Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιπερ πες καμια καλη πρωτεινη..

Ειδα στο prozis αλλα δεν πολυ καταλαβα μονο με καταθεση στελνουν; και περιπου ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης;;;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βιπερ πες καμια καλη πρωτεινη..

Ειδα στο prozis αλλα δεν πολυ καταλαβα μονο με καταθεση στελνουν; και περιπου ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης;;;

Περιμένω αυτη που πρότεινε ο bosei.

NLS να μην πάρεις. Εκτός εάν σου αρέσει το παντεσπάνι στον πάτο το ποτηριού...

# Και Paypal παίρνει το prozis

Δημοσ.

χαχαχα τι μαλακας εισαι εχω το ιδιο και σε πρασινο και σε καφε βασικα δωρο μου τα ειχαν κανει .

Ελεος ρε Φωτη ! ιδια σχεδον προπονηση με βαρη,  ιδια αεροβια αλλα και ιδιο μαγιο ?? ελεος δηλαδη  !! :-)

και σε καφε γαμει και σε μαυρο !  γουστοζα αυτη που στα κανε δωρακι ..

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη οχι δεν ειμαι εγω ρε ο φωτης - αυτος κανει ταρζανιες με τα υψη - εγω τον ισθο της κορινθου περναω και δε μπορω να κοιταξω κατω. λιβε οντως καμμια σχεση εγω με μουσια φιλε-  ξυρισμενος τελειως  ειμαι  πανω κατω :-D

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο λεω... Καλα και αυτος μην νομιζεις ετσι θα ναι απο τι φανταζομαι απο τα λεγομενα του απλα με μουσια....

Αυτα ειναι μαους να σε παρουμε οταν ειναι να αλλαξουμε κουρτινες...χαχαχαχχα

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχα τι μαλακας εισαι εχω το ιδιο και σε πρασινο και σε καφε βασικα δωρο μου τα ειχαν κανει .

Ελεος ρε Φωτη ! ιδια σχεδον προπονηση με βαρη, ιδια αεροβια αλλα και ιδιο μαγιο ?? ελεος δηλαδη !! :-)

και σε καφε γαμει και σε μαυρο ! γουστοζα αυτη που στα κανε δωρακι ..

να ζησουμε να την θυμομαστε:P Και εγω μουσια εχω απο περσι xDτωρα τα εκοψα αρκετα γιατι το βαρεθηκα και θα εφερνα σε μοναχο λολ. Sent from my iPhone5 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Viper και Live πάρτε την 4κιλη της TPW από musclemax...67 ευρώ την έχει προσφορά τώρα...ξεφτίλα.

In other news πρώτο μπάνιο σήμερα. Έβαλα μετά από 20 χρόνια αντιλιακό κι εγώ και δεν έχω επιτέλους το κάψιμο του πρώτου μπάνιου,

• Moderators
Δημοσ.

λιβε αυτη ειναι καλη

http://www.musclemax.gr/proteins/dymatize-elite-whey-protein-5lbs-detail#.U4CVi_mSzEs

ο πουστης με τις καταρες εδω μπορει να σταματησει! πριν μερικα βραδια ειχα νοιωσει στον υπνο κατι τσιμπηματα στον ωμο και σημερα στην προπονηση το ένοιωσα λιγο περισσοτερο!

τι σκατα μοδα ειναι αυτη να κανεις διαδρομο ενδιαμεσα στα σετ μου λετε?

μιλουσα με ενα παιδι σημερα κανει 3-4ωρες προπονηση τη μερα 5-6 φορες τη βδομαδα! τραγικος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...