Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

δεν αντιλέγω! Στα κιλά δεν απάντησες! Εγώ σταθερά, 1,83 στα 70. Αν δεν αλλάξω δουλειά,κιλά δεν βάζω :/ Και που τα κρατάω πάλι καλά.. Λέω να βγάλω φωτογραφίες για τις ορδές θηλυκών στο νήμα (και γενικά, ντάξει). 

• Moderators
Δημοσ.

70-72 παιζω! γενικα γαμιεμαι στο φαγητο και ψυχολογικα αρνουμε να το ελλατωσω! αλλα δεν γαμιεται

Δημοσ.

Καλά κάνεις. Το θέμα είναι πως εγώ δεν βάζω (για λίγο πολύ γνωστούς λόγους και άγνωστους). Α! Σαλπάρω και πάλι, αντίο Άμστερνταμ σε 1 μήνα. Κρίμα, το γυμναστήριο με άρεσε.

Δημοσ.

Γυμναστηριο σημερα, πηγε σουπερ. Αυριο δε θα παω, θα κατσω να το ξεκουρασω, το σαββατο παλι. Συντηρητικα αυτη η βδομαδα, προσεχουμε πια για να εχουμε...

Δημοσ.

δεν μιλαω για μενα εγω μπορω να τρεξω 5χλμ καλυητερα απο ολους εδω μεσα :P

οκ θα πω στο φιλο μου να γραφει εδω ,  που σε αφηνει πισω κανα δυο χιλιομετρα στα πεντε ,

ετσι  για να μην αισθανεσαι μοναξια :-)

• Like 3
Δημοσ.

χωρις να μαι σιγουρος πρεπει να ναι πολυ αλμυρο! εχω δοκιμασει ενα και δεν θυμαμαι αν ειανι αυτο!

αλλα ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις μονος σου αν εχεις μπλεντερ και ορεξη

Εχεις δικιο,ειναι πιο αλμυρο απο το ''κανονικο''...

Δημοσ.

Ώρες ώρες με πιάνει μια βαρεμάρα να κάτσω να φτιάξω παααλι να φάω. Κάνω αρκετά γεύματα, στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής, αλλά έχω ρουτινιάσει. Λέτε να φταίει η μονοτονία των γευμάτων;; Συμβαίνει και σε εσάς;; Ψάχνω να βρω συνταγές διαφορετικές, αλλά όπως και να ´χει τα υλικά είναι λίγο πολύ ίδια.

Μήπως μια τούμπανη cheat day με φέρει στον ίσιο δρόμο;;

Δημοσ.

Τα εναλλαξ ανω κατω κορμου στις προπονησεις με εχουν γονατισει απο doms. Στο τελος της βδομαδας καταληγω να νιωθω ξυλοκοπημενη.

Το μονο καλο ειναι οτι αρχισε να παιρνει το σωμα και να εμφανιζονται σχηματα. Εχω φουλ δρομο κυριως διατροφικα, μιας και μενω αρκετες μερες σε 4 γευματα. Θα διορθωθει που θα μου παει.

• Like 1
Δημοσ.

απορια το κοτατζ αφοτου ανοιξεις τη συσκευασια ποσες μερες κραταει?ειχα ξεχασει ενα κεσεδακι με μερικες κουταλιες στο ψυγειο και το εχω απορια.πρεπει να ειναι κανα 2 εβδομάδων.

Κανονικά πρέπει να το φας σε λίγες μέρες απο το άνοιγμα λέει πάνω το κουτάκι. Το έχω φάει μέχρι και 2 μέρες μετά το άνοιγμα γιατί πεινούσα πολύ όλα κομπλέ. Για μετά απο 3 μέρες απο το άνοιγμα δεν το συνιστώ...

• Like 2
Δημοσ.

Ώρες ώρες με πιάνει μια βαρεμάρα να κάτσω να φτιάξω παααλι να φάω. Κάνω αρκετά γεύματα, στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής, αλλά έχω ρουτινιάσει. Λέτε να φταίει η μονοτονία των γευμάτων;; Συμβαίνει και σε εσάς;; Ψάχνω να βρω συνταγές διαφορετικές, αλλά όπως και να ´χει τα υλικά είναι λίγο πολύ ίδια.

Μήπως μια τούμπανη cheat day με φέρει στον ίσιο δρόμο;;

Υπάρχει τεράστια ποικιλία συνταγών που μπορείς να φτιάξεις με τα ίδια υλικά και να τρως καθε μέρα διαφορετικά πράγματα. Έλα να βλέπω φαντασία!

Τα εναλλαξ ανω κατω κορμου στις προπονησεις με εχουν γονατισει απο doms. Στο τελος της βδομαδας καταληγω να νιωθω ξυλοκοπημενη.

Το μονο καλο ειναι οτι αρχισε να παιρνει το σωμα και να εμφανιζονται σχηματα. Εχω φουλ δρομο κυριως διατροφικα, μιας και μενω αρκετες μερες σε 4 γευματα. Θα διορθωθει που θα μου παει.

Εμένα με αρέσει κάργα το ενναλάξ άνω/κάτω. Δευτέρα άνω + ΗΙΙΤ, Τρίτη κάτω + ΗΙΙΤ, Τετάρτη ρεπό ή μόνο αεροβική (αναλόγως τα κέφια/κουράγια), κτλ. Ντομς έχω μόνο στα πόδια, ο άνω κορμός τα έχει ξεπεράσει αυτά :)

Υ.Γ. Τι ειναι το keepfit; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...