Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Star light πολύ τρίχα στο πόδι μαν.Αν είσαι σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ξυρίζεις αλλά εσένα είναι λίγο αντιαισθητικό.No offence.Εγώ ας πούμε είμαι τυχερός και δεν ξυρίζομαι γιατί έχω αραιή τρίχα.Anyway...

Τώρα,2 βδομάδες παίρνω τις κόκα κόλες με στέβια.2 θερμίδες το κουτάκι.Όντως, είναι τόσο λίγο ή μας δουλεύουν?Χρησιμοποιείτε στέβια?Και αν ναι τι προιόντα?

Yeap, σε μορφή γλυκαντικού για το πιτάκι βρώμης και σε υγρή μορφή με γεύσεις (σαν σιρόπι πάνω από γιαούρτι πχ)

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@star τουμπανο  η τριχα στο ποδι :) ΑΝ θες μια γυναικεια συμβουλη...αφου δε θες να τα ξυρισεις, αραιωσε τες μ ενα ψαλιδι ;)

fix :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο που λεει τι ασκησεις μπορεις να κανεις με το μονοζυγο, απο αυτες που εστιαζουν στο στηθος, οπως ελξεις και τετοια.

http://livehealthy.chron.com/chest-workouts-using-pullup-bar-5562.html

Οι σοβαρές ειναι με τα χερια πισω. Και το στηθος να φτάνει στο σιδερο , έλα να σε δώ να στάξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μαστιγωμα;; ολα καλα θα πανε αν διπλα σου εχεις ανθρωπο που μπορεις να συνεννοηθεις.

Τωρα αυτο που λενε ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα. Ισχυει οταν εμεις τον εχουμε παραμελισει...

Δημοσ.

http://imgur.com/rpjOnRe

Λοιπον οπως ειναι έτσι το ποδι στο γονατο στα δεξιά οπως κοιτάζει καποιος την φωτογραφια κάποιες φορες και μέρες οχι ολες αμα κάτσω πολυ ω΄ρα και σηκωθω μετα απο καρέκλα με κοβει λιγο εκει με πονάει. Τι μπορει να ειναι? 

Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει??

• Moderators
Δημοσ.

Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει??

παιζει οτι θελετε και οι δυο ξυρισμα :P

• Like 5
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε τι ακριβως βοηθανε τα συμπλητωματα διατροφης και αμα προκαλουν καποιο κακο στον ανθρωπο? Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα συμπληρώματα απλώς συμπληρώνουν τα μακροσυστατικά που απαιτεί η διατροφή σου. Δεν είμαι ειδικός, μιας και δεν έχω πάρει ποτέ κανένα, αλλά απ' όσο ξέρω όσο ακολουθείς την προτεινόμενη δοσολογία δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σκέφτεσαι να αγοράσεις ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...