Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άλεξ, αντί να πάρω επίδεσμο για τους καρπούς που μπορεί να μην το βάλω και σωστά, καλύτερα να πάρω γάντια μπαντάζ; Παει το TRABATA ? το παρατησες ?
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ΤΑΒΑΤΑ ρε τροπαιούχε, το χεις σκισει Δεν είναι γυμναστική τούτο, είναι ρύθμιση χρόνου. Σου λέει 20'' γυμνάζεσαι στο φουλ, 10'' κάθεσαι, για 4 λεπτά. Αυτό είναι το ΤΑΒΑΤΑ. Καντο μια φορά, να δεις τη γλύκα. Και όχι, δεν το παράτησα, ίσα ίσα που το εφαρμόζω όσο και όπου περισσότερο μπορώ. Και το μποξ με βάση αυτό το κάνω. 20'' δέρνω το σάκο (σακούλα προς το παρόν) αλύπητα, 10'' μαζεύω όσες ανάσες προλαβαίνω, κι άντε πάλι από την αρχή, 8 σετ = 4 λεπτά. 1' ξεκούραση και βουρ για τον επόμενο κύκλο, σπριντ. 1' ξεκούραση και βουρ κοιλιακούς. Ραχιαίους για κλείσιμο, aerobic is complete. Πριν λίγο έκανα ΤΑΒΑΤΑ δικέφαλους-τρικέφαλους. 20'' δικέφαλους - 10'' rest - 20'' τρικεφαλους, κοκ. Πόρωση 1
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μου ήρθε σήμερα μία παραγγελία που έκανα. Πρωτεΐνη από TPW με γεύση stracciatella πολύ καλή...μου άρεσε περισσότερο από σοκολάτα. Πήρα και μία quest μπαρούλα από περιέργεια να δοκιμάσω σε γεύση cookies & cream...πάλι καλά είναι ακριβές γιατί εύκολα έβαζα ένα γεύμα μαζί με αυτές. 2
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ριχτε κι απο δω καμια ιδεα πρωτεινης που κατα προτιμηση να υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι και να μην ερθει μεσω net. Αναφερομαι σε καθαρη πρωτεινη βεβαια, εγκεκριμενη απο τον Ε.Ο.Φ κλπ γιατι στο χωρο υπαρχει τεραστια παραφιλολογια και αν δε ξρεις, χανεσαι. ΥΓ:ναι ξερω οτι οι πρωτεινες δε κανουν θαυματα ειδικα σε επιπεδο αρχαριου οπως εγω ουτε τη θελω για να φουσκωσω ή κατι τετοιο... Απλα πια με την εξεταστικη απο βδομαδα το προγραμμα γινεται πολυ πιεστικο και αρκετες φορες μετα το γυμναστηριο δε θα πηγαινω σπιτι μου για να τρωω. Για πριν την ασκηση αν ειμαι πολλες ωρες εξω κ παω κατευθειαν gym εχω μαζι μου μπανανες που και δε με φουσκωνουν και τρωγονται "ευκολα".
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 H πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey) είναι καθαρή και δεν φουσκώνει δεν κάνει θαύματα δεν σε κάνει τούμπανο με τσίτα κωλαράκι. Χρειάζεται καθαρή διατροφή και πόνο στη γυμναστική. Η πρωτεΐνη είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ και δεν αντικαθιστά καμία ισορροπημένη διατροφή. Θα σε χορτάσει για μισή ώρα λόγω της υψηλής απορροφητικότητας, μετά τι;στα vicko έχει ισοθερμικά τσαντάκια ικανά να τα γεμίζεις με ταπεράκια να παίρνεις μαζί σου 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ριχτε κι απο δω καμια ιδεα πρωτεινης που κατα προτιμηση να υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι και να μην ερθει μεσω net. Αναφερομαι σε καθαρη πρωτεινη βεβαια, εγκεκριμενη απο τον Ε.Ο.Φ κλπ γιατι στο χωρο υπαρχει τεραστια παραφιλολογια και αν δε ξρεις, χανεσαι. ΥΓ:ναι ξερω οτι οι πρωτεινες δε κανουν θαυματα ειδικα σε επιπεδο αρχαριου οπως εγω ουτε τη θελω για να φουσκωσω ή κατι τετοιο... Απλα πια με την εξεταστικη απο βδομαδα το προγραμμα γινεται πολυ πιεστικο και αρκετες φορες μετα το γυμναστηριο δε θα πηγαινω σπιτι μου για να τρωω. Για πριν την ασκηση αν ειμαι πολλες ωρες εξω κ παω κατευθειαν gym εχω μαζι μου μπανανες που και δε με φουσκωνουν και τρωγονται "ευκολα". http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-80-4000gr-detail#.U5BGuvll58E
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? Κι αυτη που ποσταρες εσυ Φωτη τι διαφορες εχει?
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Για vfm ειναι καλυτερη του βαιπερ ειναι 4κιλη ,η δικη μου ειναι πιο ποιοτικη αλλα οχι μεγαλη διαφορα και ειναι 2κιλη . 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? δεν εχει γλουτενη και η γευση ειναι καλη. Επισης, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. 1
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Του Φώτη είναι στάνταρ από τις καλές ποιότητες αλλά είναι isolate...όχι concentrate σαν αυτή που πόσταρε ο Viper. Αν θες να πάρεις πάρε την concentrate...δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά για να είναι απλά isolate. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? Κι αυτη που ποσταρες εσυ Φωτη τι διαφορες εχει? Mαργαρίτα, για ένα μισάωρο θα σε κρατήσει, δεν θα σε χορτάσει.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά γράφουμε τόσο καιρό στο thread και του έχουμε κρατήσει ένα χ επίπεδο...δεν είναι κρίμα να λέμε πολλά κιλά --> όγκος, λίγες επαναλήψεις --> γράμμωση? Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά από τις πρώτες σελίδες. τωρα δηλαδη για να καταλαβω - του εριξα του thread το επιπεδο ??
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. http://www.builtlean.com/2013/05/14/whey-concentrate-vs-isolate-whats-the-difference/ So, Which Type of Whey Should You Chose?When choosing a whey protein product, it is important to consider your goals, budget, and any allergies. For example, since whey concentrates contain significant amounts of lactose, anyone with lactose intolerance should avoid them. Since isolates undergo more processing, they are more expensive and can lose many health-promoting compounds found in concentrates; on the flip side, they contain a higher amount of protein per serving. This is important for people who are calorie restricting and want to consume as much real food as possible, and while 5 grams of carbs (per serving of whey concentrate) may not seem like a lot, 2 shakes a day can mean a half of an apple. Whey isolates, and particularly hydrolysates, are more rapidly absorbed than concentrates and create a more profound insulin response.4This makes whey isolates popular post-workout choices. Whether this increased rate of absorption translates into any real-world anabolic advantage is arguable, but anyone wishing to limit rises in insulin may want to avoid isolates because of their effects on insulin release.
Προτεινόμενες αναρτήσεις