Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γκύζη ρε ,αν σου βαστάει έλα να με βρεις (θα κεράσω)

Aυτα ειναι μεσα στην  καταπρασινη φωλια εισαι  θα ερθω το χειμωνα που θα μπορω να φαω !

• Like 1
Δημοσ.

Bosei, ενημέρωσε για την stracciatella ......

Δημητρα τα αποσιωπητικα  ειναι 3 τελειες ουτε 5 ουτε 115  δεν ειναι για χορταση  ,περασε εξω και εσυ :P

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη, μάθε να βάζεις τόνους στις λέξεις τις οποίες γράφεις και μετά βγάλε τη Δήμητρα έξω! Άντε, γιατί american bar το κάνατε εδώ μέσα! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Φώτη, μάθε να βάζεις τόνους στις λέξεις τις οποίες γράφεις και μετά βγάλε τη Δήμητρα έξω! Άντε, γιατί american bar το κάνατε εδώ μέσα! :-D

Bαριεμαι να βαζω τονους και ταυτοχρονα ειμαι υπερ του ατονικου συστηματος και αν γινοταν να καταργησουμε και τελειως τα ελληνικα και να μιλαμε μονο αγγλικα θα ηταν το ιδανικο σεναριο .

• Like 1
Δημοσ.

Bosei, ενημέρωσε για την stracciatella ......

Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστική

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια συμφωνω, τα φρεσκα παντα θα ειναι καλυτερα απο τα προμαγειρεμενα και κατεψυγμενα, αλλα για λογους διευκολυνσης το κανω, Που να καθομαι τωρα να βαζω λαδια σε τηγανια να το προσεχω και να μου βγαινει και ξερο και ανοστο. Ενω ετσι 5 λεπτα στο φουρνο ετοιμο και παιρνω και τα 20γρ πρωτεινης που γραφει... Σιγουρα δε κανει?

Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστική

Α δοκιμασες και εσυ στρατσιατελα? Εμενα παντως μου φαινεται οντως γλυκια, αλλα δεν τρωω γλυκα και εχω ξεσυνηθισει...

Δημοσ.

. Σιγουρα δε κανει?

που και που αν ειναι να τρως , καντο δε λεει τιποτα !

για συνεχεια σε καθημερινη βαση , ναι δε κανει ..

Δημοσ.

Λαικη στηθος κιλο 4.59? Καλη τιμη?

Πολύ καλή τιμή...ούτε στη βαρβάκειο τόσο.

Α δοκιμασες και εσυ στρατσιατελα? Εμενα παντως μου φαινεται οντως γλυκια, αλλα δεν τρωω γλυκα και εχω ξεσυνηθισει...

Ναι...εμένα δεν μου φαίνεται γλυκιά...η σοκολάτα της ίδιας εταιρίας μου κάνει πιό γλυκιά...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια συμφωνω, τα φρεσκα παντα θα ειναι καλυτερα απο τα προμαγειρεμενα και κατεψυγμενα, αλλα για λογους διευκολυνσης το κανω, Που να καθομαι τωρα να βαζω λαδια σε τηγανια να το προσεχω και να μου βγαινει και ξερο και ανοστο. Ενω ετσι 5 λεπτα στο φουρνο ετοιμο και παιρνω και τα 20γρ πρωτεινης που γραφει... Σιγουρα δε κανει?

Εγω παντως ετσι οπως το θετεις συμφωνω  γιατι  δεν  το εχω να κατσω να ασχοληθω  και πολυ .

Δημοσ.

Εχει κατι φοβερες, μολις βγηκανε. Λεγονται 1 σαλατα τη μερα και κανα 2 φρουτα. Δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεια κανουν...  :-)

Ρε guyz φοιτητής είμαι.Σιγά μην κάθομαι να φτιάχνω σαλάτες :P

Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία xD

Πιο πολύ για τώρα που δίνω μαθήματα για συγκέντρωση,άγχος κτλπ την ήθελα αλλά @@. Αλλού θα πάνε τελικά τα λεφτά xD

Μεγειά την φωτο.Δεν κατάλαβα ποιος ήσουν στην αρχή :P

Τεσπα

Cya

• Like 1
Δημοσ.

που και που αν ειναι να τρως , καντο δε λεει τιποτα !

για συνεχεια σε καθημερινη βαση , ναι δε κανει ..

Καθε μερα σιγουρα οχι, για 2-3 φορες το πολυ τη βδομαδα με βλεπω.

Επισης για να ξεπαγωνω προιοντα που εχω στην καταψυξη, βαζω σε μια λεκανουλα το πιο καυτο νερο που βγαζει η βρυση και τα βαζω μεσα. Αυτο παλι λεει κατι? Επειδη δεν πολυμαγειρευω ρωταω και δω να δω μην κανω κατι που δεν πρεπει...

Δημοσ.

Ρε guyz φοιτητής είμαι.Σιγά μην κάθομαι να φτιάχνω σαλάτες :P

Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία xD

Πιο πολύ για τώρα που δίνω μαθήματα για συγκέντρωση,άγχος κτλπ την ήθελα αλλά @@. Αλλού θα πάνε τελικά τα λεφτά xD

Μεγειά την φωτο.Δεν κατάλαβα ποιος ήσουν στην αρχή :P

Τεσπα

Cya

Κι εγώ φοιτητής είμαι ρε συ και τρώω 4 σαλατικά/ημέρα...δεν παίζει ρόλο. Ένας λόγος παραπάνω γιατί έχουμε και παραπάνω χρόνο για μαγειρέματα κτλπ. Αν την θες για συγκέντρωση και κάτι τέτοιες βλάκειες που βγάζουν διαφημήσεις της centrum άς το...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...