Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φαίνεται ΣΚ θα παίζω Ευρώπη με εσάς και καθημερινές USA. μπαίνω και είναι 2-3 παιδιά που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ στισ 4-6 δικιά σας τοπική χαχαχα. 

άρχισε να γίνεται μπουράκι ο βαρβαράκος μόνος με λίγες ώρες τ1 adventure χθες. πολύ χαίρομαι. (από dmg 0... αλλά τρώω ξύλο και παίζω σαν μπαφερ :))

Δημοσ.

Θα κάνω αυτό που σας είπα..τα πέταξα όλα,και ότι μου ρίξει το παιχνίδι πλέον..

Αυτά στο inventory είναι ότι craftαρα τώρα!

857fb6ba-4bec-4f9c-8e12-31e50a178347_zps

Πολύ καλό κ*λακι η DH...είχα ξεχάσει πως δείχνει!

Δημοσ.

ξέχασες όπλο κ βέλη :-D

και άλλα ξέχασα..

εε τα κανα! απλώς τα ξέχασα στο stash :P

Ας δούμε τι θα βρω μέχρι τις 18.00 ..

edit...

τρώω άπειρο ξύλο,πάω για hard..

Επισκέπτης
Δημοσ.

δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.  

Δημοσ.

δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.

ναι δεν λέω,τώρα νύφη θέλω, slowly slowly αλλά να δώ αποτέλεσμα..

Απλώς να ρίχνει αντικείμενα μια στο τόσο ώστε να φτιάχνομαι..Όχι να μου πετάει αντικείμενα και να ναι χάλια...

Θα το παλέψω στο hard...ήδη σε ένα σημείο πέθανα ήδη 7 φορές :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω στο Hard τον έβγαλα τον Malth απο ένα σημείο και μετά γιατι με κυνηγούσαν κάτι blood golems και δεν την πάλευα κάστανο. μετά ανέβηκα expert στο adventure και τώρα Torment 1 (ε την παλεύω ανάλογα). Σιγά σιγα όλο και κάτι θα πέσει. 

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν θα υπάρξουν πρωταθλήματα pvp? αν όχι δεν υπάρχει νόημα να παίξω

Top Pala @ wow και πάει λέγοντας. 

σε ποιον private? 

Δημοσ.

σε 3 γραμμες επειδή είμαι απλας. ...

1) www.battle.net --> Login με το Username και password σου

2) ΑΓΟΡΑ του RoS από την μαμα blizzard

3) Login στο παιχνιδι

Περα από την πλακα ρε green ΑΜΑΡΤΙΑ να εχεις αγορασει την CE και να μην μπαινεις ακομα να παιξεις για να μας πεις ότι οριστε δεν το πηρα... .2 24 ωρα περασαν.... Ελα κανε Login αντε

Λες να εχω αγορασει το παιχνιδι και να μην το εχω ενεργοποιησει?! ε οχι δα! χαχα ειπαμε!

ΔΕΝ το εχω παρει φυσικα ουτε αναμενεται μεχρι να δω κανα 10 ευρω και ΑΝ το παρω.

Με 10 ευρω αυτη τη στιγμη μαλλον αγοραζω expansion key για το αγαπημενο μου bf4 !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...