SpyrosR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Χαιρετώ. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την έκδοση ΑΦΜ; Τι έγγραφα απαιτούνται, ποιο είναι το κόστος αν υπάρχει (π.χ. για κάποιο παράβολο αν χρειάζεται) και η διαδικασία; Επίσης- με το ΑΦΜ μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία της σύνδεσης του κινητού μου (Cosmote) που μέχρι πρότινος ήταν στο όνομα του πατέρα μου, ή πρέπει να δηλώνω εισόδημα; Όταν είχα κάνει τη σύνδεση, είχε ζητηθεί έγγραφο που να φαίνεται το ΑΦΜ (π.χ. λογαριασμός ΟΤΕ). Εφόσον εγώ δεν έχω σχέσεις με ΟΤΕ/ΔΕΗ/κλπ, θα έχω πρόβλημα; Thanks in advance!
antonisid Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Απλά στην εφορεία θα πας,φυσικά και είναι δωρεάν και αν θυμάμαι καλά μονο ταυτότητα είχα δώσει σαν δικαιολογιτικό. Για το δεύτερο ερώτημα σου δε γνωρίζω ν'απαντήσω!
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος πλέον δεν απαιτείται έγγραφο για τη μεταβίβαση του αριθμού στο όνομά σου.Αρκεί να αναφέρεις ποιος είναι ο αριθμός απλά. Αλλά αν σου ζητήσουν ,σε καλύπτει το έγγραφο που θα σου δώσουν από την εφορία και αναγράφει το ΑΦΜ σου πάνω.
SpyrosR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Οπότε πάω με την ταυτότητά μου στην εφορία και τέλος; Άμεσα δηλαδή εκδίδεται;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Nαι, εννοείται, άμεσα εκδίδεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.