dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Star light πολύ τρίχα στο πόδι μαν.Αν είσαι σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ξυρίζεις αλλά εσένα είναι λίγο αντιαισθητικό.No offence.Εγώ ας πούμε είμαι τυχερός και δεν ξυρίζομαι γιατί έχω αραιή τρίχα.Anyway... Τώρα,2 βδομάδες παίρνω τις κόκα κόλες με στέβια.2 θερμίδες το κουτάκι.Όντως, είναι τόσο λίγο ή μας δουλεύουν?Χρησιμοποιείτε στέβια?Και αν ναι τι προιόντα? Yeap, σε μορφή γλυκαντικού για το πιτάκι βρώμης και σε υγρή μορφή με γεύσεις (σαν σιρόπι πάνω από γιαούρτι πχ) 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 @star τουμπανο η τριχα στο ποδι ΑΝ θες μια γυναικεια συμβουλη...αφου δε θες να τα ξυρισεις, αραιωσε τες μ ενα ψαλιδι fix 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ντακον να ζησετε... Οσο για τα αλλα μην μασας οπως θα ελεγες και συ, παρτο λες και επεσες τεσσερης προπονησης και θα ξανανεβεις..
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον εφυγα μωρακια τα λεμε πεμπτΗ-παρασκευη ,dakon παντα ευτυχισμενοι . Sent from my ipad4 using Insomnia 4
ennoeitai Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο που λεει τι ασκησεις μπορεις να κανεις με το μονοζυγο, απο αυτες που εστιαζουν στο στηθος, οπως ελξεις και τετοια. http://livehealthy.chron.com/chest-workouts-using-pullup-bar-5562.html
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο που λεει τι ασκησεις μπορεις να κανεις με το μονοζυγο, απο αυτες που εστιαζουν στο στηθος, οπως ελξεις και τετοια. http://livehealthy.chron.com/chest-workouts-using-pullup-bar-5562.html Οι σοβαρές ειναι με τα χερια πισω. Και το στηθος να φτάνει στο σιδερο , έλα να σε δώ να στάξεις. 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Dakon, συγχαρητήρια. Ξερεις τι ακολουθεί, έτσι;
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μαστιγωμα;; ολα καλα θα πανε αν διπλα σου εχεις ανθρωπο που μπορεις να συνεννοηθεις. Τωρα αυτο που λενε ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα. Ισχυει οταν εμεις τον εχουμε παραμελισει...
therock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://imgur.com/rpjOnRe Λοιπον οπως ειναι έτσι το ποδι στο γονατο στα δεξιά οπως κοιτάζει καποιος την φωτογραφια κάποιες φορες και μέρες οχι ολες αμα κάτσω πολυ ω΄ρα και σηκωθω μετα απο καρέκλα με κοβει λιγο εκει με πονάει. Τι μπορει να ειναι? Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει??
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει?? παιζει οτι θελετε και οι δυο ξυρισμα 5
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλακα σπεκτ ....χχχαχχαχχα... θεος.. 1
Sellers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει?? Το enemy το έχεις δει; 1
Elysian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε τι ακριβως βοηθανε τα συμπλητωματα διατροφης και αμα προκαλουν καποιο κακο στον ανθρωπο? Ευχαριστω
RPDrummer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τα συμπληρώματα απλώς συμπληρώνουν τα μακροσυστατικά που απαιτεί η διατροφή σου. Δεν είμαι ειδικός, μιας και δεν έχω πάρει ποτέ κανένα, αλλά απ' όσο ξέρω όσο ακολουθείς την προτεινόμενη δοσολογία δεν υπάρχει πρόβλημα.Σκέφτεσαι να αγοράσεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις