Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι αν αρκετός κόσμος έχει κουραστεί ποτέ σωματικά και στον πρώτο πόνο αρχίζει και ψάχνεται. Ειναι αρκετοι που ειναι ιατρολαγνοι με το παραμικρο πανε στον γιατρο -φαρμακειο κτλπ ,εγω τεινω στο αλλο ακρο για να παρω φαρμακο η' να παω στον γιατρο πρεπει να πεθαινω εκτος απο τις περιπτωσεις που πρεπει να παω υποχρεωτικα π.χ εξετασεις-δελτια αθλητη κτλπ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από Fotis13 4
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κανενα ακρο δεν ειναι καλο, σε κανενα τομεα Καλο ειναι παντως αν καποιος ξεκινησει ν αθλειται συστηματικα, και δεν εχει κανει καποιον ελεγχο, να τον κανει. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κανενα ακρο δεν ειναι καλο, σε κανενα τομεα Εισαι πολυ συντηρητικη
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εισαι πολυ συντηρητικη Ναι αλλα χτες πηγα σε βαφτιση και εβαλα τακουνι οποτε φανταζομαι δεν πειραζει η συντηρικλα 1
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Margarita επειδη σε βλεπω πολυ ορεξατη οσον αφορα τη γυμναστικη συνεχισε με μετρο.Μην το παρακανεις γιατι και γρηγορα θα κουρασεις το σωμα σου και μπορει να σε βρει και κανενας τραυματισμος.Με μετρο οσο μπορεις και σιγα σιγα θα ρθουν και οι αντοχες και το σωμα που εχεις βαλει στοχο. Μaus με 2 μπανια ρε συ και εισαι λες και εκανες solarium.Αλοιμονο σε μας που ειμαστε σαν το γαλα και για να μαυρισουμε πρεπει να ειμαστε ολη μερα ξεβρακωτοι στον ηλιο...
louisbeats2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>δεκτο το εφιολογημα !</p> <p>η ερωτηση παραμενει η ιδια ομως νεος .. </p> <p> Android εχεις ?</p>Όχι iphone Sent from my iPhone using Insomnia
rupak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ).
Plug Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ). παλαίστρα; είναι στhn Giant
rupak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 "παλαίστρα" στην περιοχή "Giant" ? θα το ψάξω thnx
Plug Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 "παλαίστρα" στην περιοχή "Giant" ? θα το ψάξω thnx giant= πυργος αθηνων
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια μικρη διαφορα ως προς το παχος. Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos ) 13
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για φωτη παει αυτο@@ εχω ξεχασει πως ειναι η γευση τους . Sent from my ipad4 using Insomnia <p>Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια <strong>μικρη</strong> διαφορα ως προς το παχος.</p> <p> </p> <p>Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos )</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>εχεις προδιαγραφες καλες αν συνεχισεις την γυμναστικη και την σωστη διατροφη θα κανεις σωματαρα . Sent from my ipad4 using Insomnia 2
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αστα φωτη στα ιδια και εγω αλλα θα ρθουν και καλυτερες μερες. Μαργαριτα παρα πολυ καλο σωματακι αρκετα αδυνατουλα εισαι αλλα οντως εχεις σωματοτυπο για να κανεις ενα εξαιρετικο σωμα.Μπραβο σου. Αντε Δημητρα ακομα σε περιμενουμε.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω παιδια, σιγουρα θα συνεχισω . Ακομα αλλωστε ειμαι στην αρχη Το μονο που με στεναχωρει ειναι το γονατο αυτες τις μερες , που δε μπορεσα σημερα ν αρχισω τη προπονηση μου & φυσικα ουτε αυριο, και δε το βλεπω και για μεθαυριο. Ισως μεινω μεχρι και τη παρασκευη εκτος, να του δωσω χρονο να ξεκουραστει & ελπιζω να μη χρειαστει να μπλεξω με μαγνητικες και γιατρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις