ennoeitai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πειτε κι αλλα καλα ντοκυμαντερ. Ωραια ηταν αυτα τα δυο που ειπατε.
wizzy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Είπαμε ότι η πρωινή γυμναστική (= ποδηλασία, για μένα) είναι καύλα, έτσι; Εγερτήριο στις 06:00, ελαφρύ πρωινό και βουρ στο ποδήλατο (εκκίνηση στις 06:30)! Έκανα την συνηθισμένη διαδρομή (αυτή που περνάω από ένα μοναστήρι σκαρφαλωμένο στην κορυφή μιας ανηφόρας με κλίση 12%), συμπεριλαμβάνοντας μια παράκαμψη η οποία αύξησε την συνολική διαδρομή κατά 5χλμ (εννοείται ότι ήταν ανηφορική παράκαμψη, τι συζητάμε τώρα; ) και κατάφερα να κρατήσω το χρόνο κάτω από τις 2 ώρες! Συγκεκριμένα, έκανα 45.25χλμ, ride time 1:52:19 και έκαψα 1484 θερμίδες. Πλέον, ανάπαυση από σήμερα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (όπου έχει τρέξιμο στο διάδρομο) και τη Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πάω για διαδρομή 90 και πλέον χιλιομέτρων! Καλό τριήμερο σε όλους! @Spect~: καλό ταξίδι στην Αθήνα και καλό ταξίδι στην Κίνα! Εύχομαι ό,τι καλύτερο, κάθε επιτυχία, με υγεία πάνω από όλα και γερά πόδια ! Αντιλαμβάνομαι ότι για ένα διάστημα δεν θα γράφεις τόσο συχνά όσο τώρα, να είσαι σίγουρος όμως ότι θα μας λείψεις! 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα γυμναζομαι τα πρωινά και τα βράδια θα γράφω :-P Ευχαριστώ... Θα στέλνω Νέα απο την Κίνα
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οκ, απλως οσες φορες εχω κανει σουπερσετ τα σκιζω, και ηθελα να βεβαιωθω πως δεν το κανω λαθος. Υπαρχουν συγκεκριμενοι συνδυασμοι να ταιριαξω, η απλα συνδυαζω τις ασκησεις που μαρεσουν? Μπορεις να κανεις πολλες παραλλαγες. Οπως καμψεις δικεφαλων και πιεσεις τρικεφαλων στην τροχαλια Βυθισεις με ελξεις Σκουοτ με πρεσσα αν αντεχεις leg extesion leg cyrl Αρσεις θανατου με τραπς Πιεσεις στηθους μαζι με ελξεις στην τροχαλια.. Κωπηλατικη με αλτηρες μαζι με.πιεσεις ωμων με αλτηρες ορθιος Αλλα πρεπει να συνδυασεις το προγραμμα σου ετσι ωστε να σου βγαινει σωστα... Ετσι καπως θα το κανα εγω . Δεν λεω οτι ειναι το σωστοτερο..
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχει πέσει πολύ μάσα για να μην μιλάει κανείς 3
tehAllantin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 εγώ διακοπάρω!!! απολάυστε με στο φωτοτοπικ λεμε! Σπιτι, στη λαρισα. 40 βαθμοι, Dips αναμεσα σε 2 καρεκλες, καμψεις, τρικεφαλους, σκουώτ με μιλιταρι πρεσ (2 μπουκάλια νερο για βαράκια) είμαι ΜΟΥ ΣΚΕ ΜΑ! Αυτό κάνει το δροσιστικό ντουζάκι πιο απολαυστικό! 1
margaritagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχει πέσει πολύ μάσα για να μην μιλάει κανείς Μαμησε τα....
arianos16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Κανένα ενδιαφέρον αρθράκι γύρω από low-carb διατροφές υπάρχει ?
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ναι ρε, περιμενε να μπει ο νικοσ89, αυτος πρεπει να ξερει μερικα καλα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχει πέσει πολύ μάσα για να μην μιλάει κανείς 'Eνοχοι όλοι! Αύριο με τις pics σας!!
yannis27gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μπα, λίγο το όρος λίγο κάτι άλλα τρεχάματα, δεν κατάφερα να φάω αυτή τη βδομάδα κι έχασα το 1/2 κιλό από τα 2 που έβαλα. Φάτε και για μένα ρε!
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τρώω Εγώ Γιάννη.. Δεν έκανα και τίποτα χτες αστα.. Αλλά πολύ κούραση... 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγω ελεγα αυτη την εβδοναδα να την κανω οφφ.. ή να παιξω σε κιγα κιλα αλλα με δισετ.. ή σουπερ σετ. Πρεπει να αγορασω ακομα μια μπαρα και εναν παγκο... Χτες το βραδυ με βλεπει ο αδερφος μου, επλενα τα δοντια μου, μου λεει τι πλατη ειναιβαυτη ρε, αναβολικα παιρνεις;;;...χαχάχχχα
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Κανένα ενδιαφέρον αρθράκι γύρω από low-carb διατροφές υπάρχει ? πολλά , αλλα η γνώμη μου ειναι να μην κάνεις low carb αν δεν εισαι σε χαμηλά ποσοστά λίπους , δεν σου χρειάζεται κάνε μια ισοροπιμένη υπο-υπερ/θερμιδική και εισαι κομπλέ. Και οι low carb κάνουν δουλειά όπως όλες οι διατροφές αν τις κάνεις σωστά , το θέμα ειναι να διαλέξεις την κατάληλη για εσένα Ναι ρε, περιμενε να μπει ο νικοσ89, αυτος πρεπει να ξερει μερικα καλα. ξέρω αλλα οπως ειπα δεν το συνιστώ , ολες οι ψαγμένες και περίεργες διατροφές ειναι για ψαγμένες και περίεργες καταστάσεις , για κάποιον που απλά θέλει να χάσει λιπος η να βάλει μυς οταν ειναι αρχάριος το καλύτερο ειναι να φάει σωστά κ ισοροπιμένα και να πάει βάση θερμίδων. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις