Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχα...Δεν ειμαι μονος στην φωτο δεν θελω να φανει ...αυτο ειναι ολο...για εμενα κλαιν...

ναι ρε , για τη μαυρη μουτζουρα στο χέρι λεω 

χρειαζόταν ? αχχαχαχχαχα

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Δημοσ.

Χαλαρά και σήμερα. Άργησα να ξεκινήσω (έφυγα 08:40), οπότε είπα να μην πιεστώ πολύ για να μην "κλατάρω" από τη ζέστη. Βόλτα στην πόλη, λοιπόν, 39.72χλμ, μείον 1168 θερμίδες. Το "κλου" της υπόθεσης; Όπου θυμόμουν ότι είχε ανηφόρα, πήγαινα και την ανέβαινα! :-)  Καλά ήταν...

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε εγω δεν πιστευω οτι ειμαι στην φωτο....Μαλλον πολυ καλος ειναι ο φωτογραφος..... 

Παμε γερα, αυριο θα το δωσω να καταλαβει...

λιβε , pro tip , αλλο πραγμα επρεπε να σβησεις απο τη φωτογραφια και οχι το χερι... =p

Δημοσ.

Τρεχετε καθολου ξυπολυτοι?. Σκεφτομαι να ξεκινησω στο κοντινο  γηπεδο που εχει και μαλακο γρασιδι, τελικα μπορει να παθουν καποια ζημια τα ποδια? εχετε ακουσει τιποτα τετοιο απο καποιον ειδικο? (γιατι πολλα κυκλοφορουν στο ιντερνετ αλλοι ετσι αλλοι γιουβετσι).

• Moderators
Δημοσ.

το καλο με το barefoot running ειναι οτι αναγκαζεσαι να φτιαξεις το τρεξιμο σου στις "μυτες"

καλο θα ηταν να κανεις πχ 1 προπονηση τη βδομαδα με γυμνο ποδι οχι καθε μερα!!

τελευταια μερα στο νησι! αυριο την κανω για αθηνα!!!

και πρεπει να αδιειασω για τριτη φορα το μπακ πακ μου και να δω τι θα αφησω πισω!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το γαλα της μεβγαλ δυο φορες με χει στειλει αδιαβαστο...

Δεν προλαβαινομουν για τουαλετα και τις δυο φορες.

Τοσο καιρο που πινω γαλα.ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...

Μονο με το συγκεκριμενο... ξανα δεν εχει...η κοιλια μου λες και εκανε εκρηξης ηφαιστειου ηταν.

Δημοσ.

Τρεχετε καθολου ξυπολυτοι?. Σκεφτομαι να ξεκινησω στο κοντινο  γηπεδο που εχει και μαλακο γρασιδι, τελικα μπορει να παθουν καποια ζημια τα ποδια? εχετε ακουσει τιποτα τετοιο απο καποιον ειδικο? (γιατι πολλα κυκλοφορουν στο ιντερνετ αλλοι ετσι αλλοι γιουβετσι).

Mια περιοδο ηταν σε μεγαλο hype αυτα τα vibram τα οποια ειναι σαν να τρεχεις ξυπολυτος. Ειχα ρωτησει την γυναικα (2 φορες μαραθωνοδρομος) τι παιζει και μου ειπε οτι με αυτα γυμναζονται πιο ολιστικα τα ποδια καθως δουλευουν κομματια που λογω της υπαρχης παπουτσιων ατωνουν με αποτελεσμα αμα κανεις σωστη δουλεια, ουσιαστικα γινεσαι injury proof.

Σε προσφατη συζητηση μου ειπε οτι βγηκε ερευνα που αποδεικνυει το αντιθετο και πως η εταιρια δεχθηκε μηνυσεις κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι τρεχουν παντως οι αφρικανοι απο παιδακια επειδη δεν εχουν λεφτα για παπουτσια κ ολοι βλεπουμε τους χρονους τους στις μεγαλες αποστασεις ..

λιβε μη το ξαναπαρεις , μεγα φολα το μεβγαλ

• Like 2
Δημοσ.

Αστα να πανε μαους..αφου δεν μου εφυγαν στο αμαξι να γελαω και να κλαιω μαζι.. παλι καλα που ημουν κοντα στο σπιτι....

Τετοιο πονοκοιλο καιρο βασικα χρονο ειχα να τον νιωσω... αλλα κλαιν δευτερη φορα που το παθαινω.. ακυρο απο μενα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...