Maxus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Nαι ρε φύλε συμφωνω με την Blizzard αλλα βγάζει παιχνίδι καθε 10 χρόνια.. Οσο για τις κακες μεταφορές παιχνιδιων στο pc,λογικο να μην πουλήσουν και ετσι πρεπει.Ειναι σαν να σε δουλευουν και φυσικα δεν σε σεβονται ως πελατη. Αλλα κανεις λαθος για τα παιχνιδια.Ειναι πολλα αυτά που χρονο με τον χρονο δεν βγαινουν στο pc.Αντίθετα ελαχιστα καλα παιχνιδια δεν βγαινουν στις κονσολες πια. Φυσικά το pc gaming δεν θα πεθάνει αλλα βλεπω ακόμα μεγαλυτερες διαφορες στις πωλησεις στα επομενα χρονια. Οσο για το I am alive διαβασα καπου οτι το πηρε πισω ο τυπος και δηλωσε οτι παρερμηνευτηκαν τα λογια του και οτι ηθελε να πει οτι το ''εξεταζουν'' ακομα. Μαλλον καποιος του τραβηξε τ'αυτι.. edit:Δεν ειδα το τελευταιο μνμ...
aekoupoli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ναι ετσι διαβασα κ εγω για το iam alive οτι τελικα μπορει κ να βγει,για το rayman origin κ εγω ξενερωσα παλι καλα που υπαρχει κ ο Dolphin ομως
outlaw star Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερα βρες κάποιον άλλο να του μιλήσεις περί ωριμότητος της pc gaming community.Έχω φάει κράξιμο από πολλούς επειδή πιστεύω πως οι κονσολάκηδες είναι κατώτρου επιπέδου... Πώς είπες;Άκουσα καλά;Blizzard δύναμη;Αυτή δεν είναι που προσέλαβε ομάδα ατόμων για να μεταφέρει το diablo 3 sto ps3;Και που υπάρχει έντονη φημολογία ότι και το titan το σκέφτονται και για κονσόλες; Ποιά εταιρεία έμεινε πλέον που να ασχολείται αποκλειστικά με pc;Ακόμα ακόμα εγώ σου λέω με κύρια πλατφόρμα το pc;Εδώ η blizzard κολλάει, οκ.Άλλη;Μήπως εκείνη που μας τα θαλάσσωσε και την είχαμε πολύ ψηλά γιατί ασχολείτο μόνο μαζί μας και μας έβγαλε ένα παιχνίδι που ακόμα και σήμερα το προτάσουμε για την έξωθεν καλή εικόνα του pc gaming;Η crytek πως τη λέγανε;Ή μήπως η Epic;Η valve;Ποιά;Δεν ξέρω και πολλές.Ή μήπως εκείνη η cd projekt; Παιδιά, ας μη γελιόμαστε, η στροφή υπάρχει.Αν κάποιος δε θέλει να τη δει φουρκέτα, αλλά ανοιχτή καμπή είναι άλλο θέμα. Δεν πέθανε το pc gaming ούτε θα πεθάνει έτσι εύκολα.Για μένα πάντως αν δεν ξαναβγει ac,homm,farcry,ghost recon,anno,splinter cell,pop,settlers και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα είναι σοβαρό πλήγμα κι ας το παίζετε υπεράνω εσείς.Και το rayman origins που δεν το έφεραν το θεωρώ σημαντική απώλεια επίσης. το να βγουν παιχνίδια που κυκλοφορούν στο pc και στις κονσόλες εσύ το θεωρείς κακό??άσε να παίξουν και αυτοί κάτι της προκοπής να πούμε όπως σου είπα εν μέρει συμφωνώ μαζί σου και σου εξήγησα γιατί..οι τίτλοι που μέχρι τώρα θα ήθελα να βγουν στο pc απο κονσόλα και δε βγήκαν μέχρι στιγμής είναι μετρημένοι στα δάκτυλα...ε κάποιους απο αυτούς θα τους παίξω στο xbox..και δεν έχω κάτι με τις κονσόλες, ίσα-ίσα εγώ με κονσόλες ξεκίνησα και ακόμη έχω...απλά παίζοντας σε κονσόλες απο τα τέλη του 1980 έχω την αίσθηση ότι η γενική ποιότητα τίτλων έχει πέσει αισθητά..στο κάτω-κάτω στο pc υπάρχουν κατηγορίες παιχνιδιών που απλά δε πρόκειται ποτέ να πιάσουν περισσότερο στις κονσόλες απο ότι στο pc...strategy, simulations, mmorpg και για μένα και τα fps... απλά έχω βαρεθεί να ακούω απο κονσολάκηδες ότι το pc gaming είναι πεθαμένο κτλ, κτλ έλεος πια...η nvidia δηλαδή που επενδύει μύρια στις vga ηλίθια είναι?? ή ποιος είναι η κύρια αγορά της? οι gamers δεν είναι?
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Eνας εστειλε μηνυμα στην Ubisoft στο φορουμ και ελεγε: Tom clancy on sale... Inmediately say.. I should buy it... but then, future soldier, I´m Alive and the hole "♥♥♥♥♥inG" and "Pc gamers are pirates" Come to my mind. So I´m sorry but I´m not that fool. I will not buy a game from a company that don´t give a s**t about us. That use illogical arguments like putting us all in the some room as pirates... So sorry ubi, you really should remember, that you are where you are, just because of our money. "Good bye, so long, I´m moving on..." (BJ reference )
kostacurtas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bkI98GCIxSQ
Tzimmys Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παιδιά, απ' ότι κατάλαβα, δυστυχώς ακυρώθηκε για το pc....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αν όντως ισχύει, πολύ κρίμα, φαινόταν παρα πολύ ενδιαφέρον το gameplay.
john2gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ακυρώθηκε η PC έκδοση ρε σεις
JohnVani18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Hilarious – I Am Alive Is Coming To The PC, Despite Ubisoft’s Bitching About PC Piracy 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ubisoft, μας τα έχεις κάνει ΝΑ! (με το συμπάθειο) 2
naruto14 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό το παιχνιδάκι και φαίνεται πολύ καλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα