Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή.

Κατα τα άλλα έφυγε απο τους -40 στον Καναδά, ήρθε είδε οτι το nolife δεν είναι εύκολο με καλές καιρικές συνθήκες και semi decent rl και λακίζει. Αλλα γενικά είμαι περίεργος να δω τι θα streamάρει για τα προς το ζην.

Θα κάνει streaming τον νέο κύκλο του Dora η Μικρή Εξερευνήτρια.

Χαίρομαι που η Blizz με την αφαίρεση του απαράδεκτου AH έκανε Κινέζους και Λευκούς Κινέζους να χάσουν φράγκα, καιρός να κάνουν μία real job.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι κόλαση το φόρουμ...

Σας ρίχνω στα αυτιά γιατί ήμουνα πρωταθλητής στην καραβάνα στην πολυκατοικία μου...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει αυτό που λες. Μετά το patch και πριν το expansion έχω παίξει με 4 διαφορετικούς χαρακτήρες σε διαφορετικά lvl ο καθένας, και σε όλους έριχνε τρελά drops μέχρι να μπορέσουν να γίνουν up to date με την φιλοσοφία του 2.0. Μιλάμε για 2-3 rares το κάθε mob εκ των οποίων σχεδόν όλα ήταν τραγικά καλύτερα από τα items που είχα εκείνη τη στιγμή. Από τη στιγμή που είσαι lvl 60 μπες expert, πιθανώς να πεθάνεις μερικές φορές με το παλιό equipment αλλά μετά από 3-4 ώρες farming θα έχεις στρώσει. Όσο έχεις ακόμη παλιά items, τα καινούρια να τα συγκρίνεις αποκλειστικά με βάση την αύξηση στα ποσοστά που σου δίνουν σε damage, toughness, healing.

και όμως παίζει..Δεν είμαι τρελός να φαντάζομαι πράγματα :P ..Αλλά το ξέρω ότι ακούγεται τρελό..Γιαυτό ρώτησα μήπως κάνω κάτι λάθος..Στον monk έριχνε πράγματα,τώρα φρέναρε και εκεί!Αλλά στον DH είναι να κλαίω...Γιαυτό ρωτάω μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο!

ΟΚ σε expert λοιπόν θα κατεβάσω δυσκολία..

Ακριβώς αυτά κοιτάω μόνο,όπως είπα και legendary να πετάξει,είνα άσχημα τα ποσοστά αυτά,το magic find είναι στο 16%..Θα είναι λάθος να τα πετάξω όλα από πάνω μου,ή να αρχίσω να φοράω αυτά που μου ρίχνει από το act 1 ώστε να αρχίσει να βελτιώνετε πιο μετά;Από λεφτά δεν έχει θέμα,αυτά τα πετάει ..

(έκανα και reset τα quests μου :-D  για να ξεκινήσω από την αρχή,ήταν λάθος? )

Δημοσ.

Και δε μου λετε το διδακτορικο σας ητανε μονο Diablo 3 ή είχε και άλλα παιχνίδια επιλογής;

Δημοσ.

diablo 3 among world 100 players, τώρα πάμε αέρα πατέρα ξανά, hearthstone world 50, wow world 1 rogue + raid με τους paragon και πολλά άλλα... 

α! πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor στην διοίκηση επιχειρήσεων και 2 μεταπτυχιακά στην ελλάδα + δουλεύω εδώ και 15 χρόνια και είμαι αυτόνομος. για πες μου τα δικά σου credentials και τα διδακτορικά σου ποια είναι?

εκ μέρους των παιδιών του topic

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore.

Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο.

δεν τον κάνει άσχετο, αλλά ούτε και δίκαιο/αντικειμενικό, ειδικά όταν έχει τόσα συμφέροντα...

Δημοσ.

τον κάνει δίκαιο ως προς τα συμφέροντα που έχει. τώρα όμως που αξίζει να δεις stream για πιθανά exploits που θα έχουν βρει και τίποτα άλλο τι κάνεις? 

btw, μου έστειλε ο klainmaingr ένα post για drop rates από τους κύβους των boundies. θα δω τι παίζει να το ανεβάσω μιας και χθες από 5 κουτιά μου έπεσαν 3 legendary και τα οποία είναι "cube only" items ή κάτι τέτοιο... we will see

Δημοσ.

Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή.

σνοου μπρος σε ολες τις πιστες το κολπακι με αυτα τα... πανια για χοντρο χρημα. δεν θυμαμαι χαι σκορ δυστυχως

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ο μόνος π αξίζε για μένα να δεις stream είναι o moldran.Είναι ο μόνος που δεν έχει ακουστεί/boostaristei από viewers σε αντίθεση με athene(το μόνο καλό π έχει κάνει αυτό ο γλίτσης είναι τα λεφτά που μαζεύει για τα παιδιά οπότε την γλυτώνει),kingkongor ο οποίος έβγαλε από viewers(όχι από το sub αλλά από trades).

Δημοσ.

ο moldran είναι φοβερός ΕΑΝ συνηθίσεις την φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του. άσε που είναι από τους λίγους που πάντα βγαίνεις κερδισμένος εάν τον παρακολουθείς 

• Like 1
Δημοσ.

Δευτερεύουσα ειδικότητα league of legends με πρακτική πολυετή εμπειρία στα arcade και console games.

Συστάσεις το esl και ο Κώστας απο την καφετέρια του χωριού

Thesis: How sexual preferences of twitch streamers affects their viewer count, integrity and popularity. Kripparian Case study.

Όσο για τα drops που λέει ο paul, έχει συγκεκριμένα legendary items που πέφτουν απο τα horardic caches σε κάθε act

http://www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags

Δεν είναι κάτι το εξωφρενικό τα περισσότερα απο αυτά (προφανώς φανταστείτε τα με lvl 70 rolls)

Τέλος υπάρχει exploit με Monk και witch doctors. Ο monk πάιρνει μέσω του Unity passive 5% για κάθε ally που έχει το mantra buff. Δεν είναι γνωστό αν είναι Intended, πάντως σαν ally συνυπολογίζει και τα summons των wd. Hence ένας monk με unity και 3 wd με pets = ~250-300% dmg boost για τον monk. Have fun while it lasts.

• Like 1
Δημοσ.

ο moldran είναι φοβερός ΕΑΝ συνηθίσεις την φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του. άσε που είναι από τους λίγους που πάντα βγαίνεις κερδισμένος εάν τον παρακολουθείς 

πήρα ιδέες για τον DH μου χεχε.Δεν έχω θέμα μ την φωνή του..clein..ο Athene είναι χειρότερος..

Δημοσ.

ο athene είναι κλόουν. απλά είχε τόσο boost από πίσω που έβλεπες τα max items που μπορούσαν να βρεθούνε, επάνω του. κατά τα άλλα είναι ευχάριστος (ήταν) καραγκιοζάκος. ο moldran από την άλλη είναι 1 βήμα πριν βγάλει στο stream του charts και κάνει υπεραναλύσεις. τώρα για τον kingkongor... στεναχωριέμαι ακόμα και που έχουμε το ίδιο όνομα

Δημοσ.

ο athene είναι κλόουν. απλά είχε τόσο boost από πίσω που έβλεπες τα max items που μπορούσαν να βρεθούνε, επάνω του. κατά τα άλλα είναι ευχάριστος (ήταν) καραγκιοζάκος. ο moldran από την άλλη είναι 1 βήμα πριν βγάλει στο stream του charts και κάνει υπεραναλύσεις. τώρα για τον kingkongor... στεναχωριέμαι ακόμα και που έχουμε το ίδιο όνομα

εδώ στο launch προσπαθούσε να φάει tor 5  Malthael ενώ ήταν 60..μία ώρα προσπαθούσε κ μετά έκανε πάρτυ για να το φάει.Με το που τον φάγανε γύρνάει κ λέει " I did it guyz,u saw it first in my stream.Lvl 60 tor 5 winning last boss"λες κ το έκανε μόνος του..Δλδ τι να πεις.Τώρα ο king...τι να πεις για αυτόν...κοροιδεύει κόσμο..μπανάρει όποιον του την λέει κτλ κτλ.Moldran απλά σου εξηγεί κιόλας κ έχει κ χαβαλέ imo..

Δημοσ.

60 player -> 60 boss.

εδώ τον φάγαμε στα 70 εμείς tor1 με το gear του 60 και μόνο που δεν κλάψαμε από την χαρά μας. ειδικό survival spec + το dmg μας μπορεί να ήταν καλό για τα 60 αλλά με 30.000-40.000 tor1 malthael είναι πόνος... ειλικρινά tor5 και 6 δεν θέλω να δω πόσα έχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...