέπω να το ρίχνει εύκολα....

το Plan μία φορά δεν χρειάζετε να το ρίξουμε??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...