Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

245 χοληστερίνη; Ήμαρτον, ρε Δήμητρα. Στις επαναληπτικές εξετάσεις να ζητήσεις να δουν ξεχωριστά τις τιμές των HDL & LDL για να βρεις το λόγο τους (HDL/LDL), ειναι πιο σημαντικός από τις απόλυτες τιμές.

Παρατηρώ ότι συνολικά έπεσε πολύ η ομάδα στις διακοπές. Σαν στερημένα πουλάκια κάνετε, :P

Η ζεστη φταιει.Παμε για προπονηση και στο 5λεπτο σταζουμε και εχουμε λαχανιασει.Το χειμωνα 2-3 ωρες συνεχομενα να εκανα κατι δεν καταλαβαινα τιποτα.Με το που πιασαν οι ζεστες δυσκολεψαν και οι προπονησεις.Η αυτο φταιει η οτι κλεισαμε τα 24 ποιος ξερει :P

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

245 χοληστερίνη; Ήμαρτον, ρε Δήμητρα. Στις επαναληπτικές εξετάσεις να ζητήσεις να δουν ξεχωριστά τις τιμές των HDL & LDL για να βρεις το λόγο τους (HDL/LDL), ειναι πιο σημαντικός από τις απόλυτες τιμές.

Παρατηρώ ότι συνολικά έπεσε πολύ η ομάδα στις διακοπές. Σαν στερημένα πουλάκια κάνετε, :P

έχω κρατήσει ένα αντίγραφο του χαρτιού που με έδωσε ο γιατρός για να ξέρω το κόστος της κάθε τιμής όπως είναι κανονικά και όπως είναι με συμμετοχή ασφαλισμένου. 

μου έδωσε να κάνω προσδιορισμό στο αίμα χοληστερίνης και μια άλλη τιμή που λέει χοληστερόλη υψηλής πυκνότης λιποπρωτεϊνών (HDL-CHOLESTEROL). τα αποτελέσματα δεν τα έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να δω τι δίνει για HDL και LDL. 

Δημοσ.

Η ζεστη δε παλευεται .. Κι εγω κουραζομαι πολυ περισσοτερο απ οταν εκανα το αντιστοιχο προγραμμα τον προηγουμενο καιρο. Τωρα τρωω μεσημεριανο και θα γυμναστω σε κανα 3ωρο ελπιζω να χει πεσει.

Πλεον εχω κοψει τις πατατες με σος στο σουβλατζιδικο... Τρωω 1-2 καλαμακια κοτοπουλο σκετα.

Μια απορια, ψητες γαριδες θεωρουνται healthy επιλογη;

@Δημητρα μη μασας...ξανακανε την εξεταση μετα απο σωστη διατροφη κ μια χαρα θα ναι.

Δημοσ.

@Δημητρα μη μασας...ξανακανε την εξεταση μετα απο σωστη διατροφη κ μια χαρα θα ναι.

αν εγώ είχα 245 δεν θέλω να φαντάζομαι που θα 'ναι του Φώτη ο δείκτης...

Δημοσ.

Έκλεισα 3 βδομάδες διακοπών σήμερα και γυρνάω την 4η...παραδόξως σε σχέση με πέρσι δεν έχω πέσει τόσο πέρα από το κλασικό soft look και μάλλον τις άλλες χρονιές την "ζημιά" την έκανε το αλκοόλ. Ανυπομονώ όμως να περάσει καμιά βδομάδα να γεμίσω λίγο γλυκογόνο να κάνω και λίγο βάρη για να πάρει σειρά το pumped look. Πάντως όταν γυρίσω λογικά θα πέσει κλάμα μετά το ζύγισμα...πέρσι είχα χάσει 5.

Επειδή θυμάμαι από πέρσι ότι το DOMS ειδικά στα πόδια μετά από αποχή ήταν τρομερά έντονα ακόμη και με κιλά για ζέσταμα άρχισα να κάνω εδώ που είμαι HIIT με all out σπριντάκια για να πάρουν από τώρα λίγο πιάσιμο τα πόδια μπας και το σώσω κάπως αργότερα.

Δημοσ.

Ρε την παλευεις εδω εχεις ευπαθεια στα γονατα  το τεννις ειναι οτι χειροτερο για την περιπτωση σου .

Ναι αλλά γαμεί ρε συ. :D   Γουάτ αμπάουτ πινκ πονκ!?

Δημοσ.

Εγω κλαιω γιατι σκεφτομαι οτι 1/9 ξεκιναω εξεταστικη αλλα μεταξυ μας τη βλεπω να πηγαινει απατη  

Και γω πρέπει να παραθέσω πόρισμα του πονήματος μου(master thesis) μου υποτίθεται για τέλη Σεπτέμβρη, άπατη θα πάει 

• Like 1
Δημοσ.

3 εβδομάδες διακοπές;;; κλαίω απλά  :cry:

Αν ήταν στο χέρι μου 2 βδομάδες μαξ θα καθόμουνα αλλά δυστυχώς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυμναστηριο και κολυμβητηριο την ιδια μερα δεν παιζει δλδ? Να κανεις βαρη πρωι πχ και απογευμα 1 ωρα κολυμπι?

Mπορεις να κανεις αλλα στην κολυμβηση δεν θα κανεις καλη προπονηση, ειδικα αμα στα βαρη εχεις τιποτα ωμους, στηθος, τρικεφαλα δεν θα μπορεις να κουνηθεις. Καλυτερα διαφορετικες μερες.

Επεξ/σία από linkin
  • Like 1
Δημοσ.

Άστα κι εγω έχω επιστροφή μετά από 3 βδομάδες άδεια κι είναι ξενέρα σκέτη... Δράμα θα είναι η ερχόμενη Δευτέρα :P

btw, αλτήρας + 15-20kg βάρη πόσο είναι μια νορμάλ τιμή; Και με τα βάρη τι παίζει, γιατί βλέπω σιδερένια/μαντεμένια/λαστιχένια, υπάρχει σοβαρός λόγος να προτιμήσω κάποια;

Δημοσ.

έχω κρατήσει ένα αντίγραφο του χαρτιού που με έδωσε ο γιατρός για να ξέρω το κόστος της κάθε τιμής όπως είναι κανονικά και όπως είναι με συμμετοχή ασφαλισμένου. 

μου έδωσε να κάνω προσδιορισμό στο αίμα χοληστερίνης και μια άλλη τιμή που λέει χοληστερόλη υψηλής πυκνότης λιποπρωτεϊνών (HDL-CHOLESTEROL). τα αποτελέσματα δεν τα έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να δω τι δίνει για HDL και LDL. 

Για να τις ξεχωρίζεις: HDL=Healthy vs LDL=Lethal. Θες την 1η ψηλά και την 2η στα τάρταρα. Είναι σημαντικός ο λόγος τους γιατί είναι κάποιοι με χαμηλή χοληστερίνη π.χ. 170 αλλά πολύ υψηλή LDL έναντι της HDL και όταν έρχεται το έμφραγμα αναρωτιούνται, συνήθως οι συγγενείς τους, γιατί...

Διαβάζω για 3 και 4 βδομάδες διακοπές. 11 γατάκια...  :devil:  Κάθε καλοκαίρι  :devil: (παρακαλώ όχι κατάρες, τις δούλεψα, πιστέψτε με, δουλεύω τριπλά σε σχέση με τον μέσο καθηγητή από Σεπτέμβρη έως αρχές ιούνη για να κάτσω τις υπολοιπες 11. και πάλι δεν κάθομαι εντελώς, έχω αρκετή δουλίτσα με καλοκαιρινά ιδιαίτερα, προετοιμασία της επόμενης σεζόν, κτλ).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...