Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 <p>φωτη που σκατα θα κανεις subwing και ποιος σκατα εχει subwing στην Ελλαδα?</p> <p> </p> <p>παντως γαμαει το subwing!!</p>στον μωραιτη στον σχοινια φαντασου πως περινενουμε να την συνδεσει δεν ξερει πως και μονταρουμε την go pro επανω αλλα 3 ατομα εχουν κανει πριν μονο . Τα σπαει Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
mgs4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι....αν βαλουμε πρωυεινη σε ζεστο ροφημα, πχ σε γαλα, χαλαει; Γνωριζω οτι οι πρωτεινες πανω απο μια θερμοκρασια μετουσιωνονται αλλα αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα της; Θεωρω οτι και να υπαρχει καποια διαφορα, καποιος πρεπει να εχει φτασει σε πολυυυυυυ ψηλα επιπεδα για να τον νιαζουν τετοιες λεπτομερειες... Σε χλιαρό ειδικά νερό ή γάλα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα θέμα. Απέφυγε το καυτό όμως... 1
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι....αν βαλουμε πρωυεινη σε ζεστο ροφημα, πχ σε γαλα, χαλαει; Γνωριζω οτι οι πρωτεινες πανω απο μια θερμοκρασια μετουσιωνονται αλλα αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα της; Δεν θα πάθει τίποτα. Σε διάφορες συνταγές και φούρνο μπαίνει..μην αγχώνεσαι 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 εμεις φτιαξαμε μονοι μας ! ειναι ακριβο να το αγορασεις. Εκανα πριν 1 ή δυο χρονια πρωτη φορα και ειναι καυλα! αρκει να εχεις καλα πνευμονια 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 αλεξ τωρα που το θυμηθηκα , προς το τελος του βιντεο που ανεβασα κανω με την αναποδη λαβη που λεγαμε για τα τρικεφαλα αν θυμασαι ! αν σταματησεις το βιντεο θα καταλαβεις τι σου ελεγα , την κανω χωρις κιλα κ οταν τεντωνει το χερι φαινεται ποσο πολυ τα πιανει ! επισης στο 0'32 που με τραβαει η γυναικα σαν το φαντασμα απο πισω μου να κανω κοιλιακους - κανω με αυτο το πραγματακι αξιζει 100% τα λεφτα του , αν το ριξεις τελειος κατω κ εισαι αρχαριος δε μπορεις να σηκωθεις ουτε για 1 επαναληψη ! γατακι αλαντιν δες ποδηλατα κ ελειπτικα οταν κλεινει το βιντεο ! και ειναι αλλα τοσα που δε φαινονται .. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 <p> <p> </p> <p>εμεις φτιαξαμε μονοι μας ! ειναι ακριβο να το αγορασεις. Εκανα πριν 1 ή δυο χρονια πρωτη φορα και ειναι καυλα!</p> <p>αρκει να εχεις καλα πνευμονια</p> καλα χυ......μο ηταν πονανε τα φτερα μου λες και εκανα μονοζυγο ωρες καναμε twist hpiame νερο φαγαμε φυκια κομπλε ολα! Πολυ καλη γυμναστικη. Sent from my iPhone5 using Insomnia
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 αλεξ τωρα που το θυμηθηκα , προς το τελος του βιντεο που ανεβασα κανω με την αναποδη λαβη που λεγαμε για τα τρικεφαλα αν θυμασαι ! αν σταματησεις το βιντεο θα καταλαβεις τι σου ελεγα , την κανω χωρις κιλα κ οταν τεντωνει το χερι φαινεται ποσο πολυ τα πιανει ! επισης στο 0'32 που με τραβαει η γυναικα σαν το φαντασμα απο πισω μου να κανω κοιλιακους - κανω με αυτο το πραγματακι αξιζει 100% τα λεφτα του , αν το ριξεις τελειος κατω κ εισαι αρχαριος δε μπορεις να σηκωθεις ουτε για 1 επαναληψη ! γατακι αλαντιν δες ποδηλατα κ ελειπτικα οταν κλεινει το βιντεο ! και ειναι αλλα τοσα που δε φαινονται .. meow *purrr purrr* τα βαριεμαι ρε γμτ τα ελλειπτικά και τα ποδήλατα κλπ. Γενικά βαριέμαι τα βαρετά πράγματα, ενώ ξέρω πως για να "πετύχεις" στο οτιδήποτε πρέπει να έχεις την πειθαρχία να δαμάσεις την βαρεμάρα και να ασχοληθείς και με πράγματα που ναι μεν είναι βαρετά αλλά έχουν αρκετά μεγάλη σημασία στο δρόμο για την επιτυχία. (θα την κάνω trademark την ατάκα )
mgs4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 τα βαριεμαι ρε γμτ τα ελλειπτικά και τα ποδήλατα κλπ. Kάνε διάδρομο τότε ρε. 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Για να είμαι ειλικρινείς είχα σκεφτεί και τα συμπληρώματα αλλά περισσότερο για αντοχή τίποτε άλλο. Τώρα στο γυμναστήριο τα κάνω όλα, βάρη (στήθος, πλάτη,τρικέφαλους,δικέφαλους, ώμους, πόδια), γενικά το πρόγραμμα τα έχει όλα. απλά βλέπω διαφορά στο σώμα μου σίγουρα, απλά πέρα από τα περίσσια κιλά, περίπου 4-5, έχω 22% λίπος, αρχικά ο σκοπός είναι να πάω 17%, οπότε γι'αυτό μίλησα και για λιποδιαλύτες. Μιας και ξεκινήσαμε, το stronglifts 5x5 το γνωρίζει/κάνει κανείς? Ναι, το έκανα για κανα τριμηνο, τα σπάει αλλά θέλει μεγάλη πειθαρχία. Από 22% στο 17% θες να πας με τα ίδια κιλά ή χάνοντας κιλά;
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειναι ωραιο προγραμματακι το 5*5 αλλα θελει υπομονη, συνεπεια.. πολυ φαγητο, υπνο... Στου dakon την υπογραφη θα το βρεις, με ποκλες πληροφοριες και υποδειξεις...
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχει παει κανεις στο ανοιχτο του στιβου στον αγιο κοσμα; Εχω να παω αρκετα χρονια κ θυμαμαι οτι οι εξωτερικοι χωροι ηταν free , κοσμος εκανε βολτα αλλοι παιζαν ποδοσφαιρο, αλλοι στο στιβο. Μπηκα στο site και ειδα οτι θελει καρτα για να χρησιμοποιεις το χωρο :/ ισχυει;
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 νομιζω μπαινουν ολοι μεσα κανονικα για τρεξιμο .. γιατι δε πας εδω πουεισαι και κοντα ? http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/component/joomsport/venue/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%91/58
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ξερεις αυτο τι ωρες ειναι; Ειδα οτι εχει και στον Υμμητο σταδιο, αντιστοιχο Απλα με βολευει ο αγ.κοσμας γιατι εκτος του οτι ειναι κοντα εχει και παρκινγκ..κι εχω ενα θεμα με το παρκαρισμα οταν δε βρισκω τσαντιζομαι http://www.eakn-agioskosmas.gov.gr/index.php/athlitikes-egkatastaseis/anoikta-proponhtiriaνα εδω λεει για τη τιμη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 νομιζω οτι τα ποδια μου ειναι ετοιμα να ξεκινησουν ξανα τρεξιμο (μολις μου περασουν γιατι εκανα ποδια πριν στο γυμναστηριο ) 3
mgs4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχει παει κανεις στο ανοιχτο του στιβου στον αγιο κοσμα; Εχω να παω αρκετα χρονια κ θυμαμαι οτι οι εξωτερικοι χωροι ηταν free , κοσμος εκανε βολτα αλλοι παιζαν ποδοσφαιρο, αλλοι στο στιβο. Μπηκα στο site και ειδα οτι θελει καρτα για να χρησιμοποιεις το χωρο :/ ισχυει; Eίχα πάει πριν κάνα δυο χρόνια για τρέξιμο εκεί. Γινόταν χαμός αλλά καλά ήταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις