Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι.

Κριμα σπεκτ για τον σκυλο, για μερικους ειναι πιο κοντα κι απο ανθρωπο. Εγω δεν τα συμπαθω παντως, μην με παρετε με τις πετρες, σεβομαι αυτους που τ' αγαπανε. Αλλα εγω δε νιωθω, δεν...

Welcome to the club... Kαπως ετσι ειμαι και εγω μιας και δεν με γεμίζουν καθόλου τα τετράποδα. Δε σημαινει αυτο βεβαια οτι θελω να παθουν κατι.

Κρίμα για το σκυλί πάντως...

Σήμερα είχα πει να πάω τελευταία μέρα πριν φύγω να κάνω πλάτη ήμουν κομμάτια γιατί ήμουν με 4 ώρες μόλις ύπνο και το απέφυγα. θα κλεψω λιγο χρονο να παω αυριο. Γενικα δεν ειχα πολυ ορεξη σημερα ενιωθα αδυναμος απ το πρωι ευτυχως η ζυγαρια σταθερα δειχνει 67 κιλα.

Κυριακή βράδυ φεύγω για Πάρο και μετά Εύβοια. Από τις 19 θα τα λέμε πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι τραγικό να αναγκάζεις υπέρβαρους, me thunder thighs, να κάνουν barbell lunges?

το τραγικο ειναι να αφηνεις ή να αφηνεσαι να γινεις υπερβαρος. 

το εχουμε πει αρκετες φορες οτι στα γυμναστηρια ειναι γιδια οι περισσοτεροι οποτε οτι κουλο και να δεις μην σου κανει εντυπωση

Δημοσ.

το τραγικο ειναι να αφηνεις ή να αφηνεσαι να γινεις υπερβαρος. 

το εχουμε πει αρκετες φορες οτι στα γυμναστηρια ειναι γιδια οι περισσοτεροι οποτε οτι κουλο και να δεις μην σου κανει εντυπωση

Okay, ας πούμε οτι ειναι γίδια.

Αυτα τα γίδια πλήρωσαν για τις υπηρεσίες ενός personal trainer. Οταν βλέπεις αυτα τα γίδια να μην έχουν ισορροπία και να κοντεύει να τους ξαναβγεί το άσθμα, με τα barbell lunges, τότε δεν αναρωτιέσαι για τον επαγγελματισμό του PT?

Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει με τα σκυλιά, έχω ήδη ένα που δεν το ήθελα αλλά το έφερε η γυναίκα μου με το ζόρι. Τι βόλτες το πήγα, τι χάδια το έκανα, τι παιχνίδια, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ. Είμαι απονενοημένη περίπτωση, τέλος. Εν τω μεταξύ, είναι κι αυτό εναντίον μου. Ό,τι εργαλείο ξεχάσω (γάντια, κατσαβίδια, κτλ) θα το βρω κομμάτια + ότι ανοίγει τρύπες και μου χει κάνει σουρωτήρι τον κήπο.

-----------------------------------------------

Χτες είχα μια λίβε day. Αφού σοβάτησα, έσκαψα, τσιμένταρα και έβαψα, αργά το απόγευμα έκανα τα βάρη μου -είπα ότι δε θα χάσω την προπόνηση, παρά την κούραση. Όχι μόνο βγήκε αλλά είχα και μια μικρή αύξηση σε στήθος + ώμους. Ρε μπας και η κούραση προκαλεί αύξηση αδρεναλίνης και δίνει αύξηση επιδόσεων; Γι αυτό ο μικρός όλο λέει ότι αυξάνει τα κιλά; Α, τον ύπουλο...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα...

Το χω παθει να γυρισω απο την δουλεια στα καπακια ετσι με τα νευρα την ενταση που χα να παω για σκουοτ και να ανεβασω, ενω πηγαινα ξερωντας οτι θα κλαταρω, αλλα ηταν πολυ καλη..

• Like 1
Δημοσ.

Η διατροφη εχει παει περιπατοοο

Κει που χτες το βραδυ πχ εφαγα δυο αβγα με σαλατουλα, λεω καλα ειμαστε. Βγαινουμε παμε σ ενα παρτυ, καταληξαμε παλι στις 3 το ξημερωμα να τρωμε σουβλακια. Προχτες ειχαμε φαει κατα τις 11 γλυκες κρεπες πηγαμε για ποτο & στις 4 πλακωσαμε πατατες με σος.

Σημερα στη παραλια εφαγα μια ομελετα τυλιγμενη σα σαντουϊτς , που χε μεσα φετα ντοματα ελιες γαλοπουλα πιπεριες.μπομπα.

Δε μπορω ν αντισταθω.. Σπιτι εχω παρει μπαρες φρουτα κατι κρακερς ολικης για τη λιγουρα. Αλλα οταν ειμαστε εξω τοσες ωρες και προτεινει καποιος φαϊ, τελειωσε.

Δε γ@μιεται; 20 μερες ας κανω τις μαλακιουλες μου κι απο Σεπτεμβρη παλι στα ιδια :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...