Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κολοκυθοκεφτέδες με τυρί σήμερα, η 1η σοδειά για φέτος. Ωσονούπω τομάτες και αγγούρια. Ζηλεύετε ρε!

Έλεγα να ξεκουραστώ και σήμερα, με βλέπω όμως σε κανα δίωρο να κάνω upper body, έχω κέφια. :)

θα έβαζα κ εγώ αλλα πρέπει να βάλω πολλά για να πιάσουν τόπο

θέλω αρκετά κιλά κολοκύθια , αγγούρια , μαρούλια την εβδομάδα

για να καταλάβεις με το φαγητό μου τρώω πάντα και

1 αγγούρι , 1 μαρούλι , 4-5 κολοκύθια ή ντομάτα στη θέση του μαρουλιού αλλα σπάνια γιατι δεν μ αρέσουν κ τόσο

έχω μανία με τα λαχανικά , μ αρέσουν πολύ αν και παλιά δεν τα έτρωγα , μ φαινόντουσαν σκατα

κάποια στιγμή βέβαια θα αρχίσω να τρώω ανθρώπινες σαλάτες , το μισό απότι τρώω γιατι δε λέει απο πολλές απόψεις :-D

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παίδες το ξέρω ότι δε ποστάρω συχνά αλλά προχτές ξύρισα πόδια πρώτη φορά στη ζωή μου και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα και είπα να ανεβάσω να μου πείτε γνώμες..

Front - Χαλαρά χωρίς σφίξιμο:

post-82114-0-21776900-1401635163_thumb.jpg

Front - Σφιγμένα:

post-82114-0-31533100-1401635265_thumb.jpg

Γάμπες χαλαρές;

post-82114-0-38112300-1401635294_thumb.jpg

Γάμπες σφιγμένες (η δεξιά φαίνεται πιο γραμμωμένη):

post-82114-0-36886600-1401635355_thumb.jpg

Και μία bonus από γενάρη με το "πουλόβερ" :P :

post-82114-0-07884700-1401635430_thumb.jpg

Γενικά το τελευταίο τετράμηνο πάω περιστασικά γυμναστήριο και κυρίως ομαδικά αθλήματα για πόδια και spinning. upper body αδύνατος είμαι (~67-68kg, 1,70m).

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

σιγουρα θες μαυρισμα :P

καλα ειναι τα ποδια και με λιγο ογκο θα δειξουν ακομη περισσοτερο!

ΥΓ: δεν ειναι θεμα αν εισαι αδυνατος! ειναι θεμα μυικοτητας και λιπους! 1.70 και εγω στα 68-69 κιλα δες διαφορες

nPokkqUeT1YEc3ZUggtsHl0gpkY1_liRZBR2gnkf

XiG9-YqLLynVK2x63N_mHH9xOk1x6yiJMMPu0LYE

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι με ρομπτοπ πρέπει να είναι.

Εμένα μου θυμίζει ένα γαμάτο παιδικό που έβλεπα μικρός.

Σαν digimon κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Κάτι με ρομπτοπ πρέπει να είναι.

Εμένα μου θυμίζει ένα γαμάτο παιδικό που έβλεπα μικρός. πριν δυο-τρια χρονια  :-)

Σαν digimon κάτι τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.

μουσακάς >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> παστίτσιο!

κι ο μουσακας αν εχει πλουσια μπεσαμελ επισης ειναι καλη φαση ναι! αν κ μεχρι πριν λιγα χρονια δεν τον ετρωγα.

ξεκουραση σπιτι σημερα διαβασμα για την εξεταστικη & αυριο μετα τη σχολη καπακι gym :D

Δευτερα το προγραμμα στα οργανα, Τριτη πισινα, Τεταρτη περσοναλ και Πεμπτη ρεπο γιατι Παρασκευη γραφω.

Spect ποσων ετων αποτελεσμα ειναι αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

AxCAUFanFaX_4ECFIePovfHzzJ_2eIQU0vfPNU9l

τα ποδια? τι να σου πω! τα ποδια μου παντα ηταν απο τα δυνατα μου σημεια (ειδικα οι γαμπες) αν σκεφτεις απο τα 8 μεχρι τα 16 ημουν καθε μερα ολη μερα με το ποδηλατο απο τοτε ξεκινησε :P

γυμναστηριο ασχολουμαι τα τελευταια 7-8 χρονια (με καποια κενα ενδιαμεσα) ασταματητα τα 3 τελευταια χρονια (μια μικρη παυση 2 μηνων μονο οταν μπηκα στρατο)

απλα στη φωτογραφια ειμαι σε αρκετα χαμηλο ποσοστο λιπους (κοντα στο 10) και βαλε και μερικους μηνες τρεξιματος δρομο και βουνο οποτε ηταν στα καλα τους! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαίνεται η φωτο spect... :mellow:

Μίκρυνε το λινκ μήπωσ παίζει και αυτό ρόλο...

• Moderators
Δημοσ.

ποια φωτο δεν φαινετα? σε μενα γιατι την δειχνει κανονικα? αν κανεις δεξι κλικ πανω και αντιγραφη το λινκ στην εμφανιζει μετα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...