viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν αρχίσεις να κανεις βάρη με ποσά κιλά πρέπει να ρχισεις πχ βαράκια ή μπαρα Sent from my iPhone using Insomnia Με όσα είσαι άνετος.
louisbeats2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν αρχίσεις να κανεις βάρη με ποσά κιλά πρέπει να ρχισεις πχ βαράκια ή μπαρα Sent from my iPhone using Insomnia Με όσα είσαι άνετος. Τι αλλο μπορεις να κανεις για να γυμνάστρια κοιλιά και στήθος; Sent from my iPhone using Insomnia
louisbeats2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Android εχεις;Οχι Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 1 σου λεω. Φιλος αγορασε ψωμι για να το χρησιμοποιησει για δολωμα στο ψαρεμα. Το εχωσε σε μια γωνια στο πορτ-μπαγκαζ, πηγε για ψαρεμα, το ξεχασε. 1 μηνα μετα, το βρηκε καθως καθαριζε. Δεν είχε πάθει τίποτα... Καλοκαιρι... Τουλάχιστον παίρνε ολικής. Μείωσε το λευκό αλεύρι όσο μπορείς. Μαργαρίτα, το παράκανες με τη γυμναστική, θα πάθεις σοβαρότερη ζημιά και θα τρέχεις. Ξεκουράσου και όταν γυμνάζεσαι μη δίνεις τόσο πόνο. Άσε να περάσουν μερικοί μήνες, να συνηθίσει το σώμα στις νέες απαιτήσεις και μετά δίνεις τόσο πόνο. οχι ότι θα με δώσεις σημασία βεβαια, μολις περασει λιγο το γονατο θα κλεισεις παλι κανα τριωρο στο gym... Δε ξανακλεινω τριωρο πανε αυτα.... Αυριο εχω την πρωτη μου προπονηση στα πλαισια του μαραθωνιου. Αν ξυπνησω οκ θα παω μιας που εχει διαδρομο κ αυτο μονο στο 6. Αλλιως θα κατςω στ αβγα μου.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 θέλω να δω αυριο(ποιο πολύ μεθαυριο που έχει πλάτη) αν με ξαναπιάσουν οι κοιλιακοί , σήμερα φαίνεται να ειναι οκ , μέχρι χθες κ φτέρνισμα ακόμα το ένιωθα όπως τις πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο . Απότι φαίνεται ηταν το κλασικό πιάσιμο επειδή ηταν σε ακινησία για 2 μηνες σχεδον και ουσιαστικά την προηγούμενη εβδομάδα δούλεψαν λιγο κ όχι σε ab workout . Γενικά ταρζανιές δεν ειχε η προηγούμενη εβδομάδα , όρθιος δηλαδή δικέφαλα να έκανα με 20ρηδες αλτήρες , μπάρα 35ρα? δηλαδή δεν ειναι οτι είχα κακή εκτέλεσηκαλά θα προσέξω στις ασκήσεις που βαράνε κοιλιακούς να μη το χέσω αλλα αν 1% δεν ειναι normal όλο αυτό θα σαπίσω όλο το team τους για την αδιαφορία . Ημουν σαφής όταν ρώτησα τι μπορώ να κάνω κ τι όχι και αν αδιαφόρισαν επειδή δεν έδωσα φακελάκι θα έχουμε γλέντια. Μεθαυριο έχω να κάνω μια εξέταση κ μετά αρχίζουν τα καλά.Μπορεί να ρίξω λιγο carbs να ανεβάσω λιπαρά γιατι πεινάω και ακόμα και 3000 cal δεν μου φτάνουν (lel) και θέλω να χάσω κ το bf που έβαλα στο off αλλα αυτό θα γίνει μόνο του (lel x 2)αυτά :-D 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γενικά ταρζανιές δεν ειχε η προηγούμενη εβδομάδα , όρθιος δηλαδή δικέφαλα να έκανα με 20ρηδες αλτήρες , μπάρα 35ρα? δηλαδή δεν ειναι οτι είχα κακή εκτέλεση για πιο λογο δεν εκανες καθιστος δικεφαλα με αλτηλες απο την στιγμη που ειναι το ιδιο ακριβως και δε ζοριζεις καθολου μεση και κοιλακους ?? μη μου πεις εκανα και καθιστος , γιατι αν εκανες καθιστος δε χρειαζοταν να κανεις κ ορθιος ! τα ιδια ακριβως ισχυουν και για την μπαρα ! για καλο στο λεω νικολα .. 3
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οχι Sent from my iPhone using Insomnia Okay Πάρε για chest http://www.muscleandstrength.com/articles/top-5-exercises-increasing-chest-mass.html Επίσης Δεν γυμναζουμε κοιλιακούς αλλα core. Αν είσαι advanced, γυμνά ζεις εγκαρσιο. In other news Υπάρχει τρόπος να μανατζαρουμε το over-training? Thanks
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για πιο λογο δεν εκανες καθιστος δικεφαλα με αλτηλες απο την στιγμη που ειναι το ιδιο ακριβως και δε ζοριζεις καθολου μεση και κοιλακους ?? μη μου πεις εκανα και καθιστος , γιατι αν εκανες καθιστος δε χρειαζοταν να κανεις κ ορθιος ! τα ιδια ακριβως ισχυουν και για την μπαρα ! για καλο στο λεω νικολα .. παρασύρθηκα γιατι τις προηγούμενες 3 μέρες δεν ειχα νιώσει κάτι , now i know ειχε έρθει κ ένα γκομενάκι και με χάζευε γιατι τα χέρια μου ειχαν γίνει γάμησετα κ φταίει κ αυτό (τηλ δεν πήρα , next time lel) κ μετά όμως δεν ένιωθα ενόχληση , σαν πιάσιμο μου βγήκε την επόμενη μέρα 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε καταλαβαινω νικ ξερεις ποτε ειναι το πιο επικινδυνο να την παθαινουμε ειδικα στην μεση ? οταν υπαρχει προβλημα - και δε νιωθουμε ενοχληση ! νομιζουμε ειμαστε οκ , παρασυρομαστε - και αυτη ειναι η πιο επικινδυνη φαση να την παθουμε .. ασχετο , αλλα εγω εχω κοψει ορθιος αλτηρες και ειδικα μπαρα για δικεφαλα εδω και πολα χρονια ! και τραβαει πολυ ζορι η μεση οταν σηκωνεις πχ 2 δεκαπεντακιλα και την μπαρα - και κλεβω - και πιανω πολυ καλυτερα τα δικεφαλα μονο, καθιστος .. 2
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Android εχεις; Γιατι αμα ειχε τι θα του προτεινες? :ο
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε καταλαβαινω νικ ξερεις ποτε ειναι το πιο επικινδυνο να την παθαινουμε ειδικα στην μεση ? οταν υπαρχει προβλημα - και δε νιωθουμε ενοχληση ! νομιζουμε ειμαστε οκ , παρασυρομαστε - και αυτη ειναι η πιο επικινδυνη φαση να την παθουμε .. Γενικοτερα νομιζω ειναι ευκολο να παρασυρθεις αν δε νιωθεις πονο/ενοχληση. Και μετα τη πατας οταν το νιωσεις την εχεις πατησει ηδη #@#%#
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατι αμα ειχε τι θα του προτεινες? :ο Jetfit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις