Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναρωτιέμαι αν αρκετός κόσμος έχει κουραστεί ποτέ σωματικά και στον πρώτο πόνο αρχίζει και ψάχνεται.

Ειναι αρκετοι που ειναι ιατρολαγνοι με το παραμικρο πανε στον γιατρο -φαρμακειο κτλπ ,εγω τεινω στο αλλο ακρο για να παρω φαρμακο η' να παω στον γιατρο  πρεπει να πεθαινω εκτος απο τις περιπτωσεις που πρεπει να παω υποχρεωτικα π.χ εξετασεις-δελτια αθλητη κτλπ.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κανενα ακρο δεν ειναι καλο, σε κανενα τομεα :)

Καλο ειναι παντως αν καποιος ξεκινησει ν αθλειται συστηματικα, και δεν εχει κανει καποιον ελεγχο, να τον κανει.

• Like 2
Δημοσ.

Margarita επειδη σε βλεπω πολυ ορεξατη οσον αφορα τη γυμναστικη συνεχισε με μετρο.Μην το παρακανεις γιατι και γρηγορα θα κουρασεις το σωμα σου και μπορει να σε βρει και κανενας τραυματισμος.Με μετρο οσο μπορεις και σιγα σιγα θα ρθουν και οι αντοχες και το σωμα που εχεις βαλει στοχο.

Μaus με 2 μπανια ρε συ και εισαι λες και εκανες solarium.Αλοιμονο σε μας που ειμαστε σαν το γαλα και για να μαυρισουμε πρεπει να ειμαστε ολη μερα ξεβρακωτοι στον ηλιο...

Δημοσ.

Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? 

Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ).

Δημοσ.

Ξέρουμε κανα καλό σιδεράδικο στους αμπελόκηπους? Κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας ? 

Θα βρίσκομαι για καποιες μέρες εκεί την άλλη εβδομάδα και λέω κανα δυο επισκέψεις να τις κάνω, μην χάσω προπόνηση τώρα που μπήκα σε μια σειρά (ή αλλιώς βλέπε πόρωση χεχ).

παλαίστρα;

είναι στhn Giant

Δημοσ.

Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια μικρη διαφορα ως προς το παχος.

Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos :ph34r: )

post-179314-0-70540100-1403537706_thumb.jpg

post-179314-0-50282700-1403537745_thumb.jpg

• Like 13
Δημοσ.

Για φωτη παει αυτο

@@ εχω ξεχασει πως ειναι η γευση τους .

Sent from my ipad4 using Insomnia

<p>Ας ανεβασω και εγω 2 φωτο.. πιστευω οτι φαινεται καποια <strong>μικρη</strong> διαφορα ως προς το παχος.</p> <p> </p> <p>Η μια ειναι στις 24/5 και η αλλη απο προχτες (πριν το amigos :ph34r: )</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>

εχεις προδιαγραφες καλες αν συνεχισεις την γυμναστικη και την σωστη διατροφη θα κανεις σωματαρα .

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Αστα φωτη στα ιδια και εγω αλλα θα ρθουν και καλυτερες μερες.

Μαργαριτα παρα πολυ καλο σωματακι αρκετα αδυνατουλα εισαι αλλα οντως εχεις σωματοτυπο για να κανεις ενα εξαιρετικο σωμα.Μπραβο σου.

Αντε Δημητρα ακομα σε περιμενουμε. :P

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια, σιγουρα θα συνεχισω . Ακομα αλλωστε ειμαι στην αρχη :)

Το μονο που με στεναχωρει ειναι το γονατο αυτες τις μερες , που δε μπορεσα σημερα ν αρχισω τη προπονηση μου & φυσικα ουτε αυριο, και δε το βλεπω και για μεθαυριο. Ισως μεινω μεχρι και τη παρασκευη εκτος, να του δωσω χρονο να ξεκουραστει & ελπιζω να μη χρειαστει να μπλεξω με μαγνητικες και γιατρους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...