Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μία φορά είχε πει ότι είσαι χοντρός και ότι σηκώνεις ούτε τα μισά κιλά από αυτόν και ότι έχεις άσπρες τρίχες και τέτοια.  :ph34r:

• Like 7
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βγαίνετε τσίτσιδοι στα μπαλκόνια και μετά σας φταίει η google και το street view παλιοτεντυμπόυδες :shifty:

• Like 4
Δημοσ.

Βγαίνετε τσίτσιδοι στα μπαλκόνια και μετά σας φταίει η google και το street view παλιοτεντυμπόυδες :shifty:

οποιος προλαβε τον κυριο ειδε :-)

αλαντιν για τις τριχες τις ασπρες δεν ειπε κ ψεμματα   ..

Δημοσ.

απλα με τις φωτο θελω να πω πως με λιγη προπονηση και διατροφη  μπορεις να κρατιεσαι σε μια φορμα και να δειχνει το σωμα σου αν οχι τουμπανο τουλαχιστον  παρα πολλα χρονια πιο  νεοτερο !

το ΄ξερα!!! να γιατί δείχνω τουλ 5 χρόνια μικρότερη!!! φακινγκ γέα! 

εντάξει οποιασδήποτε μορφής.... μην ψαρώνει ο άλλος και νομίζει ότι αν κάνει χουλα χουπ θα γίνει έτσι :D

τι να πω στις φώτο φαίνεσαι 1.70 ενώ από ότι ξέρω είσαι 1.87, οπότε 40 ξε-40 είσαι τελείως τούμπανο.. με τέτοιο ύψος πρέπει να έχεις πολύ πράμα για να φαίνεσαι έτσι. 

hCCp9YB.jpg

300 γραμμάρια τοταλ 2%

100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 14% λιπαρά

50 γραμμάρια άγλυκο κακάο organic

50 γραμάρια στέβια - 0 θερμίδες

100 γραμμάρια γάλα 1.5%

αποτέλεσμα IIFYM παγωτό τούμπανο με πολύ καλά υλικά, πολύ πρωτεΐνη για πολλά γούστα :D

ζήλεψα τη νοσταλγία σου για παγωτό και το επιχείρησα και γω με μια μικρή παραλλαγή ... 

high protein frozen yogurt, εθίστηκα...έγλειψα και το ταπεράκι 

• Like 3
Δημοσ.

Σημερινες και κλεινω εγω απο φωτο εχω ανεβασει μπολικες

(και ειναι και unfair για τους ασπρουλιαρηδες της παρεας μας  :-) )

κοντα 40 παρακαλω - αφιερωμενες σε οσους δυσκολευονται  να καταλαβουν την ποιοτητα ζωης που σου προσφερει ο αθλητισμος οποιασδηποτε  μορφης και η ισορροπημενη διατροφη !

attachicon.gif1ζζζζζζζζζζζζζζζζα.jpg

attachicon.gif1ζζζζζζζζζζζζζ.jpg

λιγο πριν αρχισω κανα μισαωρακι προπονησης πανω στην θαλασσα  - μιλαμε για τρελλη  κ@@λα ..

Μαus θα μας κανεις κομπλεξικους ρε κ@ριολι :)  εισαι μια κατηγορια μονος σου, πολυ  fit  .Ζηλευω το μαυρισμα σου εγω ετσι δεν γινομαι ουτε με 100 μπανια αχχαα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχεις doms σε καποιον μυ για 4η μερα, δεν πρεπει να τον γυμνασεις; Μπορει δηλαδη να τραυματιστει χειροτερα και να παθω καμια ραβδομυοληση παλι, να βγαλω κανενα cpk 520.000;

Δημοσ.

Ναυαγοσώστης είσαι ρε? :P

Τούμπανος.Ωραίος

hCCp9YB.jpg

300 γραμμάρια τοταλ 2%

100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 14% λιπαρά

50 γραμμάρια άγλυκο κακάο organic

50 γραμάρια στέβια - 0 θερμίδες

100 γραμμάρια γάλα 1.5%

αποτέλεσμα IIFYM παγωτό τούμπανο με πολύ καλά υλικά, πολύ πρωτεΐνη για πολλά γούστα :D

Και την μπανάνα ξέχασες να γράψεις.

Πωπω ζήλεψα ρε!

Και εγώ θέλω :P

το ΄ξερα!!! να γιατί δείχνω τουλ 5 χρόνια μικρότερη!!! φακινγκ γέα!

Δεν έχει σημασία μόνο αυτό.Είναι και η κληρονομικότητα.

Και η αδελφή μου δείχνει 7 χρόνια μικρότερη ξέρω γω χωρίς να πολυγυμνάζεται.

• Like 2
Δημοσ.

φωτη ευχαριστω φιλε , δεν εχεις αναγκη εσυ , τουμπανο εισαι ! για το χρωμα περα απο το οτι οκ παιρνω ευκολα κανει πολυ δουλεια κ αυτο

carroten_sunsations_gel_spf10_150ml.jpg

viper  τι εννοεις , πας γυμναστηριο κ χτυπας καφεδακι πριν την προπονηση στο γυμναστηριο στο μπαρ?

αντωνη , ποσο ειπαμε ειναι  η αδελφη σου ?

αχααχααχχαχα πλακααα φιλος  :-) 

• Like 1
Δημοσ.
Δεν έχει σημασία μόνο αυτό.Είναι και η κληρονομικότητα.

Και η αδελφή μου δείχνει 7 χρόνια μικρότερη ξέρω γω χωρίς να πολυγυμνάζεται.

Kυρίως η κληρονομικότητα εγώ θα έλεγα... Γιατί κι εγώ ξέρω άνθρωπο 30 χρονών που δε γυμνάζεται πολύ και δείχνει για 20 κάτι... Πάντως βοηθάει στο να δείχνεις νεότερος η γυμναστική απλά αν έχεις και γονίδια από 40 μπορεί να φαίνεσαι 30αρης όπως ο μάους-μάους για παράδειγμα...

GLVSSA.jpg

Πλάκα κάνω εεε για το γλύψιμο αλλά ισχύει αυτό που έγραψα...

• Like 2
Δημοσ.

viper  τι εννοεις , πας γυμναστηριο κ χτυπας καφεδακι πριν την προπονηση στο γυμναστηριο στο μπαρ?

γυρνας στα μηχανηματα και στις μπαρες μαζι με τον καφε. Αναμεσα στα σετ, χτυπας και μια τζουρα.

Δημοσ.

Αν εχεις doms σε καποιον μυ για 4η μερα, δεν πρεπει να τον γυμνασεις; Μπορει δηλαδη να τραυματιστει χειροτερα και να παθω καμια ραβδομυοληση παλι, να βγαλω κανενα cpk 520.000;

Εμενα μου κανει καλο, περναει το πιασιμο με τη γυμναστικη.

• Like 2
Δημοσ.

Πως γίνεις ένας 'σωστός' spotter σε θηλυκά

Μα ειναι σωστο αυτο που κανει η απο πισω; Δεν καταλαβαινω γιατι μπορει να την κραταει ετσι, δε νομιζω να ειναι σωστο σποτινγκ αυτο. Ωραιες κοπελες αλλα δεν πρεπει να εχουν καθολου ιδεα τι κανουν. Ενταξει ενα καφε θα τον επινα μαζι τους παντως.

όταν βλέπετε κάποιον αδύνατο να σφιγγει χέρι δεν σας φαίνεται αστείο ?..

ειναι οκ για εμένα να ειναι οπως θέλει ο καθένας αλλα φαίνεται κάπως

gNZCx2B.jpg

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...