Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ρε σεις δεν το πήρα προσωπικά συζήτηση κάνουμε είπαμε :))) Όπως εξάλλου έγραψα έχουμε ακόμα δρόμο για την Ιθάκη απλά η συζήτηση ξεκίνηση για τη γεννετική προδιάθεση...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αντε να δουμε τι θα γινει με την υπομονη και την πειθαρχεια.. η που θα χασω και θα σουλουπωθω, η θα αντιδρασω και θα παω με τη μια για σουμο :P

αν το πάρεις απόφαση, όλα γίνονται

Δημοσ.

Ξερει κανεις εαν τα kettlebells επηρεαζουν την αναπτυξη?

Γνωστο μου παιδι 14 ετων κανει προπονηση με kettlebells και μου γεννηθηκε η απορια...

Δημοσ.

ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου!

οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ ..

Υ.Γ.2. Πριν λίγο έδωσα αίμα, έτοιμος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Πάω να λιώσω και μετά βουρ στη θάλασσα με τις κοριτσάρες μου. Ζήλεια, ζήλεια...  B)

αυτο εν ολιγης ειναι το νοημα της ζωης ..

• Like 2
Δημοσ.

ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου!

οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ ..

δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 :P

• Like 2
Δημοσ.

ποσο εισαι τωρα ? ασκησεις με βαρη ορθιος εννοω  δε κανει με τιποτα πριν τα 17-18 !

πχ αρσεις η  μπαρα για δικεφαλα ορθιος απαγορευεται  ,(κριμα ειναι και 1-2 ποντους να χασει καποιος,  το υψος το μενει  για παντα)

γυμναστικη η και ασκησεις με βαρη καθιστος μπορεις να κανεις οσο θελεις ..

μονοζυγο πχ κανε ολη μερα ..

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 :P

Αφού το μπασκετ λένε ότι ψηλώνει :P

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και  λελεκι - και δε λεει !

σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες !

δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ?? :-D :ph34r: :-)

Δημοσ.

Πάντως η βιβλιογραφία δεν λέει κάτι για τα βάρη και την ανάπτυξη:

Link.png Site: Έρευνα 1

Link.png Site: Έρευνα 2

Link.png Site: Έρευνα 3

http://examine.com/faq/is-weight-lifting-bad-for-kids.html

Προφανώς όλα αυτά ισχύουν σε περιπτώσεις όπου υπάρχει επίβλεψη και όχι ταρζανιές, αλλά σωστά πράγματα. 

Δημοσ.

ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο !

φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει  , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη ..

• Like 2
Δημοσ.

ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο !

φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει  , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη ..

Ναι τώρα είδα για το κέτλερ. Δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρή προπόνηση αλλά απ' ό,τι βλέπω είναι αρκετά ταρζανο-ασκήσεις (όχι ότι δεν μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη προσοχή). Πάντως ακόμη και με το κέτλερ δεν νομίζω να τίθεται θέμα με την ανάπτυξη αλλά περισσότερο θέμα τραυματισμών (λόγω των ταρζανιών).

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ειρωνεία πάντως ότι υπάρχει η φράση "στέκομαι όρθιος για να ψηλώσω" όταν η όρθια στάση εμποδίζει το ύψος. 

Ο καλός ύπνος αντίθετα... ;)

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και  λελεκι - και δε λεει !

σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες !

δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ?? :-D :ph34r: :-)

ναι κ εγω παραπανω δε θα θελα. :)

Δε ξερω ποτε λεω το ενα κ ποτε το αλλο :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...