Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από περιέργια προφανώς το έγραψα ρε... Λες να κάθομαι να μετράω τόσο πολύ στη διατροφή το πιτόγυρο; μια χαρά είναι για όγκο σαν cheat.. Σπιτικό ειδικά όπως λες χωράει μια χαρά στη διατροφή...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το πρωτο cheat dinner σημερα.

Ξανανιωσα :D

Amigos Γλυφαδα μετα το γυμναστηριο κ τα μυαλα στα μπλεντερ.

post-179314-0-66030400-1403381103_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 8
Δημοσ.

Το πρωτο cheat dinner σημερα.

Ξανανιωσα :D

Amigos Γλυφαδα μετα το γυμναστηριο κ τα μυαλα στα μπλεντερ.

attachicon.gif:

Sent from my iPhone using Insomnia

fyi , μαζι τα τρωμε μαργαριτα... :P

Δημοσ.

Να τρωω εγω , να παιρνεις εσυ τις θερμιδες :P

Ερωτηση:αισθημα βαρους στην μπροστινη πλευρα του γονατου, μπορει να ειναι θεμα μηνισκου;

Δημοσ.

^αν κρινω απο αυτα που κατεβασαμε και μεις χθες στο ιδιο μαγαζι μαλλον πηρα περισσοτερες απο εσενα...

αισθημα βαρους στο γονατο δεν ειναι πολυ συγκεκριμενο...μπορει να ειναι καποιος συνδεσμος(πλαγιος κλπ) με μια μικροφλεγμονη , μπορει να χτυπησες χωρις να το καταλαβεις λιγο την επιγονατιδα σου , μπορει και αλλα δεκα μπορει.

ξεκουρασε το και προσεξε το και βλεπεις.Επισης βεβαιωσου οτι κανεις σωστα τις ασκησεις στο γυμναστηριο.

Δημοσ.

Ειναι κολαση το μαγαζι λεμε, ειχα να παω πολυ καιρο & το καταχαρηκα.

Βασικα χτες μετα το προγραμμα μου ανεβηκα στ διαδρομο γι αποθεραπεια και ενιωσα ενα τσιμπημα στα 15' οποτε σταματησα, γυρισα, κ εβαλα παγο. Δε με ποναει, το λυγιζω κανονικα. Μονο εχω αυτο το αισθημα στο πανω μπροστινο μερος.

Σημερα βεβαια δε θα παω.

Τις ασκησεις τις κανω σωστα standard.

Δημοσ.

"Θελω να χάσω λιγο λίπος πριν βγω στην παραλία"

Το άκουσα πριν απο 2 ωρες στο gym και παραλίγο να μου φύγει το cable.

XD

• Like 2
Δημοσ.

Δν θελω να περιγραψω πως ειναι η επομενη μερα της leg day. 40kg σε dl και glute bridge, βηματισμος πιγκουινου και θανατος σε καρεκλες,κρεβατια καναπεδες.

Δημοσ.

Κόψε τις ζάχαρες και τις επεξεργασμένες τελείως. Ψωμί μόνο ολικής και αυτό σε μικρές ποσότητες. Να εντάξεις περισσότερο στη διατροφή σου όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Η διατροφή που έκανες πριν δυο μήνες ήταν καλή. Σύνεχισε την άμα θέλεις να φύγει η κοιλιά. Επίσης στην άσκηση πέρα απο αερόβια και διαλειμματική να προσθέσεις και μυική ενδυνάμωση. πχ στο σπίτι μπορείς να κάνεις μονόζυγο και κάμψεις.

Ρε μα γιατι λετε για το ψωμι οτι δεν πρεπει να τρως πολυ; Εγω τρωγω 4 φετες τη μερα και χανω κιλα.

Τρωγω 3 με το πρωινο και 1 με το κυριως γευμα. Το λετε για καποιο αλλο λογο εκτος απ'το χασιμο βαρους; Γιατι αν ειναι για το χασιμο βαρους, αυτο που ξερω ειναι οτι κοιτας το θερμιδες μεσα/θερμιδες εξω.

Εντω μεταξυ εχω και μια αλλη ερωτηση. Το ψωμι του φουρνου σαν τροφη, απο αποψη ποιοτητας, πως ειναι; Εννοω το αλευρι που χρησιμοποιουν ειναι ενταξει, η παιζει να χει συντηρητικα το αλευρι, φυτοφαρμακα το σιταρι, κλπ; Θα μου πεις και τι να κανεις. Απλα ηθελα να τα αποφυγω, αλλα αμα δε γινεται, θα τα φαω και θα πω κι ευχαριστω.

Δημοσ.

1 σου λεω. Φιλος αγορασε ψωμι για να το χρησιμοποιησει για δολωμα στο ψαρεμα. Το εχωσε σε μια γωνια στο πορτ-μπαγκαζ, πηγε για ψαρεμα, το ξεχασε.

1 μηνα μετα, το βρηκε καθως καθαριζε. Δεν είχε πάθει τίποτα... Καλοκαιρι...

Τουλάχιστον παίρνε ολικής. Μείωσε το λευκό αλεύρι όσο μπορείς.

Μαργαρίτα, το παράκανες με τη γυμναστική, θα πάθεις σοβαρότερη ζημιά και θα τρέχεις. Ξεκουράσου και όταν γυμνάζεσαι μη δίνεις τόσο πόνο. Άσε να περάσουν μερικοί μήνες, να συνηθίσει το σώμα στις νέες απαιτήσεις και μετά δίνεις τόσο πόνο.

οχι ότι θα με δώσεις σημασία βεβαια, μολις περασει λιγο το γονατο θα κλεισεις παλι κανα τριωρο στο gym... :P

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μα γιατι λετε για το ψωμι οτι δεν πρεπει να τρως πολυ; Εγω τρωγω 4 φετες τη μερα και χανω κιλα.

Τρωγω 3 με το πρωινο και 1 με το κυριως γευμα. Το λετε για καποιο αλλο λογο εκτος απ'το χασιμο βαρους; Γιατι αν ειναι για το χασιμο βαρους, αυτο που ξερω ειναι οτι κοιτας το θερμιδες μεσα/θερμιδες εξω.

Εντω μεταξυ εχω και μια αλλη ερωτηση. Το ψωμι του φουρνου σαν τροφη, απο αποψη ποιοτητας, πως ειναι; Εννοω το αλευρι που χρησιμοποιουν ειναι ενταξει, η παιζει να χει συντηρητικα το αλευρι, φυτοφαρμακα το σιταρι, κλπ; Θα μου πεις και τι να κανεις. Απλα ηθελα να τα αποφυγω, αλλα αμα δε γινεται, θα τα φαω και θα πω κι ευχαριστω.

To ψωμί που γίνεται απο λευκό αλεύρι ή αλλιώς το γνωστό ψωμί του φούρνου, δεν προσφέρει τίποτα στο οργανισμό. Μόνο υδατάνθρακες. Χώρια το αλάτι και τα διάφορα διογκωτικά που βάζουν για να φουσκώσει. Το μαύρο ψωμί που γίνεται απο αλεύρι ολικής έχει μεγάλο αριθμό φυτικών ινών που σε μια πλήρη διατροφή είναι αναγκαίες απο τον οργανισμό.

Ψάξε στο google για τις φυτικές ίνες.Έχει πάρα πολλά άρθρα που θα σε διαφωτίσουν ως προς τη χρησιμότητα τους στη διατροφή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...