Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αυτη η λουγκρα συνηθως λεει αληθειες δεν υπάρχει όμως πλέον η λύση του ΑΗ για να αγοράζει uber items ώστε να έχει τόσους πολλούς viewers στο streaming του D3... μπου fucking χου... 4
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αυτη η λουγκρα συνηθως λεει αληθειες H αλήθεια είναι σχετική και επίσης έχουμε πήξει από gaming gurus.
gozzar07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μία είναι η αλήθεια -> ο lalanis ειναι γαμάτος..
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 btw, με klainmain και thresh να είναι στα 700+ ντιπψ bufed είδαμε ότι και t2 και ίσως t3 πηγαίνει άρα crafts και όλα γίνονται Αν και ξυπνάω σε 4 ώρες... αφού έβαλα κάτι χωράφια υποθήκη στη mystic πλέον 600k unbuffed και 4m τoughness με 2 items για άμεση αλλαγή ακόμα και με rare drops (dead man's legacy κοιτάω εσένα). Ένα quiverάκι να κάτσει καλά και πάμε t2/3 αύριο.
myst77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά... Δωστε κανένα link για build wizard Αύριο λογικά 70αριζω
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 783k dps πηγα unbuffed με αθλια drops.. Tο θεμα ειναι και να ειναι efficient το farm, θεωρω οτι θες 1.2-1.5 mill unbuffed και 8-9mill toughness για να κανεις σωστα Τ2/T3. Μιλαμε για rifts παντα που το TTK ειναι το παν..
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μία είναι η αλήθεια -> ο lalanis ειναι γαμάτος.. Ισχύει και επίσης βρίσκεται στους sex pistols..... 1
StormGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. 1
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί να κάνουμε rifts : p
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατί τα ανοίγουμε κατα λάθος εγώ και ο thresh. Duh...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. δηλαδη οσοι δεν την εχουνε 20 cm ,να τους πιασουν οι "μαυρες"? θεωρεις πως τα games πρεπει να γινονται για τους hardcore gamers αποκλειστικα, που εξαντλουν το περιεχομενο σε λιγα 24 ωρα? αν φθασουμε στο σημειο τα παιχνιδια να μην τα απολαμβανουμε αλλα να γινετε η κυρια μας δουλεια τοτε κατι κανουμε λαθος. αλλοιμονο αν οι εταιρειες εχουν στο μυαλο τους , τη μειοψηφια οταν δημιουργουν ενα παιχνιδι. εν τελει καθε πορωμενος χρειαζεται και εναν game designer απο διπλα, και η αποψη του αφορα μονο αυτον και οχι την πλεοψηφια .
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. Με την άποψη αυτήν τότε κι εγώ είμαι gaming guru , που όταν έπαιζα Dungeon Keeper 1 σε lan games εκείνος έβλεπε Sesame Street.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αρα και εγω που επαιζα bobble bubble με ρκοπο να το τελιωσω χωρις να χασω ουτε μια φορα για να παρω και του lvl 50 την διαμαντουπολη που σε περνουσε και 20 lvl αρα hardcore φαση μπορω να εκφρασω την γνωμη μου για παιχνιδια γιατι την εχω μεγαλη...... 2
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 (και για το off the record, όσοι παρακολουθούσαν τα stream και το τότε Progress, τα kudos πήγανε ΟΛΑ 1) στον μάγο που του έβαλε κοτσαδόρο και τον έκανε ουσιαστικά carry στον diablo και τους NL - no lifers που του είχαν δώσει την άρτα με τα γιάννενα από gear για να πέσει... indeed, μπράβο στο παιδί που τον έφαγε μόνος του ΝΤΕΜΕΚ) ps1: βέβαια είναι ωραίο παιδί δεν λέω γι αυτό είναι και αγαπητός αλλά κανείς δεν έκανε κουβέντα για moldan που σας έβγαλε 14531235 μαθηματικούς τύπους για να πλουτήσει η μισή ευρώπη μέσω ah. ps2: εάν όμως λέγαμε για τον athene που έφαγε το ίδιο boost από τα fanboys του θα έπεφτε κράξιμο γιατί είναι καραγκιοζάκος και όχι αθώα λούγκρα όπως ο άλλος, άσχετα που τελικά έκαναν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο να το δείχνουν στους έξω. καίγονταν και έβγαζαν λεφτά από τα streams. και ο athene έστω έκανε και κάτι καλό ως φιλανθρωπική οργάνωση/ να μαζέψει λεφτά... αυτός τι? ήρθε στην αθήνα για να βρει τον max steel του και ανεβάζει qq vids στο utube για ένα game που επιτέλους φαίνεται να άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του 3
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αρα και εγω που επαιζα bobble bubble με ρκοπο να το τελιωσω χωρις να χασω ουτε μια φορα για να παρω και του lvl 50 την διαμαντουπολη που σε περνουσε και 20 lvl αρα hardcore φαση μπορω να εκφρασω την γνωμη μου για παιχνιδια γιατι την εχω μεγαλη...... Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή. Κατα τα άλλα έφυγε απο τους -40 στον Καναδά, ήρθε είδε οτι το nolife δεν είναι εύκολο με καλές καιρικές συνθήκες και semi decent rl και λακίζει. Αλλα γενικά είμαι περίεργος να δω τι θα streamάρει για τα προς το ζην. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις