Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το γύρισα σήμερα σε low bar squat από high που έκανα. Όποιος δεν έχει θέμα με το mobility των ώμων-καρπών του ας το δοκιμάσει...τα κιλά σε σχέση με την high bar εκτέλεση έφευγαν αέρα.

Δημοσ.

το ιδιο ειναι αν καταλαβα καλα , απλα βγαινουν οι ωμοι πιο πισω και η μπαρα πεφτει πιο χαμηλα στους ωμους.

η μπαρα δηλαδη ειναι σχεδον που κανει την μυτη ο μυς του ωμου και εκει που αρχιζει ο τρικεφαλος απο την πισω μερια...

μεγαλη ιστορια το Mobility , τiς τελευταιες βδομαδες εχω τεντωθει στο λαστιχο για να φτιαξω καλυτερο rack για front squat γιατι οι αγκωνες αλλου για αλλου....

Δημοσ.

για δώσε περίληψη ρε bosei...

Τι είναι το high και το low bar squat ?

Το που "κάθεται" η μπάρα είναι:

highlowsquat.jpg

Στην high bar εκτέλεση όπως βλέπεις πρέπει να είσαι πιό upright κι έτσι περιορίζεις την συμμετοχή της οπίσθιας αλυσίδας...με την low bar εκτέλεση μπαίνει στο παιχνίδι περισσότερο.

Η εκτέλεση αυτή όμως δεν είναι ιδανική γι αυτούς που κάνουν squat καθαρά για muscle building σκοπούς μιας και περιορίζει την συμμετοχή των τετρακεφάλων  σε σχέση με την high bar εκτέλεση.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζω δυναμικά,74 κιλά αλλά έχω ρίξει το ποστό λίπους.Σιγά σιγά αρχίζουν και οι κοιλιακούμπες :).

O Αντώνης που είναι? :devil:

• Like 1
Δημοσ.

οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω !

Επειδή έχω το απλό μονόζυγο πόρτας (δηλαδή  Link.png Site: αυτό )

δεν μπορώ να ανοίγω πολύ τα χέρια λόγω του ότι βρίσκει στην πόρτα!

Εγώ που πιάνω από τις λαβές όταν κάνω τις έλξεις ποιους μυς πιάνει?

Δημοσ.

Edit επειδή γαμιέται το forum.

Δεν θα καταφέρω να κάνω quote σήμερα.

@ George: Μην ανησυχεις...μια χαρά χρησιμοποιείται ο πλατύς ραχιαίος ("φτερά") και με την κλειστή λαβή. Η βασική διαφορά σε σχέση με την πιό ανοιχτή εκτέλεση είναι ότι γίνεται μεγαλύτερο retraction των ωμοπλατών και άρα λίγο μεγαλύτερη συμμετοχή των τραπεζοειδών (μέσης και κάτω μοίρας) και ρομβοειδών. Ψιλά γράμματα δηλαδή για το επίπεδο σχεδόν όλων μας.

Δημοσ.

αεροσολα και τρεξιμο δεν πανε πακετο!! ειμαι κατα της ναικ !! για μενα ειναι η απλ των παπουτσιων!

ασε τα μηλα και τα πορτοκαλια  εχουμε αντιστοιχα θρεντ περνα να σε αναλαβω με τον bildano :P

Χχαχα καλα δε παιζει για ΚΑΝΕΝΑ λογο να βαλω τετοιο πραμα :P

Ναι το χω διαβασει οτι δεν αντεχουν πολυ... Ισως να δω τα μιζουνο που ειναι και πιο ψαγμενα! Διαβασα για ενα μαγαζι στην Τατοϊου το pulse 100 οτι ξερουν απο τετοια και στο τι να σου προτεινουν, κοιταν και το πως τρεχεις.. Αν αξιζει να το κανω το ταξιδι να μπορω να τα δοκιμασω κιολας.

Εχω συνηθισει στα air max της nike χρονια τωρα και στα air pegasus . Ποτε ομως δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα με τρεξιμο για να εχω ιδεα.

Ναι δεν ειναι ωραια .

Και εγω σχεδον παντα air max ειχα  αλλα οταν παμε  σε σοβαρες καταστασεις τρεξιμο κτλπ δεν κανουν , υπαρχουν  πολυ καλυτερες μαρκες για αυτο . Για αυτο θελω να παω στο κολωνακι  κανουν μετρησεις με ακριβεια  και ειναι πολυ σημαντικο να ταιριαζουν στο πελμα και στο στυλ τρεξιματος η' οτι αλλη χρηση θελει καποιος .

Αν το ζησω πολυ και μου αρεσουν και απο κοντα θα τα χτυπησω δεν ειμαι για πολλα πολλα .

θα τα βγάλω πέρα με την ολυμπιακή.....γκργκργκργκργκργκρ 

Περιοδο?

• Moderators
Δημοσ.

μπα φωτη σε τετοια θρεντ απλα διαβαζω! ξερω οτι ειναι κολλημενοι και οι μεν και οι δεν οποτε δεν υπαρχει λογος να συζητησω κατι :P

για τη μιζουνο παρε τηλεφωνο και ρωτα αν δουλευει ο πελματογραφος! πριν δεκα μερες πηγα και ειχε προβλημα το εγραψα και πριν

Δημοσ.

Ναι το ειδα που το εγραψες ,θα το κανω πριν παω .Αλλα  αν δεν δουλευει τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω απο εκει ,ειναι ο μονος λογος που θελω να παω απο κοντα .

• Moderators
Δημοσ.

απο οτι μου ειχε πει αυτη περιμενε τεχνικο τωρα δεν ξερω αν εκανε τιποτα!! παντως δεν νομιζω να ειναι το μονο μαγαζι που εχει! σιγουρα αν κανεις καμια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις κατι

αν θες και κατι να προπονησεις την ανασα σου για υψομετρο βουνου εχω κατι στο μυαλο μου! στειλε πμ να σου πω αν θες

Δημοσ.

Ξεκωλιασμα στο γυμναστηριο + λιγη προσοχη στην διατροφη = Το πανω ζευγαρι κοιλιακων εχει αρχισει και φαινεται!!!  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

απο οτι μου ειχε πει αυτη περιμενε τεχνικο τωρα δεν ξερω αν εκανε τιποτα!! παντως δεν νομιζω να ειναι το μονο μαγαζι που εχει! σιγουρα αν κανεις καμια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις κατι

αν θες και κατι να προπονησεις την ανασα σου για υψομετρο βουνου εχω κατι στο μυαλο μου! στειλε πμ να σου πω αν θες

Θα εχουμε  και φιαλες οξυγονου μαζι μας  .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...