mgs4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ημέρα ώμων η σημερινή. Δύσκολη μέρα αλλά αναγκαστικά ανεβάζουμε ρυθμούς και ένταση να βγαίνουν οποσδήποτε τα σετ γιατί πλέον κλείσαμε μήνα στο γυμναστήριο.... Γινόταν και πανικός σήμερα σχεδόν όλα ήταν πιασμένα και κάτι πιτσιρικάδες μαλακιζόντουσαν στις μπάρες με 100κιλά... Και μέσα σε όλα γ@μησα τη μέση μάλλον ενώ έκανα ραχιαίους σήμερα τελευταίο σετ... Υπέφερα φεύγοντας για σπίτι και σκέφτηκα ότι τη ξέσκισα και αύριο δεν θα μπορώ να κουνηθώ... Ευτυχώς ως διαμαγείας μόλις ήρθα σπίτι ο (νευρο)πόνος εξαφανίστηκε (ελπίζω μια και καλή...) Και μιας που αναφέρθηκε πήρα αυτή την πρωτεινη χθες... Πολύ καλή διαλυτότητα, υπέροχη γεύση σοκολάτας, αρκεί να την αραιώσεις μέχρι 190 ml με νερό γιατί από κει και πάνω αρχιζει και γίνεται νερουλή... Θυμίζει πολύ ζεστή σοκολάτα η γεύση και αυτο με βάζει σε σκέψεις για το αν όντως είναι "καθαρή" πρωτεινη και όχι μια μπαρούφα ασχετα με τους διθυράμβους που γράφονται σε site και περιοδικά για την συγκεκριμμένη... Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει δεν κάνω καμία άλλη χρήση συμπληρωμάτων και αυτό το πήρα αναγκαστικά για μεταπροπονητικό μετά απο ψάξιμο γιατί έχω βαρεθεί τα ασπράδια... 4 φορές τη βδομάδα το έχω ως ρόφημα μετά την προπόνηση...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Και καθε μερα να πινεις τις ωρες που θες ως δυο σκουπ την μερα μια χαρα θα σαι... Προσεχε με την μεση γιατι εκει που θα πορωθεις και θα θες να δωσεις θα σε κραταει πισω... 1
mgs4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ναι και εγώ αυτό είπα σημερα, ότι πάνω που θέλω να ανέβω θα με ρίξει και θα με φέρει πίσω... Μέση, πλάτη και αυχένα προσέχω παρα πολύ γιατί η παραμικρή μαλακία μπορεί να σε κάνει να τρέχεις... Προτιμώ δλδ να την κάνω σωστά τεχνικά με τα κιλά που μπορώ παρά να ανεβάσω φουλ και να κάνω ταρζανιές... Βέβαια τώρα είμαστε σε φάση που ανεβάζουμε αλλά πάντα με προσοχή, είμαστε και αρχάριοι σχετικά ακόμα... Βλέπω πολλές μαλακίες εκεί μεσα φυσικά από άλλους, αλλα οκ ο καθένας ότι θέλει... Σκουπ 1 παίρνω, με παίρνει και για παραπάνω είναι κόλαση η γεύση αλλά δε θέλω ρε συ να τα παίρνω τσαμπα, μπορεί και να μη μου προσφέρει και τπτ ουσιαστικά. 'Ασε που πάντα ήμουν αντίθετως με συμπληρώματα προσωπικά... Βασικά πρέπει να ανοίξω το στομάχι μου (τώρα είμαι σε τέτοια φάση) είμαι μόλις 66 κιλά, δε θα με σώσει καμία σκόνη, απλά εκείνη την ώρα μου κόβει ελαφρώς την πείνα και νιώθω σαν να ξεδιψάει τους μύες μου για λίγο. Ούτως ή άλλως 30-40 λεπτά μετά τρώω κοτοπουλάκι ή ψαράκι ή μοσχαράκι με πατατούλα ή ρυζάκι και εκεί στηρίζομαι να σου πω την αλήθεια...
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο.
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο. Στειλτην σε μενα να μην παει τσαμπα θα καταναλωθει παραυτα ! 1
bosei Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο. Κρατάει μην ανησυχείς...ειδικά αν έχει και ο κουβάς καμία μαλακιούλα για την υγρασία είναι τζιτζι. Πέτα την μόνο αν δεις ότι αρχίζει και σβολιάζει ή μυρίζει άσχημα.
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Σε σακούλα είναι, απ' αυτές που κλείνουν καλά. Ούτε μυρίζει, ούτε τπτ τέτοιο, σαν καινούργια δείχνει, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι τα φαινόμενα δεν απατούν.
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Σε σακούλα είναι, απ' αυτές που κλείνουν καλά. Ούτε μυρίζει, ούτε τπτ τέτοιο, σαν καινούργια δείχνει, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι τα φαινόμενα δεν απατούν. Δηλαδη παει η τσαμπα πρωτεινη ε? την τυχη μου μεσα 2
therock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εχω ακουσει καποιοι χτυπανε whey και την χρησιμοποιουν σαν βαση για τα δημητριακα τους στο πρωινο. Παιζει αυτο? Και αν ναι ποια γευση μπορεις να ταιριαξεις απο whey? Απο δημητριακα περα απο Quaker ποια αλλα προτεινετε. Εχω ακουσει για κατι Alpen τα οποια ομως ειναι και πανακριβα. Για να ακουσω γνωμες.
gatokoritso Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 εγω περνω αυτα: gets the job done και εχει μιση τιμη απο τα quaker
therock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και εγω ΕΛΟΜΑΣ τσεκαρω. Και πιο φθηνα και νομιζω περισσοτερη πρωτεινη. Αλλα θελω γνωμη για Alpen, ή αν ξερετε και κατι καλυτερο καθως και αν αντι για γαλα μπορουν να καταναλωθουν με whey.
mgs4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ή αν ξερετε και κατι καλυτερο καθως και αν αντι για γαλα μπορουν να καταναλωθουν με whey. Γιατί να μην μπορούν; Έχω φάει βρώμη με νερό στο οποίο είχα διαλύσει ένα σκουπ whey. ήταν ένα κλικ πάνω σε νοστιμιά από ότι με γάλα... Με νερό σκέτο τη βρώμη δεν μπορώ να τη φάω και τόσο εύκολα... Από τα πιο φθηνά είναι αυτά της Μαργαρίτας και εγώ αυτά παίρνω. Παντως προσωπικά σε γεύση για μένα καλύτερα είναι τα κλασσικά quaker με τον τύπο με το καπέλο + ότι μαλακώνουν πολύ καλά σε υγρό, για τα γούστα μου είναι τα πιο νόστιμα. Παρόλα αυτά τα έχω συνηθίσει όλα και παίρνω τα φθηνότερα γιατι καταναλώνω αρκετή ποσότητα ημερησίως. Είχα πάρει και κάτι βιολογικά μια φορά κόντεψα να χάσω τα δόντια μου ήταν πολύ σκληρά μέσα στο γάλα. Σε διατροφικά στοιχεία πάντως όλα τα ίδια είναι. 1-2 μονάδες άντε να παίζουν δλδ τρίχες.. Το καλύτερο γεύμα πάντως για να φας βρώμη είναι το πιτάκι: 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 κοιταητε να βρειτε ενα μαγαζι με βιολογικα και να παιρνεται χυμα βρωμη! τα κουακερ εχουν ζαχαρη απο οσο ξερω και για αυτο ειναι πολυ γλυκα! + οτι τα χυμα ειναι πιο φτηνα ! Εχω παιρνω 3€ το κιλο και εχω βρει και αλλο ενα που το εχει 1.5 το κιλο νομιζω αλλα δεν μαρεσει η γευση του
mgs4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αυτά εδώ δεν έχουν ζάχαρη. Είναι απο τα πιο γνωστά αλλά και ακριβά... Έχει όμως και κάτι άλλα με σοκολάτες, μέλια, φρούτα κλπ που είναι σαν τα fitness δλδ τιγκα στη ζάχαρη... Το ίδιο και οι μπάρες που βγάζει η quaker...
Προτεινόμενες αναρτήσεις