Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον μετά από 9 συνεχόμενες μέρες από 4 ώρες την μέρα παραλία έπιασα το χρώμα που είχε ο maus στην δεύτερη βουτιά που έκανε  :D

χαχαχα ναι ρε  αστα να πανε και 1 χρονο σερι κατω απο αφρικανικο ηλιο να κατσουμε χρωμα σαν του maus  δεν φτιαχνουμε .Να του την ριξω την καταρα να τελειωνουμε ?

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

χαχαχα ναι ρε αστα να πανε και 1 χρονο σερι κατω απο αφρικανικο ηλιο να κατσουμε χρωμα σαν του maus δεν φτιαχνουμε .Να του την ριξω την καταρα να τελειωνουμε ?

τηγανελαιο αγορια.
Δημοσ.

τηγανελαιο αγορια.

τι ειναι αυτο ?Αν ειναι  oti λεει η λεξη σιγα μην βαλουμε πανω μας σιχαμενα πραγματα :PAς μεινουμε ασπροι καλυτερα

Δημοσ.

ή tan ή επί τας, που λέγαν οι αρχαίοι δηλαδίς... B)

Γιαννη, πολυ αερα ειχε χθες σε σας. μας καλυψαν τα κυματα στο YOLO.

Σημερα leg day

Δημοσ.

Hmmm...Να την κανουμε την αποσυρση τωρα που ειναι νωρις   τι λες ?

Ναι ρε! Οφ μεχρι τη παρασκευη και βλεπουμε. Μυικο βεβαια δεν ηταν, ολο μαλακιες λενε καποιοι γιατροι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας γνωστος του πατερα μου κλεινει γυμναστηριο και πουλαει οργανα. Πως μπορω να ξερω αν αξιολογησω την κατασταση και την τιμη αγορα τους? Εχω ακουσει οτι ειναι καλη ευκαιρια να αγοραζεις οργανα απο γυμναστηριο που κλεινει...

Δημοσ.

Ναι ειδικα κιλα...

Τωρα αν εχεο ρακ τσιμπατω.. να παρεις ομως μεμονωμενα οργανα που θα τα βαλεις..

Εγω θα επαιρνα τον παγκο για το.στηθος, αν εχει μηχανημα για crossover και το διζυγο.

Ενοιειται δυο μπαρες και πολλα πεντακιλα δεκακιλα κιλα...

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη, πολυ αερα ειχε χθες σε σας. μας καλυψαν τα κυματα στο YOLO.

Σημερα leg day

Σε μας, Βεριά, φυσούσε αρκετά στην παραλία, αλλά η θάλασσα ήταν ήσυχη. Όταν έχει κύμα πάντως, γουστάρω να κάθομαι στην ακρογιαλιά που σκάει. Έρχονται και τα κορίτσια μου και γινόμαστε αχταρμάς, αγαπάμε κύμα!

Σήμερα αεροβική, θα βογκήξει ο σάκος. Χτες αύξησα κατά 33% τον όγκο των ασκήσεων κι είδα ότι με παίρνει. Βάλαμε άλλο 1 κιλό. Πάμε καλά.

• Like 4
Δημοσ.

H αεροβικη ειναι ασκηση εκγυμνασης του σημαντικοτερου μυ, της καρδιας. Δεν εχει σχεση με την απωλεια κιλων, κακως εχει συνδεθει με αυτο.

Τα κιλα μπαινουν ή βγαινουν στην κουζινα. Στο γυμναστηριο φροντιζουμε να μπουν εκει που πρεπει :)

Υ.Γ. Μερα παρα μερα κανω αεροβικη, κι εχω βαλει 2 1/2 κιλα σε 1 1/2 μηνα. 

• Like 5
Δημοσ.

Παιδες δε ξερω αν το ρωταω στο σωςτό σημειο

Γενικα ιδρωνω και ζεσταινομαι πολυ ευκολα,λιγο να ανεβω μια σκαλα (που λεει ο λογος) ιδρωνω.Το ιδιο κ πολυ συγγενεις μου

Περαν της προδιαθεσης αυτης , χανοντας κιλά (και σαφως με γυμναστικη) κατα καποιο τροπο μετριαζεται αυτό ;

Δημοσ.

Παιδες δε ξερω αν το ρωταω στο σωςτό σημειο

Γενικα ιδρωνω και ζεσταινομαι πολυ ευκολα,λιγο να ανεβω μια σκαλα (που λεει ο λογος) ιδρωνω.Το ιδιο κ πολυ συγγενεις μου

Περαν της προδιαθεσης αυτης , χανοντας κιλά (και σαφως με γυμναστικη) κατα καποιο τροπο μετριαζεται αυτό ;

Αν εισαι υπερβαρος παιζει ρολο .

• Like 1
Δημοσ.

Αν νιώθω πόνους στους αγκώνες μετά από pull ups τι παίζει? Δεν κρατάνε πολύ αλλά όσο κρατάνε είναι ενοχλητικοί... Δεν με ενοχλούν μετά από καμία άλλη άσκηση μόνο μετά από pull ups. Επίσης δεν έχω ιστορικό με αγκώνες.

Δημοσ.

H αεροβικη ειναι ασκηση εκγυμνασης του σημαντικοτερου μυ, της καρδιας. Δεν εχει σχεση με την απωλεια κιλων, κακως εχει συνδεθει με αυτο.

Τα κιλα μπαινουν ή βγαινουν στην κουζινα. Στο γυμναστηριο φροντιζουμε να μπουν εκει που πρεπει :)

Υ.Γ. Μερα παρα μερα κανω αεροβικη, κι εχω βαλει 2 1/2 κιλα σε 1 1/2 μηνα.

Πας κοπανιεσαι μερα παρα μερα στον σακο κλπ και το μονο που καταφερνεις ειναι να γυμνασεις την καρδια..

Δηλαδη δεν χανεις τιποτα αλλο...

Αεροβια κανουμε μονο για να εχουμε δυνατη καρδια;

Θελω να μαθω γι αυτο επιμενω.

http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79

να και ενα λινκ που εξηγει μερικα πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...