Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επισης που μπορω να βρω αυτο το κουζινικο κευασμα που ανακατευει λαδι και σαλατα? Το χα δει σε μια φιλη μου, εχει ενα μπολ που το σκεπαζε με κατι σαν καπακι που ειχε μια μανιβελα και περιεστρφε την σαλατα... Το θελω! Για στείλε καμία φώτο
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Βοηθατε....! Σημερα πηρα κ αλλα καλα νεα... Για 2 μηνες κομμενα ολα τα γαλακτοκομικα. Και τωρα τι κανουμε; Γι ασβεστιο; Μου ειπαν αμυγδαλα. Πως θα ζησω χωρις τυρι τοσο καιρο που το λατρευω; Και δε ρωτησα... Η πρωτεινη που ναι απο ορο γαλακτος μηπως θεωρειται "γαλακτοκομικο" ;
bosei Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Βοηθατε....! Σημερα πηρα κ αλλα καλα νεα... Για 2 μηνες κομμενα ολα τα γαλακτοκομικα. Και τωρα τι κανουμε; Γι ασβεστιο; Μου ειπαν αμυγδαλα. Πως θα ζησω χωρις τυρι τοσο καιρο που το λατρευω; Και δε ρωτησα... Η πρωτεινη που ναι απο ορο γαλακτος μηπως θεωρειται "γαλακτοκομικο" ; Πακέτο... Ασβέστιο μπόλικο έχει το σπανάκι. Για την πρωτεΐνη καλύτερα ρώτα αυτόν που σου έκοψε τα γαλαγτοκομικά γιατί αυτός ξέρει για ποιόν λόγο τα βγαλε. 1
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Φίλε εγώ τον ξεπλένω λίγο με νερό να φύγουν τα πολλά αλάτια ειδικά αυτό το ζουμί που έχει μέσα και τον τρώω. Λογικό να σου φαίνεται λαστιχένιος και εμένα δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά τον έχω φάει και σκέτο. Επίσης της "τράτα" μου φαίνεται από τους πιο νόστιμους. ¨Εχω δοκιμάσει και τον "ελομάς" που είναι πολύ φθηνότερος αλλά καμία σχέση. Πρόσφατα τον έκανα σε μακαρονάδα. Λίγη σπιτική σάλτσα ντομάτας, μια κουταλιά ελαιόλαδο πετάς μέσα και τον τόνο και το αφήνεις να πάρει μια βραση 10 λεπτά μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα σου... Και μετά αυτό πάνω σε μακαρόνια ολικής... Κόλαση.... Βέβαια έχω μια μανία με τα μακαρόνια είμαι και σε όγκο τρώω μισό πακέτο ημερησίως αν με πιάσουν πείνες. Τον έχω φάει έτσι σκέτο επίσης αφού τον ξέπνυνα πρώτα με φακές και με ρεβύθια... Πάει παρα πολύ.... Πάντως αν μπορείς απεφευγε τον... Χτύπα καλύτερα κατεψυγμένο ψάρι (αν δε σε παίρνει για φρέσκο φυσικά) πχ πέρκα και κάνε το ίδιο αφού πρώτα την ψήσεις κανονικά στο φούρνο... Το έχω κάνει και αυτό, πολύ νόστιμο βγήκε... Το άλλο που ρωτάς για το σκεύος δεν το γνωρίζω ας σου πει κάνας άλλος... Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα? Για στείλε καμία φώτο Νομιζω λεγετσι salad spinner η τεχνολογια και χρησιμοποιει τη φυγοκεντρο.
bosei Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα? Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα. 2
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικα ουτε η πρωτεινη εφοσον ειναι ορου γαλακτος επιτρεπεται. Πακεταρα θα ελεγα..... Τυρι απο σογια εχει φαει κανεις; Τωρα τι κανω....γαλα δε θα πινω τυρια δε θα τρωω..αντε να παρω καμια θερμιδα της προκοπης. Ολη μερα με μελια κ αμυγδαλα δε βγαινει.
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 το salad spinner εμείς το δουλεύουμε για να στεγνώνουμε τις σαλάτες από τα νερά που τις πλένουμε in other news, πολύ με αρέσει η μέρα ώμων! Καληνυχτα, ειμαι πτωμα. ΜΑργαρίτα τα τυριά γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Για ασβέστιο φάε μυγδαλα, μανιτάρια, σουσάμι, μπρόκολο. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Καληνυχτα οριστική.
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα. Α ενταξει πολλες ειναι, δεν προκειται να τις φθασω. Απλως ειχα την εντυπωση πως το οριοηταν μονο 2...
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 μανιτάρια, σαλάτες, όσπρια, σπανακόρυζο, άπαχα κρέατα, ψάρια, ιδού λύσεις και ελαφρύνσεις θερμιδικών ανασφαλειών 1
mgs4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικα ουτε η πρωτεινη εφοσον ειναι ορου γαλακτος επιτρεπεται. Πακεταρα θα ελεγα..... Τυρι απο σογια εχει φαει κανεις; Τωρα τι κανω....γαλα δε θα πινω τυρια δε θα τρωω..αντε να παρω καμια θερμιδα της προκοπης. Ολη μερα με μελια κ αμυγδαλα δε βγαινει. εντάξει θερμίδες απ΄οόπου θες παίρνεις, δε χάθηκε και ο κόσμος για το τυρί και το γάλα αν και δεν ξέρω ποιος και γιατί σου είπε να τα κόψεις. Αν θες θερμίδες ρίξτο στο ταχίνι ή σε κάνα φυστικοβούτηρο, επίσης και τα αποξηραμένα φρούτα πχ δαμάσκηνα έχουν καλές θερμίδες.. με μέτρο πάντα...
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μωρε δεν ειναι οι θερμιδες μονο, που ειναι ποιοτικες και τις επαιρνα ευχαριστα...ειναι οτι λατρευω το τυρι, πεθαινω γι αυτο. (Που λεει ο λογος) Και το θεμα, κυριως, του ασβεστιου βεβαια.. Το σπανακι πχ δε μπορω να το πλησιασω , μονο σε σπανακοπιτα & αυτη οπως τη φτιαχνει ενας φουρνος εδω κοντα. Ειμαι λιγο δυσκολη στο φαι. Για λογους υγειας , γιατρος σημερα μου το ειπε, για προβλημα που με παιδευει χρονια. 2 μηνες να δουμε αν θα χει διαφορα..το κακο ειναι οτι αν εχει, αυτο θα πρεπει να ισχυσει για παντα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ερώτηση προς τις γυναίκες του φόρουμ. Πώς στο πούτσο αντέχετε την αποτρίχωση με κερί; έκανα σε ενα κομμάτι στο μπούτι απο περιέργεια και μόνο οταν μου άπλωνε το κερί υπέφερα. Για το οταν το τράβηξε κόντρα στις τρίχες Δεν λέω τίποτα
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Χαχαχα! Ρε συ....ρωτανε πριν τα κανουν αυτα. Εγω δε κανω ποτε με κερι...πολυ μαζοχιστικο για μενα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Σε ενα κομμάτι μικρό έκανα απλα για να έχω άποψη. Ήξερα ότι πονάει αλλά αν δεν δοκίμαζα Δεν θα ήξερα πόσο :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις