Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν λεει κατι αυτο! και εγω χορτοφαγος ειμαι!!!

γιαουρτια παντα υπαρχουν επιλογες οχι τον μεγαλοεταιρειων!

λοιπον πρωτεινη μπορεις να παρεις απο ξηρους καρπους,οσπρια (ρεβιθια ειναι τα τοπ,φακες (με ρυζι να τις τρως),φαβα, φασολια κτλ),μανιταρια (τι καλυτερο?)  εχεις τοσες επιλογες φαγητων!!!

επισης δεν κανεις χορτοφαγια αλλα αφαγια

Αχαχαχα....

Οχι ρε συ τρώγω. όλα αυτά που είπες...(όσπρια , ξηρους καρπους, μανιτάρια ). Δε κάνω αφαγία . Τρώγω. Κανονική είμαι.

Αντε και συ χορτοφάγος;; Πολυ καλά! Να μας δώσεις καμια συμβουλή παραπάνω.:)

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

βοηθουν στην καλυτερη ροη του αιματος ωστε να αιματονεται καλυτερα η περιοχη (οι γαμπες για παραδειγμα) με αποτελεσσμα να μειωνεις πιθανοτητες για κραμπα κτλ!

ετσι οπως τα γραψες δεν φανηκε! πανω κατω σαν και μενα και συ (0 αλατι,ζαχαρη και λευκα)

γενικα τρωγε καλο πρωινο με γαλα (εγω πινω σογιας) βρωμη μελι

μεσημερι σαλατες,λαχανικα,οσπρια,ρυζι,μανιταρια και βραδυ κανενα γιαουρτι με λιγους ξηρους καρπους

ενδιαμεσα χτυπας φρουτα και αυγα και εισαι νταξει γενικα! τσαι κτλ δεν ειναι γευμα !! αυτα τα πινεις ετσι και αλλιως

οτι βοηθεια κτλ θες μου λες

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

ναι καταλαβα οτι αναφερεσαι αε αυτη απλα σε ρωταω γιατι πρεπει να εχει ζωικη πρωτεινη

ειμαι χορτοφαγος κανω βαρη και τρεξιμο και πιστεψε με δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα! 

Δημοσ.

βοηθουν στην καλυτερη ροη του αιματος ωστε να αιματονεται καλυτερα η περιοχη (οι γαμπες για παραδειγμα) με αποτελεσσμα να μειωνεις πιθανοτητες για κραμπα κτλ!

Ειναι μονο για ποδια, για το τρεξιμο? Χερια αμα θελω να εχω καλυτερη ροη και φλεβικοτητα+ οτι νιωθω τους καρπους μου, οταν ζοριζομαι να χανουν το σφυγμο τους, υπαρχει κατι αντιστοιχο?

• Moderators
Δημοσ.

υπαρχει για ολο το σωμα το θεμα ειναι να σου χρειαζονται!! οι καρποι απλα πιεζονται απο τα βαρη και δεν θα ειναι αρκετα ευλιγιστοι!!

για τα βαρη δεν χρειαζεσαι! πιο πολυ τα θες για αθληματα που η καταπονηση ειναι μεγαλη και για αρκετη ωρα

Δημοσ.

ναι καταλαβα οτι αναφερεσαι αε αυτη απλα σε ρωταω γιατι πρεπει να εχει ζωικη πρωτεινη

ειμαι χορτοφαγος κανω βαρη και τρεξιμο και πιστεψε με δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα! 

Εγώ είμαι της άποψης μιας αθλητικής διατροφής η οποία περιλαμβάνει ζωική πρωτεΐνη και χρησιμοποείται και αποδίδει καλύτερα από τη φυτική.

Όλα εξαρτώνται από τους στόχους που έχει ο καθένας μας αναφερόμενος στο ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα βάρη. Με σαλάτες ας πούμε δε μπορείς να κάνεις όγκο, οπότε είναι υποκειμενικό το ποια διατροφή ακολουθείς :)

• Moderators
Δημοσ.

γεναρης 

https://www.dropbox.com/s/3istjccg4r1rh12/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0

ιουνιος

https://www.dropbox.com/s/xkmm3twtae6htrf/20140630_021447.jpg?dl=0

αυγουστος

https://www.dropbox.com/s/1ciz7eumzq6xf37/G0030111.JPG?dl=0

ειμαι χορτοφαγος 1χρονο και κατι!! τι ειπες οτι δεν μπορεις να κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πως το κρέας περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες απ' ότι οι φυτικές τροφές. Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου. Ο καθένας φτιάχνει τη διατροφή του όπως του αρέσει.

Συγνώμη αν φάνηκε κάπως το ύφος μου, αλλά δεν έχω δοκιμάσει χορτοφαγία ώστε να μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη για τα αποτελέσματα της σε σχέση με το κρέας. 

• Moderators
Δημοσ.

για την ακριβεια ειχες αποψη και αυτη ηταν οτι δεν μπορεις να παρεις ογκο με χορτοφαγια!!

και μολις σου απεδειξα οτι ειχες λαθος!! απλα ειναι λιγο χαζο ολο αυτο με το κρεας!! τα παντα μπορεις να κανεις αρκει να εχεις ορεξη !

• Like 1
Δημοσ.

γενικα τρωγε καλο πρωινο με γαλα (εγω πινω σογιας)

Δεν αυξανει τα οιστρογονα αυτο αμα πινεις σε μονιμη βαση; Εγω ειχα παρει τοφου μερικες φορες απο ενα μαγαζι με βιολογικα και σε μια φαση μου λεει μην παιρνεις πολυ συχνα γιατι αυξανει τα οιστρογονα, κλπ. Εριξα μια ματια στο ιντερνετ, ειδα οτι παιζει να'ναι και ψιλομουφα το θεμα και να πηγαινει μαζι με τους αεροψεκασμους, αλλα για τη μια στο εκατομμυριο δεν τρωγω τοσο συχνα. *βγαζω το αλουμινενιο καπελο*

Δημοσ.

σπεκτ μη το ξεχασω

επειδη λες και ξαναπες για κραμπες , το βραδυ πριν κοιμηθεις να κοπανας κανα -δυο ποτηρια νερο και θα δεις βελτιωση !

τα νερο καλο κ στις κραμπες (και που δε κανει) μιας και οι μυες των ποδιων  ζητανε ενυδατωση την ωρα που κοιμασαι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...