bosei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λόγω της δουλειάς μένω νηστικός τουλάχιστον 7 ώρες.Άντε στην καλύτερη να φάω 2 φέτες του τόστ με χαλβά ή ταχίνι και μία μπανάνα.Θα βοηθούσε ένα σκούπ πρωτείνης?Υπολογίστε και την φύση της δουλειάς μου(αποθηκάριος σε ΣΜ).Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καταρχάς αν δεν βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα δεν τρέχει και τίποτα να μείνεις νηστικός 7 ώρες. Οκ, θα ήταν καλό να φάς κάτι αλλά αν δεν γίνεται δεν είναι ότι θα πάθεις και κάτι. Πάντως λύσεις υπάρχουν. Μία είναι η πρωτεΐνη που είπες...βάζεις από το σπίτι και βρώμη και τα ανακατεύεις με γάλα ή νερό. Πάντως παιδιά δεν γίνεται και σε όλες τις δουλειές να βγάλεις να φας. Τώρα π.χ. που κάνω πρακτική σε ένα φυσικοθεραπευτήριο τι να κάνω ? Να αφήσω τον άνθρωπο επειδή πρέπει να φάω ? Ναι οκ το στομάχι χτυπάει τύμπανα αλλά το βουλώνω και τρώω όταν τελειώσω. 1
margaritagr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ειναι η ηλιθιοτητα των ελληνων εργοδοτων. Δε μπορουν να καταλαβουν το προφανες... Ο οργανισμος θελει καυσιμο για να δουλεψει,,, πιο αποδοτικος πως εισαι; Οταν εχεος εξαντληθει κ μπορει να ζαλιζεσαι απ την αφαγια; Maus & Spect ειστε τουμπανα λεμε Εκανα κι εγω τη προπονησουλα μου, κουτσουρεμενη μεν λογω ποδιων, αλλα την εκανα. Δευτερα παλι 1
Prozac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ήμουν έτοιμος να βάλω και εγώ φώτο, αλλά τώρα που έβαλε ο Σπέκτ και ο Μάους, γάμα το.
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ήμουν έτοιμος να βάλω και εγώ φώτο, αλλά τώρα που έβαλε ο Σπέκτ και ο Μάους, γάμα το. Και γω πια δεν τολμώ να βάλω άλλη φώτο μου
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Prozac σιγα μη σκισουμε κανα καλσον κ γω και ο σπεκτ, ασε τα σαπια και χωσε φωτο ! Δημητρα για σενα δε χρειαζεται να πω κατι , ο λαος δε θελει , απαιτει να ανεβασεις .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μπος δεν θα τον αφήσεις στη μέση αλλά στο ενδιάμεσο με τον επόμενο τρως. Εγω κάθε φορά που παω κάπου αν τρώει άλλος δεν τον κόβω του λεω μια καλη όρεξη και τελειώνει η φάση. Την άλλη φορά ειδα τη σερβιτόρα που έτρωγε και πήγα και πλήρωσα μέσα για να μην την κόψω
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Prozac σιγα μη σκισουμε κανα καλσον κ γω και ο σπεκτ, ασε τα σαπια και χωσε φωτο ! Δημητρα για σενα δε χρειαζεται να πω κατι , ο λαος δε θελει , απαιτει να ανεβασεις .. Ρε συ Μάου, αν αυτό είναι το αδύνατο χέρι σου δλδ το τούμπανο πως είναι; Καλά ε, μη φάει κανείς φάπα από τα χέρια σου. δεν βγαίνω καλά στις φώτο, δεν ξέρω να ποζάρω 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όλη μέρα βλέπεις τεχνικές για ασκήσεις τώρα δες τεχνικές για ποζα. Στησε το κινητό κάπου βάλε αντιστροφή μέτρηση και ποζαρε 1
king2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημητρα αστα αυτα.Εδω εισαι http://digital-photography-school.com/21-sample-poses-photographing-female-models/ Ο αντρικος πληθυσμος περιμενει... 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος κ οι παλαιότεροι είναι λίγο στα @@ αναγκάζομαι να κάνω την δουλειά εγώ. Οπότε δυστυχώς σχεδόν πάντα ειδικά τα πρωινά δεν το έχω αυτο το 5λεπτο. Άν είχα διάλειμμα φυσικά και θα έτρωγα όχι σαντουιντς αλλά κανονικό φαγητό από το σπίτι.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ οτι καταφεύγω στην εύκολη λύση. Μπορείς να ετοιμάσεις μπισκότα με ταχίνι, μέλι, βρώμη, σκόνη πρωτείνης, κτλ, να τα έχεις στην τσέπη και όταν πεινάς θα ρίχνεις από κανένα στο στόμα ενώ δουλεύεις, δε χρειάζεται να κάνεις διάλειμμα. Έχω ζήσει τέτοια εμπειρία, κι αυτό το κολπάκι με τα μπισκότα λειτουργεί. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τελευταίος αγώνας της σεζόν για μένα. Άντε να δούμε πως θα παει. Καλημέρες 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τελευταίος αγώνας της σεζόν για μένα. Άντε να δούμε πως θα παει. Καλημέρες καλη επιτυχία πζηλέ!
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ερώτηση Μπορούμε να πάρουμε ηλεκτρολυτες απο σκευάσματα του εμπορίου; Thanks
original911 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μπορείς να ετοιμάσεις μπισκότα με ταχίνι, μέλι, βρώμη, σκόνη πρωτείνης, κτλ, να τα έχεις στην τσέπη και όταν πεινάς θα ρίχνεις από κανένα στο στόμα ενώ δουλεύεις, δε χρειάζεται να κάνεις διάλειμμα. Έχω ζήσει τέτοια εμπειρία, κι αυτό το κολπάκι με τα μπισκότα λειτουργεί. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!Είναι περίεργη η φάση όλη κ έχω ξενερώσει πολύ.Ευτυχώς που τρώω δυνατό πρωινό κ με κρατάει λίγο.Οι 8ωροι στην δουλειά μου κάνουν διάλειμμα οι 6ωροι όχι. Μαους οι μπανάνες δεν θα με πιάσουν το ξέρω ήδη τρώω 3 τη μέρα αν έτρωγα και 3 στη δουλειά θα γινόμουν πίθικος. Έκανα λάθος με το τρέξιμο ,έκαψα πολυ μυική μάζα μαζί με λίπος κ τώρα είμαι κοκκαλίαρης Προσπαθώ να τρώω αρκετά μπας κ παχύνω αλλά με τόσο μεγάλο κενό απο την δουλειά δεν μπορώ να φάω τα γεύματα που έχασα. Γιάννη έχεις συνταγή? Υ.Γ.:Συγγνώμη ξέχασα να πω τις καλημέρες μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις