viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για να μετανοησω θα πρεπει να πηγαινω καθε μερα γυμν με τον διαδρομο στο 8 και να βαραω καμια 200ρια σφυγμους... Να νιωσω την αμαρτια στο πετσι μου! Μη νομιζεις κ εγω πρωτη φορα πηγα σε διαιτολογο κι αυτο γιατι συμπεριλαμβανοταν στην τιμη. Με την αερόβια δεν κανεις δουλειά. Η μάλλον με τα "σίδερα κανεις καλύτερη δουλειά σε λιγότερο χρονικό διάστημα" Ρε βιπερ ειδες γυναικα και ποσταρες οσα μηνυματα δεν ποσταρεις σε ενα τριμηνο θα μας τρελανεις;;; Μαργαρητα απλα καλα εκανες και ξαναπηγες γυμναστηριο.. Οχι οτι εχεις καποιο θεμα, απλα θα αναδειξεις ακομα πιο πολυ τα δυνατα σου σημεια... Οχι ρε συ. Ποσταρω και άλλες φορές. Πχ οταν βλέπω θύματα της οικογένειας. #ταθελες
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με την αερόβια δεν κανεις δουλειά. Η μάλλον με τα "σίδερα κανεις καλύτερη δουλειά σε λιγότερο χρονικό διάστημα" η μαλλον με το σωστο συνδυασμο των 2 κανεις καλυτερη δουλεια σε ακομη λιγοτερο χρονικο διαστημα! 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οχι ρε συ. Ποσταρω και άλλες φορές. Πχ οταν βλέπω θύματα της οικογένειας. #ταθελες Σε πειραζω ρε... Καλα κανεις... Τρωμε πρωινο πινω καφε και θα παω να κανω το θανατηφορο προγραμμα του Ντακον... Εχω καιρο να το κανω..
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εκανα εδω και 2/3 σαββατα αλλο προγραμμα αλλα το θυμηθηκα και λεω κατσε να παω να καω... Αλλα ετσι ε; κοροιδευουμε.. Ο αδερφος 90+ κιλα με βλεπει με το γαλα στα χερια.. Δεν ρωταει γιατι το πινω απλα εμενα γιατι δεν μου πηρες... Τον κοιταω λεω ακομα αναγκη δεν εχεις.. Αλλο κουλο.. Εχουμε εξω απο το χωριο φαρμα που παραγει γαλα ουτε 4 χιλιομετρα απο το κοντινοτερο σουπερ μαρκετ ε το τοπικο κανει 1,50€ το λιτρο και τα αλλα που ερχονται απο πιο μακρια 1,10 και να θελω να στηριξω το τοπικο προιον δεν με αφηνει.. Να μου πεις θα σωθεις απο 0,40 λεπτα του € αλλα ειναι το γαμωτο.. Kαλα η ασκηση αυτη barbell hip thrust δεν υπαρχει... Μεχρι και ο κωλος μου πιαστηκε απο την στιγμη που διορθωσα την τεχνικη και την εκανα σωστα... 1
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 η μαλλον με το σωστο συνδυασμο των 2 κανεις καλυτερη δουλεια σε ακομη λιγοτερο χρονικο διαστημα! αν δεις την τριτη φωτογραφια θα παρατηρησεις οτι σαν αναλογιες ειναι εξαιρετικη. Now imagine a scenario where μαργαριτουλα αρχιζει να χανει λιπος σε μεγαλυτερο ρυθμο απο οτι βαζει μυικο ιστο/μαζα. oh wait βρηκα εικονα
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 μιλαμε για γενικο κανονα οχι για συγκεκριμενο σωμα! και παλι το να κανει βαρη και μετα 10-15λεπτα αεροβιο στο τελος δεν θα γινει ποτε ετσι! ασε που θα αυξηση το φαγητο της και θα ναι κομπλε
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 H αεροβική είναι η καλύτερη γυμναστική για την καρδιά, τα αγγεία, τους πνεύμονες, κτλ ΜΗΝ τυχόν τη σταματήσεις Μαργαρίτα. 20' 3 φορές τη βδομάδα κι είσαι σούπερ. Δε χρειάζεσαι παραπάνω, δεν το κάνεις για να κάψεις θερμίδες. Επίσης, μια χαρά σωματάκι έχεις. Άκου 27 λίπος... Το να το γυμνάσεις -εννοώ με βάρη- απλά θα το βελτιώσεις και μαγκιά σου αν το κάνεις. Αλλά μη χάσεις κιλό, είσαι ήδη αδύνατη. Μείνε στα κιλά που είσαι, κάνε βάρη, και σταδιακά θα δεις πόσο καλύτερο θα γίνει! Κι αφού κουράζεσαι εύκολα, 20-30' αρκούν σε κάθε προπόνηση. Δώσε βάση στα πόδια. Squat κι άγιος ο θεός. Υ.Γ. Οχιά, η τελευταία φώτο που ανέβασες με δείχνει μετά από 1 μήνα στο στρατό. -30 κιλά από το ύψος μου. 4
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εγινε η γυμναστικη.. Ντακον με ακους... Τρελη γκ@υλα... Στο τελος περπατημα με αλτηρες.. Λεω το γκαραζ ειναι μικρο.. Του παιρνω και βγαινω εξω στο δρομο... Επι τρεις φορες μεχρι να μου πεσουν απο τα χερια... Πεταηεται η γιαγια καπελο βαλε θα σε βαρεσει ο ηλιος.. Χαχαχα... Εγω τον πονο μου η γιαγια τον δικο της....
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δε τη σταματαω την αεροβια , συνδυασμο κανω Απλα ειμαι σε φαση που κανω εισαγωγικο προγραμμα, και με τον καιρο θ αυξανουμε ενταση & θα προσθετουμε ασκησεις. Στο προηγουμενο γυμναστηριο που ειχα παει, μετα τις πρωτες φορες ποναγα απιστευτα παντου, τρελλο πιασιμο. Τωρα ευτυχως δεν εχω τετοια θεματα, μονο μετα την πισινα την αλλη μερα ειχα ενα πιασιμο σε μεση-πλατη αλλα σε λιγες ωρες εφυγε Αμαααααν ρε Φωτη... Οι φωτο ειναι εξω απο το γυμναστηριο, πηγαινε με τακουνια εσυ για προπονηση Η αλλη απο υδρα, πριν μπουμε στο καϊκι για την παραλια. Πφφφφφφ Οι γιαγιαδες κ οι μαμαδες εχουν παντα τα δικα τους! Κι εμενα καθε φορα μου λεει για το φαϊ..να καθεσαι μου λεει κι εκει μετα τη γυμναστικη να τρως κατι. Αμα με δει με κανα σεϊκερ πρωτεινης πιστευω θα φρικαρει χα χα χα 1
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Κι εμενα καθε φορα μου λεει για το φαϊ..να καθεσαι μου λεει κι εκει μετα τη γυμναστικη να τρως κατι. Αμα με δει με κανα σεϊκερ πρωτεινης πιστευω θα φρικαρει χα χα χα πες της οτι καθε δοση αντιστοιχεί σε μια μπριζολα. Επισης, πες της οτι βαζεις δυο δοσεις. Θα σου πει να μην τρως τοσο. win
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ρε εγω θα σας τρελανω... Τι φταιω ! Μου χει κατσει αυτο το 27ρι, να δεις που θα το δω στον υπνο μου σημερα. @viper γιατι το λες; αμα εσυ εχεις 27 εγω εχω 33+. ανετα.. αν ειναι δυνατον δηλαδη!μια χαρα αδυνατουλα εισαι
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ετσι ρε insomnia ftw!!!! Ψυχοθεραπεια λεμε Ρε σεις να παρω οντως καμια πρωτεινη για φασεις που δε θα μπορω να φαω το κρεας μου μετα το γυμναστηριο; Η ειναι μαλακια στο επιπεδο που ειμαι; Το λεω μονο και μονο για περιπτωσεις που δε θα γυρναω σπιτι να φαω τ αυγα μου ξερω γω
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μια φιλη εχει λιγο αυξημενη τεστοστερονη κ της ειπε ο ιατρος να χαιρεται γτ θα γραμμωνει ευκολα
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ετσι ρε insomnia ftw!!!! Ψυχοθεραπεια λεμε Ρε σεις να παρω οντως καμια πρωτεινη για φασεις που δε θα μπορω να φαω το κρεας μου μετα το γυμναστηριο; Η ειναι μαλακια στο επιπεδο που ειμαι; Το λεω μονο και μονο για περιπτωσεις που δε θα γυρναω σπιτι να φαω τ αυγα μου ξερω γω Άμα ζητήσει ο οργανισμός σου πρωτεΐνη τότε πάρε. Θα το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις