Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

φωτη ποιο μοντελο θες να στο στειλω απο κινα!

αυτο ειναι το προβλημα μου κοιταγα συο σαιτ τους το χειμωνα και δεν τρελαθηκα με κανενα απο θεμα εμφανισης αλλιως θα ειχα παρει . Ομως screw that πρεπει να παρω ενα ζευγαρι ειναι τοπ για τρεξιμο εχω και κολημα γενικα με τα παπουτσια Δεν βρισκω χωρο να τα βαζω ολα λολ.

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Καλη ιδεα δεν θα ταν να προχωραει μεσα στο νερο θαλασσα ή πισινα ή λεω βλακιες

Αυτο βλεπω τους παππουδες που το κανουν στην πισινα, αν εκτος απο τις ισομετρικες καταληξω κι εκει θα πηδηχτω απ το παραθυρο :P

Δημοσ.

Δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ μου τη σπανε και μου τη δινουν. Τις βαριεμαι αφορητα. Τις κανω και βριζω κι η κοπελιά ειναι διπλα μου κ γελαει. Αντι να σηκωθω να παω να τρεξω καθομαι στο στρωμα κ κανω μαλακιες :P :p

• Like 1
Δημοσ.

Δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ μου τη σπανε και μου τη δινουν. Τις βαριεμαι αφορητα. Τις κανω και βριζω κι η κοπελιά ειναι διπλα μου κ γελαει. Αντι να σηκωθω να παω να τρεξω καθομαι στο στρωμα κ κανω μαλακιες :P :p

Αν βρίζεις στις ισομετρικές, να φανταστω οτι ρίχνεις Παναγίες στους τραυματισμούς;

#προσεχουμε

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οι ισομετρικες γαμανε! εγω πχ ισομετρικη κανω για τετρακεφαλους στο leg extension! βαζω καμια 20αρια κιλα και τα κραταω για 15" ψηλα ενα ενα τα ποδια! 

Δημοσ.

Εγω δεν εχω μπει ακομα στο μηχανημα, με βαρακια ποδιων κανω, μαλλον θα μπουμε αυτη τη βδομαδα.

Εκει μπορει κ να μη μου τη δινει :P

Δημοσ.

Μετα απο μια 6ετη παυση απο συστηματικη ασκηση(με χρεπιασμα κρεπαλες κτλ)εχοντας ομως κανει 7 χρονια πολεμικη τεχνη και διακεκομενα αλλου τυπου γυμναστικη,σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη γιατι στο γυμναστηριο δεν την παλεβω απ τη βαρεμαρα.

Τι τεχνη προτεινετε ή τη γνωμη του εκαστοτε για τη τεχνη που κανε/κανει

Δημοσ.

Μετα απο μια 6ετη παυση απο συστηματικη ασκηση(με χρεπιασμα κρεπαλες κτλ)εχοντας ομως κανει 7 χρονια πολεμικη τεχνη και διακεκομενα αλλου τυπου γυμναστικη,σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη γιατι στο γυμναστηριο δεν την παλεβω απ τη βαρεμαρα.

Ασχολησου με την πολιτικη.

Μεγαλυτερη πολεμικη τεχνη δεν υπαρχει.

Με ενα κτυπημα (ψηφισμα) μπορεις να σκοτωσεις κυριολεκτικα χιλιαδες ή και εκατομμυρια.   :-) 

• Like 2
Δημοσ.

βασικα λαθος topic σορρυ

Δημοσ.

κανενα  λαθος φιλε - τα παντα ολα λεμε εδω

απλα επεσες σε αργια :-)

• Like 1
Δημοσ.

τελικά μου αρέσει η αναλογία 20-30% πρωτείνη και το υπόλοιπο υδατάνθρακες με σχεδόν μηδενικό λίπος (υποθερμιδικά)
χέρι μετά απο 2 μέρες off , 3 μέρες μετά απο προπόνηση χεριών μετά το πρωινό ξύπνημα :-D

post-212651-0-58076200-1405276829_thumb.jpgpost-212651-0-43360200-1405276830_thumb.jpg

η φλέβα που ξεκινάει απο τον ώμο μου και περνάει πάνω απο δικέφαλο και καταλήγει στον καρπό (σε χαμηλότερο bf φαινεται απ την αρχή μέχρι το τέλος κ ειναι σωλήνας) μου ειπε κάποιος οτι αν κοπεί πεθαίνεις στο τσακ μπαμ , ισχύει ? ειναι κεντρική ??

μια που ξέρω σίγουρα ειναι στον μηρό

• Like 12
Δημοσ.

χαχα Νικο φαντασου να περασει κανεις με κανενα μαχαιρακι απο διπλα σου και να σου κανει καμια βλακεια. Γενικα καλου κακου μην το πολυλες αριστερα δεξια γιατι ποτε δεν ξερεις. Μπορει να βρεθει διπλα σου κανεις πιο "χαβαλετζης" που να εχει πιει και κανενα ποτηρακι παραπανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...