mgs4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Nαι ρε σεις δεν το πήρα προσωπικά συζήτηση κάνουμε είπαμε )) Όπως εξάλλου έγραψα έχουμε ακόμα δρόμο για την Ιθάκη απλά η συζήτηση ξεκίνηση για τη γεννετική προδιάθεση...
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αντε να δουμε τι θα γινει με την υπομονη και την πειθαρχεια.. η που θα χασω και θα σουλουπωθω, η θα αντιδρασω και θα παω με τη μια για σουμο αν το πάρεις απόφαση, όλα γίνονται
Proxy*64* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις εαν τα kettlebells επηρεαζουν την αναπτυξη? Γνωστο μου παιδι 14 ετων κανει προπονηση με kettlebells και μου γεννηθηκε η απορια...
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου! οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ .. Υ.Γ.2. Πριν λίγο έδωσα αίμα, έτοιμος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Πάω να λιώσω και μετά βουρ στη θάλασσα με τις κοριτσάρες μου. Ζήλεια, ζήλεια... αυτο εν ολιγης ειναι το νοημα της ζωης .. 2
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου! οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ .. δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 2
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ποσο εισαι τωρα ? ασκησεις με βαρη ορθιος εννοω δε κανει με τιποτα πριν τα 17-18 ! πχ αρσεις η μπαρα για δικεφαλα ορθιος απαγορευεται ,(κριμα ειναι και 1-2 ποντους να χασει καποιος, το υψος το μενει για παντα) γυμναστικη η και ασκησεις με βαρη καθιστος μπορεις να κανεις οσο θελεις .. μονοζυγο πχ κανε ολη μερα .. 1
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 1.70-1.71 ειμαι. Το καταλαβα σε τι αναφεροσουν, χιουμορακι εκανα!!! 1
Antwni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 Αφού το μπασκετ λένε ότι ψηλώνει 2
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και λελεκι - και δε λεει ! σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες ! δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ??
bosei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πάντως η βιβλιογραφία δεν λέει κάτι για τα βάρη και την ανάπτυξη: Site: Έρευνα 1 Site: Έρευνα 2 Site: Έρευνα 3 http://examine.com/faq/is-weight-lifting-bad-for-kids.html Προφανώς όλα αυτά ισχύουν σε περιπτώσεις όπου υπάρχει επίβλεψη και όχι ταρζανιές, αλλά σωστά πράγματα.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο ! φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη .. 2
bosei Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο ! φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη .. Ναι τώρα είδα για το κέτλερ. Δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρή προπόνηση αλλά απ' ό,τι βλέπω είναι αρκετά ταρζανο-ασκήσεις (όχι ότι δεν μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη προσοχή). Πάντως ακόμη και με το κέτλερ δεν νομίζω να τίθεται θέμα με την ανάπτυξη αλλά περισσότερο θέμα τραυματισμών (λόγω των ταρζανιών). 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Είναι ειρωνεία πάντως ότι υπάρχει η φράση "στέκομαι όρθιος για να ψηλώσω" όταν η όρθια στάση εμποδίζει το ύψος. Ο καλός ύπνος αντίθετα... 2
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και λελεκι - και δε λεει ! σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες ! δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ?? ναι κ εγω παραπανω δε θα θελα. Δε ξερω ποτε λεω το ενα κ ποτε το αλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις