margaritagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Θα τα τσεκαρω αν βρω καλη συνδεση εδω! Μπα εγω δε το παρακανω πλεον τηρω αυστηρα οσα μου λενε
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Οχι οσα σου λενε...οσα απο αυτα κρινεις δοκιμαζεις και λειτουργουν σε σενα τα αλλα στην ακρη..
linkin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 για αρχη ταιριαξε τα δικεφαλα στην μπαρα καθιστος με της γαλλικες για τρικεφαλα και τα δικεφαλα με αλτηρες με τρικεφαλα στην τροχαλια ! χιλιοι-δυο συνδιασμοι υπαρχουν σιγα σιγα θα δοκιμαζεις και θα δεις ποιοι πιανουν περισσοτερο εσενα ! μη βιαζεσαι , κανενος δε μεγαλωσαν τα χερια σε μια νυχτα ! υπομονη θελει , καλη προπονηση καλη μαζα και υπομονη ... και για να σου απαντησω στην πρωτη σου ερωτηση , ο λογος που ενδείκνυται να παιζονται μαζι τα δικεφαλα με τα τρικεφαλα ειναι επειδη ειναι κοντινες μυικες ομαδες , και οταν εχουμε στειλει αιμα και εχουμε κανει τουμπανο τα δικεφαλα , ειναι πολυ ευκολο το αιμα να το στειλουμε και στα τρικεφαλα, μιας και ειναι κοντα και να τα κανουμε κ αυτα τουμπανο! δεν ενδείκνυται πχ σουπερ σετ μεταξυ ωμους και γαμπες ! αλλοι βεβαια μπορει να το κανουν και αυτο οπως την εχει δει ο καθενας , εδω εχω δει σουπερ σετ με διαδρομο και παγκο εκει θα κολλησουμε ? How the puts γινεται αυτο?
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ε ο καθενας οτι του κατεβει κανει... Αυτος καπου το.διαβασε το ειδε καπου το κατεβασε απο το μυαλο.του το εκανε.. αυτο ειναι το θεμα ή οχι οτι δεν βρεθηκε να του πει γιατι υο κανεις αυτο... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τις προαλλες μου δειξε η κολλητη μου ενα βιντεο. Ηταν ενας τυπος 30κατι-40 δε θυμαμαι ακριβως ο οποιος ηταν παρα πολυ χοντρος, τεραστιος. Και ξεκινησε διατροφη κ γυμναστικη μ εναν περσοναλ τρεϊνερ. Το βιντεο ειναι συγκλονιστικο.. Στην αρχη η ασκηση του ηταν να.. Σηκωνεται απ τον καναπε. Και τελικα εγινε κορμαρα φιλαρακι με τον τρεϊνερ & γενικα αλλαξε ολη του η ζωη. Μαλιστα αν θυμαμαι καλα εγινε κι ο ιδιος μετα τρεϊνερ. Θα δω μηπως μου στειλει λινκ κ το ποσταρω. Εγω παντως πριν αρχισω γυμναστικη ΔΕΝ επαιζε να μπορεσω να βγαλω κοντα δυο ωρες στη σανιδα. Το μωρο της ξαδερφης μου το κραταω περιςςοτερη ωρα αγκαλια απο το μεγαλυτερο της οταν ηταν σ αντιστοιχη ηλικια. Γ@μαει η γυμναστικη ρε. στις διακοπες μου, οι αλλοι λαχανιαζαν στις ανηφορες/κατηφορες, εγω δν ενιωθα τπτ. ανεβασα/ κατεβασα βαλιτσες/δυο εξαδες νερο στο/απο τν 3ο ομορφο κ οι αλλοι γουρλωναν τα ματια. Βαρη κ παλι ΒΑΡΗ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 μαους παιζει γαλικες? εγω την εχω σταματησει για τους αγκωνες! αν και παππους σημερα πηγα για ενα 5αρι και ειχα τρελη ορεξη! το τελευταιο χιλιαρι το κανα στο 4.26!! μετα απο τοσο καιρο καλα ηταν !(και κανω και καθε μερα μιση ωρα στεπ και ειχα κανει και σημερα με τουμπανο ρυθμο οποτε ηταν ηδη κουρασμενα τα ποδια!! πεταει ο παππους ρε!! )
Akanthos! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ...... τις γαμπες αν θελουμε μπορουμε να τις γυμνασουμε και καθε μερα δεν εχουν κανενα θεμα ! και οντως η γενετική γαμπών ειναι ο Νο1 παραγοντας για τον καθενα μας και μετα η προπονηση που θα τους κανει .. Ασχέτως από τα γούστα των γυναικών, η εκγύμναση των ποδιών είναι πολύ καλή -αν και δύσκολη- και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ο σημαντικότερος λόγος για την άσκηση του κάτω μέρους του κορμού είναι η σταθερότητα των γονάτων και γενικότερα των ποδιών! Πιστεύω ότι η όψη που δημιουργεί εντύπωση, αφορά κυρίως τους ώμους, τους κοιλιακούς και τις γάμπες. Αλλά, ας μην ξεχνάμε ότι κάνουμε ό,τι κάνουμε για εμάς και όχι για τους άλλους. Πρέπει να έχουμε μια αντικειμενική άποψη της συμμετρίας και φυσικά υπόψη την γενετική προδιάθεση. Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 http://enallaktikidrasi.com/2014/03/kardioxeirourgos-milaei-gia-tin-apati-tis-xolisterinis/#ixzz39LiHjLj4
Zaknafein Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αν και παππους σημερα πηγα για ενα 5αρι και ειχα τρελη ορεξη! το τελευταιο χιλιαρι το κανα στο 4.26!! μετα απο τοσο καιρο καλα ηταν !(και κανω και καθε μερα μιση ωρα στεπ και ειχα κανει και σημερα με τουμπανο ρυθμο οποτε ηταν ηδη κουρασμενα τα ποδια!! πεταει ο παππους ρε!! ) Άσε μας ρε "παππού", μας κοροϊδεύεις μου φαίνεται... σημερινό PR στο 5άρι με πολλά νεύρα (λόγω επιστροφής στην Αθήνα) & πολύ ζόρι (AKA τα 'φτυσα ) Ξεμένω από πνευμόνια αρκετά πριν κουραστούν τα πόδια, αλλά θα στρώσει που θα πάει... 1
margaritagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αντε να δω ποτε θα κανω κ εγω τα πρωτα μου 5Κ ... Ζηλευω! 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σπεκτ καλα κανεις , κ γω τις αποφευγω τις γαλλικες , τους γαμανε τους αγκωνες , μονο με λιγα κιλα τις κανω ! Akanthos! συμφωνω φιλε , επισης καλο δεκαπενταυγουστο και σε σενα ..
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σπεκτ καλα κανεις , κ γω τις αποφευγω τις γαλλικες , τους γαμανε τους αγκωνες , μονο με λιγα κιλα τις κανω ! Akanthos! συμφωνω φιλε , επισης καλο δεκαπενταυγουστο και σε σενα .. Εγω τωρα τελευταια τι κανω με αλτηρες οχι μπαρα. Εναλλακτικη ασκηση που να πιανει το ιδιο και να μην ζοριζει αγκωνες?
ennoeitai Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Χθες εχασα την προπονηση επειδη δεν την παλευα λογω αυπνιας. Σημερα λεω να κανω δυο φορες για να μη χαλασω το προγραμμα μου. Εχω μονο δυο μερες οφφ τη βδομαδα αυτο το διαστημα και θα προτιμουσα να εκανα δυο φορες σημερα. Και γενικα, για το μελλον, σε περιπτωση που δε γινεται αλλιως καλυτερα να το κανει κανεις ετσι ή να το αφηνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις